danışma gereği duymadığımdan olsa gerek verdiğiniz aklı alamıyorum can not the wich at the moment misali please tray again later..çok sığsın yazık sana .. bir sürü danışanım var benim her gün başka bir olay duyuyorum anladın mı kimlerin danışanı olur.
sizin danışanlarınızda var. Peki empati kurun nişanlı kızın yerinde olsanız ne yaparsınız? dürüst olunçok sığsın yazık sana .. bir sürü danışanım var benim her gün başka bir olay duyuyorum anladın mı kimlerin danışanı olur.
hayatı ve doğayı iyi okuyun size başka bişey söylemeye gerek yok..danışma gereği duymadığımdan olsa gerek verdiğiniz aklı alamıyorum can not the wich at the moment misali please tray again later..
Edit:insalarla konuşmayı bilmeyen kişiliklerin danışman olması ülkenin iş istihdamının rezilliğini gözlerimin önüne serdi,sizinle hususi konuşmalarını cımbızla seçerek sunan birine yaptığınız lüzumsuzluğa karşı yine çok sakin bir cevap verdim bakınız.
okuyorum dolu dolu işliyorum içime ilmek ilmek ondan bunların hepsi işte ondanhayatı ve doğayı iyi okuyun size başka bişey söylemeye gerek yok..
hımmm o zaman konu boyunca bir kendi yazdıklarınızı okuyun bir de benimkileri :) empati kurmaya gerek yok ki bende geçmişte aldatıldım neticede ama şunu biliyorum suç o bayanda değil benim yanlış seçimimdeydi..anladınız mııı yok yine anlamadınız..konunun özüü yanlış seçimler yapmayın bu kez oldu mu? yok yine olmadıı
sizin danışanlarınızda var. Peki empati kurun nişanlı kızın yerinde olsanız ne yaparsınız? dürüst olun
salağız biz ondan siz boşverin bizi ,keşke bir danışmandan yardım alsaydınız,bu zamana kadar çoktan atlatırdınız.hımmm o zaman konu boyunca bir kendi yazdıklarınızı okuyun bir de benimkileri :) empati kurmaya gerek yok ki bende geçmişte aldatıldım neticede ama şunu biliyorum suç o bayanda değil benim yanlış seçimimdeydi..anladınız mııı yok yine anlamadınız..konunun özüü yanlış seçimler yapmayın bu kez oldu mu? yok yine olmadıı
danıştım işte hacı sana danışanların varmış ya.. Bakıyorum yokk olmadı göremiyorum yine bakıyorum yok yine olmadı göremiyorumhımmm o zaman konu boyunca bir kendi yazdıklarınızı okuyun bir de benimkileri :) empati kurmaya gerek yok ki bende geçmişte aldatıldım neticede ama şunu biliyorum suç o bayanda değil benim yanlış seçimimdeydi..anladınız mııı yok yine anlamadınız..konunun özüü yanlış seçimler yapmayın bu kez oldu mu? yok yine olmadıı
hakikaten bence sende acayip bir aldatılma korkusu var yada aldatılıyosun ya da geçmişte aldatıldın..zavallı nişanlı kız psikolojisi oradan mı ayrıca ben sizden çok sıkıldım hakkatten.salağız biz ondan siz boşverin bizi ,keşke bir danışmandan yardım alsaydınız,bu zamana kadar çoktan atlatırdınız.
bir danışman nasıl sıkılır kihakikaten bence sende acayip bir aldatılma korkusu var yada aldatılıyosun ya da geçmişte aldatıldın..zavallı nişanlı kız psikolojisi oradan mı ayrıca ben sizden çok sıkıldım hakkatten.
düzeyi dürüst ak pak en azındanne hikmetse herkes kendi düzeyinden yazıyor öyle'' hacı'' falan komiksin ama :)
ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
bana niye yazıyosun ki haladüzeyi dürüst ak pak en azından
yazı yazma yeteneğim olduğundan ve yazı yazmanın cezai yaptırımı olmadığından bir de bende yazmaktan vazgeçtim zaten hadi sana hediyem olsun parmaklarımı gereksiz yere aşındırdığımı farkettim aldatanlar dünyasında uç fikirlerinizle ve danışanlarınızla mutluluklar hoşçakalın esenkalınbana niye yazıyosun ki hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?