- Konu Sahibi AngelHeart
benim de seneye olcak o ev bark işleri. hayırlısı bakalım.
inşallah ben de istediğim yerde oturabilirim.
inşallah canım daima pozitif olursan herşey güzel oluyo inankiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de seneye olcak o ev bark işleri. hayırlısı bakalım.
inşallah ben de istediğim yerde oturabilirim.
ben cuma günü gittim vala ööle bi şevkle yaptım kiii yorgunluk fln hissetmedim hiç vala 11 de başladık 6 buçukta anca bitti hadi bakalım hayırlısııııı
ben cuma günü gittim vala ööle bi şevkle yaptım kiii yorgunluk fln hissetmedim hiç vala 11 de başladık 6 buçukta anca bitti hadi bakalım hayırlısııııı
aynen öyle oluyo zaman nasıl da geç,yor anlaşılmmıyor bileeee
Merhaba kızlar;
4 ay önce nişanlandım 1 ay sonra düğünüm var kısmetse.
Çeyizdi,koşuşturmaydı derken insan durup etrafına bakacak zaman bulamıyor.Otamatiğe bağlamış durumdayım sanırım
yok kız bzm evn temizliği değil buranın temzliği yanii gelin evini erkek tarafı temzler bizde çeyize eşyaya o hazırlar evi eşya gelmeden yaptılar sonra eşyadan sonrada dipten tekrar yaptılar şimdi çeyiz gitmeden gene yapcaklr yanii
ben baba evimin temzliği olark diorm
Maşallah Allah kolaylık versin canım.
Ben de eylülde evlenicektim. bende 4 aydır nişanlıyım. ama olmadı işte.
kısmet değilmiş.
son ay çok telaşlıdır eminim.
o zaman onuda şu şekilde yapabilrsin yaptığın son temizlikler baba evindeeeeee:)))
streside cabasıarayı kısa tuttuğumuz iyi mi oldu kötü mü hala karar veremedim vallahi
aynen öyle canım yaa üzülüom ama temizlk yapana kadar kasıor beni yaa çok büyüyor gözümde
inşallah canım daima pozitif olursan herşey güzel oluyo inankiiii
Maşallah Allah kolaylık versin canım.
Ben de eylülde evlenicektim. bende 4 aydır nişanlıyım. ama olmadı işte.
kısmet değilmiş.
son ay çok telaşlıdır eminim.
bende bunu yapmaya çalışıyorum canım.
pozitif olmak için okumadığım kişisel gelişim kitabı bırakmadım. :)
sağlık olsun canım geç olsun güç olmasın herşeyde bi hayır var nasıl olsa olcak üzülmee
bencede nişanlılık döneminin kısa geçeni makbuldur kızlar ben çok sevınıorm kısa geçti die
erkek tarafı diretti hatta ramazandan önce yapcklardı 1 ay içinde gelin olcaktım ama çeyız faln hiçbişi doğru düzgun haızr değildik
o yuzden biz ikna ettk anca erkek tarafını
aynen umarm çabuk geceerr temzlkk
valaa benm 9 ay oldu daha kısa olsa daha iyi olurdu sankiiii