- Konu Sahibi AngelHeart
bende merak ettm altın tartışmasını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımmmm inşallah hep böyle gider neler okuyoruz burda bende çok iiiim nişanlımın ailesiyle çok da korkuyorum bozulcak die nazar değmez inşallah
bızde nısan söz ayrı olmuyo.benı ıstedıler verdı babam .sımdı elbısemı fln aldılar .tatlı yıyecekmısızz bı salon tutup .takı fln takılcak.ısmı nısan deıl ama nısan gıbı ıste.
biz de bir yaptık.Ama herkes kendi şartları dahilinde elinden geleni zaten yapar böyle maddi konularda tartışmalara girmemeye çalışın canım çok yıpranır ilişkiniz
bana 2 bılezık takacaklar zaten .her benı gorduklerındede altın takıyolar saolsunlar zaten .ama bu nısanda bana akrabaları altın takacamıs cunku onlar takmıslar zamanında.onları kaynanam alcak bana bılezık yapcakmıs .annemde almayın fln fılan demıs. ne bıleyım ya. uzuldumde..amannn yaa en ıysı hıc karısmayımm kendılerı yapsınlarr of ya
bana 2 bılezık takacaklar zaten .her benı gorduklerındede altın takıyolar saolsunlar zaten .ama bu nısanda bana akrabaları altın takacamıs cunku onlar takmıslar zamanında.onları kaynanam alcak bana bılezık yapcakmıs .annemde almayın fln fılan demıs. ne bıleyım ya. uzuldumde..amannn yaa en ıysı hıc karısmayımm kendılerı yapsınlarr of ya
bizimde öyle oldu altının a sı söylenmedi valaa takıldı olduuu kadar
Bizimkilerde hiç böyle şeyler konuşmadı.Sadece kayınvalidem bir kere arayıp set mi alayım kızım yoksa bilezik mi istersin dedi. Kötü gün dostudur diye düşünüp bilezik dedim.Onun haricinde altın mevzuları açılmadı hiç.Zaten düğün olayı stresli bir iş hazırlıklarda insanlar yeterince geriliyor bir de altın maltın diye germenin alemi yok
Bu sene kisin evlenecektik o yüzden gecen sene 10 cu ayda nisanlandik ama daha seneye evlenicez deseniz aranizda en uzun nisanli ben olcammmmmm
Bu sene kisin evlenecektik o yüzden gecen sene 10 cu ayda nisanlandik ama daha seneye evlenicez deseniz aranizda en uzun nisanli ben olcammmmmm
annem bana bılezıkk takmayacaklarını gıbı bır dusunceye kapılmıss sanırım gecmıss kendı deneyımlerınden . yoksa kendı altınımı fln almazz.oyuzden boyle bı konusma gcmıss aralarında... salon tutuluyo ıstee adı tatlı yemekmıss ama bence nısann .adetlerınde varmıss. yuzu takacazz yanıı artık neyse bılmıyomm.benım altında gozum yokk.evleneyım askımla yeter:) ıpegımızz olsun bı tane ınss
Annem hep kiziyor sana dedim hemen nisanlanma :26: Nisanlim mühendislik okuyor hayirlisi ile 3 cü ayda biticek.... :26: Sevgili Kayinvalidecigim 24 saat aynisini konusuyor Nisanlin okulunu bitirsin is bulsun para biriktirsin evlenirsiniz artik gina geldi Istemege geldiklerinde bile ayni seyi söyledi teyzem bugün kiziyor onu dinlemeyin simdiden yavas yavas biriktirin paranizi herseyi gönlünüzce yapin bu zamanin kayinvalideler neden böyle yaaaa
Annem hep kiziyor sana dedim hemen nisanlanma :26: Nisanlim mühendislik okuyor hayirlisi ile 3 cü ayda biticek.... :26: Sevgili Kayinvalidecigim 24 saat aynisini konusuyor Nisanlin okulunu bitirsin is bulsun para biriktirsin evlenirsiniz artik gina geldi Istemege geldiklerinde bile ayni seyi söyledi teyzem bugün kiziyor onu dinlemeyin simdiden yavas yavas biriktirin paranizi herseyi gönlünüzce yapin bu zamanin kayinvalideler neden böyle yaaaa
Belki oğlu okuduğu için öyle konuşuyordur canım.
iş güç bulduktan sonra evlenirsiniz dicem ama düğünü damadın ailesi yaparsa o zaman biriktirmeyi beklemezsiniz.
bizim para biriktirmemiz lazım. nişanlım yeni iş açıcak.
babasıyla bozuştu. düğünümüzü desteklicek kimse yok yani.