- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi AngelHeart
sevindim canım yeterki ağız tadı olsun önemli olan oo
evet ağız tadı önemli olan tabıkıde ama kısa olduğu zaman ağız tadı daha az bozulıuor genel olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim canım yeterki ağız tadı olsun önemli olan oo
evet canım haklısın.
29 yaşındayım. belkide ondan sıkıntı yaptım kendime.
ama bir hayır vardır bundada.
nasıl olsa evlenilicek dediğin gibi.
bu anlarımın da kıymetini bilmem lazım.
sen kitabı fln bırak sadece içini ferah tut elinden geldiiince dua et herşey harika olur
evet ağız tadı önemli olan tabıkıde ama kısa olduğu zaman ağız tadı daha az bozulıuor genel olarak
kızlar bende ıısteme tektas takma fln olduda alyanslarımızı bayramdan sonra takacaz. bunada agız tatlılıgı denıymuss. bıde salon tutuyoz bunun ıcın.gergınlıten oluyorum resmen .:18:
kitapta kendimi iyi hissettiğim için okuyorum. kişisel gelişime de ilgim var.
ama duada ediyorum tabi.
Eminim Allahın bildiği birşey vardır benim için.
ayrıca yaşındada bişe yok öyle düşünme eninde sonunda olcak nasılsa aşk sevgi huzur olsun şimdilik kafii
aynen ööle canım ama insanların nerde napıcaı belli olmuo hiç
kızlar bende ıısteme tektas takma fln olduda alyanslarımızı bayramdan sonra takacaz. bunada agız tatlılıgı denıymuss. bıde salon tutuyoz bunun ıcın.gergınlıten oluyorum resmen .:18:
amin canımmmm inşallah hep böyle gider neler okuyoruz burda bende çok iiiim nişanlımın ailesiyle çok da korkuyorum bozulcak die nazar değmez inşallahaynen canm yaa kısa yada uzun sürer ama ınsanın karakteri neyse o zaten umarım hakkımzda hayrlısı ıolur bzm hiç kavgamız faln olmadı çok şükür gayet iiz şu ana kadar bakalım
ailesylede öyle hç uymsıuzlk yaşamadım çok şükür
cok gergınımm ya .su nısan olsun bıtsınn bı uzadıkca aıleler sorun olacak dıe dusunuyom.
bız pek bılmıyozz napılır nası yapılır bende bılmıyomm .aılelere bıraıncada eskkı usul yapılcak.sımdıden altın tatrısması yasanmıs bıle:2:
cok gergınımm ya .su nısan olsun bıtsınn bı uzadıkca aıleler sorun olacak dıe dusunuyom.
bız pek bılmıyozz napılır nası yapılır bende bılmıyomm .aılelere bıraıncada eskkı usul yapılcak.sımdıden altın tatrısması yasanmıs bıle:2:
söz mü nişan mı yapıcaksınız canım?