- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
Canım düğün kısmet olursa seneye haziran sonu inş. :) gelir mii haziraan ahhh aaahh
Bizde kısmetse haziran sonu gibi düşünüyoruz canım. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düğün kısmet olursa seneye haziran sonu inş. :) gelir mii haziraan ahhh aaahh
selam kızlar
burada yeniyim. şuan için süper topik:)
5 aydır nişanlıyım ve 4 ay sonra evleniyorum.
sizin hazırlık nasıl gidiyor?
hoşbuldum.
kına anadolu yakasında bir salonda, düğünde karşıda olacak. düğün salonunda yemekli.
gereksiz yere düğün olayına masraf ettik ancak şimdilik evle ilgili pek bişey yapmadık.
ben tek tük çeyizde olması gerekenleri almaya başladım.
siz neden uzattınız bu kadar nişanlılık dönemini. bana 9 bile uzun geldi.
flört etmek gibi değil, ne evlisin ne bekar... arada hissediyorum kendimi:)
biz bu eylül de istiyorduk düğünü.
fakat iş olayları çıktı. mecburen ileriye almak zorunda kaldık canım.
bende düğün istiyorum. benim de nişanım yemekli eğlenceliydi güzel olmuştu canım. artık darısı düğünün başına. :)
teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olur biter herkesinki:)
kızlar nabersiniiiiiz
ben iyiinm canm kşturmaca devam bu pazar kaynanmlara iftra gidorz hafta i.çide onlar glcek bze iftara
oh ne güzel aile saadeti. maşallah.
çok az kaldı nikaha.
iyiyim bende öyle çok koşuşturuyorum ki yorgunluktan ölüyorum ne var ne yok hazırlıklar nasıl bakalım var mı gelişmeler
benm tamamlandı ufak tefek ıvır zıvır kldı nişanlla çarşamba günü alcaz inşl.. gidlmeyı yerleşmeyi bklıo çeyzlrim ayy yorgunlk btmıoo ya çarşambada düğün için ev temziliği var bakalm en çok bu temzliği sevmıorm ben yaa
evet az kaldı 20 gun düğünm olcak inşl. kaynanamlardan memnunum çok şükür
senin önce nikah sonra yemek gibi bişey mi olucaktı canım?
Merhaba kızlar;
4 ay önce nişanlandım 1 ay sonra düğünüm var kısmetse.
Çeyizdi,koşuşturmaydı derken insan durup etrafına bakacak zaman bulamıyor.Otamatiğe bağlamış durumdayım sanırım