• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

merhabalar kızlaarkaydirigubbakcemile2
ben de ekim2008 de nişanlandım, Allah izi verirse bu kış, 12 Aralıkta evleniyorum:Saruboceq:
nişanlılık dönemim çok güzel geçiiyo maşallah:nazar: en önemlisi aileler çok iyi anlaşıyolar karşılıklı herkes çok memnun, hayatımdaki en büyük değişiklik artık ööyle kendi kendime gezip tozamıyorum beyfendi kıskanıyo:roflol: bi de ben fanatik Beşiktaşlıyım eskiden bütün maçlara tek başıma giderdim şimdi nişanlımın keyfini bekliyomsengözlerimebaksanab
Allah hepimize tez hayırlı kavuşmalar ve mutlu yuvalar nasip etsinnnn:Saruboceq:

kızlar 16 aylık nişanlı biri olarak benide alın aranıza:Saruboceq:ben de 23/11/2007 de sözüm verildi.bir ay sonra kurban bayramının 3. günü büyükçe bi söz yaptık nişan gibi oldu.aslında sevgili nişanlımla 6 senedir birlikteyiz zaten. ama öncesinde ben anne baba diyeblir miyim diye diüşünüyodm kendi babam bizim yanımızda hiç çekinme rahatça söle dedi .bundan sonra onlarda senin ailen olacak dedi.oyüzden ilk başlarda dedim ama ben sadeece annenin ne sini babanın ba sını duyuyodm.ama şimdi bağıra bağıra söylüyorum.şuda bi gerçekki nişnlım daha nişanlanmadan anne baba diyodu annem nasıl bababm nerde falan diye sorardı cnm benim yaa ibenimde 25 temmuzda düğünüm olacak allah nasip ederse tam 1.5 senelik nişanlı olamuş olacam o tarihte

canım yaaa seninde başına neler gelmiş öyle,
ama üzülme mutlaka vardır bir hayır.inşallah allah herşeyi gönlünden geçene göre verir:Saruboceq:

walla gelmeyen kalmadı arkadasım ama her işte bı hayır wardır dıyorum artık.napalım..allah gönlune gore wersin canm

bende 2007 aralık ayında nişanlandım 2008 eylül ayında evlendim pasaport çıkarmak için hala düğünüm olmadı sanırım bu yaz olacak nişanlım uzakta benim ki hepinizinkinde çok zor

ewet canm braz daha zor heleki bana gore .ben aynı mahallede otruyorum .komşum yani..inşallah bu yaza sende ewlenrsın hayrlısylaa:Saruboceq:

kızlar 16 aylık nişanlı biri olarak benide alın aranıza:Saruboceq:ben de 23/11/2007 de sözüm verildi.bir ay sonra kurban bayramının 3. günü büyükçe bi söz yaptık nişan gibi oldu.aslında sevgili nişanlımla 6 senedir birlikteyiz zaten. ama öncesinde ben anne baba diyeblir miyim diye diüşünüyodm kendi babam bizim yanımızda hiç çekinme rahatça söle dedi .bundan sonra onlarda senin ailen olacak dedi.oyüzden ilk başlarda dedim ama ben sadeece annenin ne sini babanın ba sını duyuyodm.ama şimdi bağıra bağıra söylüyorum.şuda bi gerçekki nişnlım daha nişanlanmadan anne baba diyodu annem nasıl bababm nerde falan diye sorardı cnm benim yaa ibenimde 25 temmuzda düğünüm olacak allah nasip ederse tam 1.5 senelik nişanlı olamuş olacam o tarihte

inşallah canım hoşgeldin aramıza topiğimiz buyuyo:lepi:sırnaşık şey bende hemen hemen 1,5 yıl nişanlı durmuş olcam canım:1hug:

merhabalar kızlaarkaydirigubbakcemile2
ben de ekim2008 de nişanlandım, Allah izi verirse bu kış, 12 Aralıkta evleniyorum:Saruboceq:
nişanlılık dönemim çok güzel geçiiyo maşallah:nazar: en önemlisi aileler çok iyi anlaşıyolar karşılıklı herkes çok memnun, hayatımdaki en büyük değişiklik artık ööyle kendi kendime gezip tozamıyorum beyfendi kıskanıyo:roflol: bi de ben fanatik Beşiktaşlıyım eskiden bütün maçlara tek başıma giderdim şimdi nişanlımın keyfini bekliyomsengözlerimebaksanab
Allah hepimize tez hayırlı kavuşmalar ve mutlu yuvalar nasip etsinnnn:Saruboceq:

maç mı:1shok: oo ona gelene kadar bisürü kıskançlığımız var:delphin: annemgil bile artık tek gezme diyo allah allah-tatlicadiarzu- yeniyim şimdi soz dinliyımde sonralülülülülülü

kızlar merhaba bu sene düğün patlaması yaşanır mı acaba

anam yarın kaynanm görümcemler geliyoo ne yapsak yemekk ne giysen puff-tatlicadiarzu-
hep aynı dert yaaa:bbo:

birde uzakta olunca çok sorun oluyor özlemde giriyor araya genellikle ben çok sinirli oluyorum aşkımı biraz üzüyorum galiba

aslında uzaktayken daha ii yani birbirinizin kıymetini bilem yönündee insalar ozaman daha sakin oluyolar bilmem biz öleyizzz uzak olunca özleyincee daha uysal oluyoruzz

ben iki yıldır bekliyorum pey uysal olamıyorum biraz sinirliyim birde süreli evdeyim daha ok sinirleniyorum

aslında uzaktayken daha ii yani birbirinizin kıymetini bilem yönündee insalar ozaman daha sakin oluyolar bilmem biz öleyizzz uzak olunca özleyincee daha uysal oluyoruzz

bizde uysalız ya bide çok duygusal 2 aile birlikte olduğumuzda çok üzülüyo ben yokum diyo:1no2:benneyaptımkisenağlama

dün onlardaydık ayy canım kayınbabam çay servisi yaparken youluyom diye caycıyı salona aldı bi saat ara kablo aradı kıyamam ben kızıma diyo kaydirigubbakcemile5

Back