- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi AngelHeart
tabi canım yavaş yavaş biritirmek lazım.Yoksa ekstradan bir de para biriktirmeyi bekleyeceksin.Çalışıyorsan belli taksitlerin altına gir istersen nişanlının okulu bitene kadar ne kadar birikim yaparsan okadar kar ikiniz içinde.Umarım kayınvaliden ile ortak bir nokta bulursunuz.Kötü niyetten söylediğini düşünmüyorum büyük ihtimalle sizi düşünüyor, rahat edin istiyor fakat yaş ilerledikçe bazen insanlar karar verdikleri hayatın kendilerinin değil çevresindekilerin olduğunu unutup,kendilerini fazla kaptırabiliyorlar.
Ben calisiyorum Nisanlimin okulu bitirmesi icin staj yapmasi gerekiyor o da ordan para aliyor onu biriktirsek evimizin esyasi cikicak zaten Dügünde zaten takilan paradan cikiyor... Ben altin maltin hic istemedim kendisi eltime 6 burma bilezik takmis ve her gelinime aynisini takmak istiyorum diyor e durumun yoksa takmayi ver illahi takicak diye birsey yok Nisanimiz oldu kücük bir salon tutduk ikide bir ay biz ne yapalim biz ne alalim dedi hepsini kendim yaptim bizde nisan kiz evinde olur elbiseme varana kadar ben aldim bir burma taktilar abisi de saat almisti sagolsun abisi su fln aldi kayinvalidem hep uzak duruyor ben bilmem der baska birsey yapmaz Nisanlimin babasida yok Allah rahmet eylesin vefat etmis... Neyse nisani ben bilmem ben bilmem dedi sonunda geldi herseyin icine girdi annemde o dur kiziyor zaten Kinada hicbirseye karismasin diye
Belki oğlu okuduğu için öyle konuşuyordur canım.
iş güç bulduktan sonra evlenirsiniz dicem ama düğünü damadın ailesi yaparsa o zaman biriktirmeyi beklemezsiniz.
bizim para biriktirmemiz lazım. nişanlım yeni iş açıcak.
babasıyla bozuştu. düğünümüzü desteklicek kimse yok yani.
Allah yardimcimiz olsun insallah güc kuvvet sabir versin amin.....
Bizde ev almak istiyoruz nisanlim cok düsünür az konusur öyle bir sorunumuz var