• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet canım haklısın.
29 yaşındayım. belkide ondan sıkıntı yaptım kendime.
ama bir hayır vardır bundada.
nasıl olsa evlenilicek dediğin gibi.
bu anlarımın da kıymetini bilmem lazım.

ayrıca yaşındada bişe yok öyle düşünme eninde sonunda olcak nasılsa aşk sevgi huzur olsun şimdilik kafii

sen kitabı fln bırak sadece içini ferah tut elinden geldiiince dua et herşey harika olur

kitapta kendimi iyi hissettiğim için okuyorum. kişisel gelişime de ilgim var.
ama duada ediyorum tabi.
Eminim Allahın bildiği birşey vardır benim için.

kızlar bende ıısteme tektas takma fln olduda alyanslarımızı bayramdan sonra takacaz. bunada agız tatlılıgı denıymuss. bıde salon tutuyoz bunun ıcın.gergınlıten oluyorum resmen .:18:

Son düzenleme:
kızlar bende ıısteme tektas takma fln olduda alyanslarımızı bayramdan sonra takacaz. bunada agız tatlılıgı denıymuss. bıde salon tutuyoz bunun ıcın.gergınlıten oluyorum resmen .:18:

gerginlik deil sevinç mutluluk olsuuun canımmm hayırlı olsun bu aradaaa

kitapta kendimi iyi hissettiğim için okuyorum. kişisel gelişime de ilgim var.
ama duada ediyorum tabi.
Eminim Allahın bildiği birşey vardır benim için.

tabiki öyle inşalllah herşey yolunda gider çook mutlu olursun canım herşey gönlünce olsun inşallah

aynen ööle canım ama insanların nerde napıcaı belli olmuo hiç

aynen canm yaa kısa yada uzun sürer ama ınsanın karakteri neyse o zaten umarım hakkımzda hayrlısı ıolur bzm hiç kavgamız faln olmadı çok şükür :nazar: gayet iiz şu ana kadar bakalım
ailesylede öyle hç uymsıuzlk yaşamadım çok şükür :nazar:

evet ya hakikatten bir de iki ayrı düğün yapıcaz biz aynı stresi 2 kere yaşamak var.En zor kısımlardan biride o kalabalığı atlatmak:55:

söz mü nişan mı yapıcaksınız canım?

aynen canm yaa kısa yada uzun sürer ama ınsanın karakteri neyse o zaten umarım hakkımzda hayrlısı ıolur bzm hiç kavgamız faln olmadı çok şükür :nazar: gayet iiz şu ana kadar bakalım
ailesylede öyle hç uymsıuzlk yaşamadım çok şükür :nazar:
amin canımmmm inşallah hep böyle gider neler okuyoruz burda bende çok iiiim nişanlımın ailesiyle çok da korkuyorum bozulcak die nazar değmez inşallah

bız pek bılmıyozz napılır nası yapılır bende bılmıyomm .aılelere bıraıncada eskkı usul yapılcak.sımdıden altın tatrısması yasanmıs bıle:(:2:

bız pek bılmıyozz napılır nası yapılır bende bılmıyomm .aılelere bıraıncada eskkı usul yapılcak.sımdıden altın tatrısması yasanmıs bıle:(:2:

kötü olmuş. takı için yapılan tartışmalar hoş değil bence.
nişan da kıza bilezik yada set gibi şeyler takılır.
erkeğe de saat. o kadar.

Back