• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Iste bunlar hep ''Erkek olsun camurdan olsun.'' kafasi. Bekarken hayatindaki tek amaci koca bulmak olan kadinlarin evlendikten sonraki tek amaci da o kocayi elde tutmak oluyor. Aldatmayan erkek nasil aldatmiyor? Simdi birileri cikacak diyecek ki:''Firsatini bulmamislar, o yuzden aldatmiyorlardir.'' Bu da kadinlarin kendini kandirmak icin uydurduklari 100lerce yalandan biri. Ya hu bu devirde firsati olmayan erkek mi var? Internet eskort siteleriyle dolup tasiyor. Her erkegin ama her erkegin bu devirde firsati var. Hem de 100lerce. Ama kimi erkekler karilarina sadik kalmayi tercih ediyor, kimisi etmiyor. Olay bundan ibaret.

Bir donem ickili bir mekanin ickisiz kafe bolumunde calistim. Her gun gorurduk, kadinlar erkeklerin yanina yaklastiginda ''Evliyim.'', ''Nisanliyim'', ''Kiz arkadasim var'' diyen erkekleri. Eee bu erkeklerin pipisi yok mu?
Siz kendinizi kandirmaya devam edin hanimlar.

Bir de yuva yıkmak lafı var ortada. Ortada bir yuva mı var?

Aldatabilecek birinin, yani karşısındakini sevmeyen birinin nişanlı/evli olması yuvası olduğu anlamına mı geliyor? Konu sahibi dediğiniz gibi rest çekseydi baştan hayır deseydi, bu yuva yerinde duruyor muydu?

Erkeklerin yapmak istediklerini engellediğiniz sürece size sadık olduklarını düşünmekten vazgeçin.

Sorun zaten yapmak istemelerinde. Yapmak istiyor = Sevmiyor.

Yani size göre yuva, bana göre hapis.

Bir de yuva yıkmak lafı var ortada. Ortada bir yuva mı var?

Aldatabilecek birinin, yani karşısındakini sevmeyen birinin nişanlı/evli olması yuvası olduğu anlamına mı geliyor? Konu sahibi dediğiniz gibi rest çekseydi baştan hayır deseydi, bu yuva yerinde duruyor muydu?

Erkeklerin yapmak istediklerini engellediğiniz sürece size sadık olduklarını düşünmekten vazgeçin.

Sorun zaten yapmak istemelerinde. Yapmak istiyor = Sevmiyor.

Yani size göre yuva, bana göre hapis.

Zorla mı evleniyor o erkek? Yok zorla evlendiriliyorsa ve hayır diyemiyorsa aile baskısına ben öyle erkeğe erkek demem. Yorumunuzu çok katı buldum. İlerde böyle bir şey başınıza gelirse, nişanlınız ya da eşinize kızmayın. Adamcağız ne yapsın yuvadan değil hapisten firar etti sonuçta. Sakın halinize ağlamayın da, adam özgürlüğüne kavuştu siz de onu azad ettiniz diye sevinin.

Zorla mı evleniyor o erkek? Yok zorla evlendiriliyorsa ve hayır diyemiyorsa aile baskısına ben öyle erkeğe erkek demem. Yorumunuzu çok katı buldum. İlerde böyle bir şey başınıza gelirse, nişanlınız ya da eşinize kızmayın. Adamcağız ne yapsın yuvadan değil hapisten firar etti sonuçta. Sakın halinize ağlamayın da, adam özgürlüğüne kavuştu siz de onu azad ettiniz diye sevinin.

Siz yazdığım şeyi anlamamışsınız.

Ne zorla evlendirilmesi? Adam iki tarafı da sevmiyor, ama öbür kadınla evlenmek işine geliyor evleniyor.

Hapis hayatı: Kocasının bir yerlere gitmesini ya da birileriyle konuşmasını engelleyerek kocasının sadakatini koruyabileceğini sanan kadınların yaşadığı hayat. Yani kadınlara hapis erkeklere değil.

Anlamamışsınız.

Siz yazdığım şeyi anlamamışsınız.

Ne zorla evlendirilmesi? Adam iki tarafı da sevmiyor, ama öbür kadınla evlenmek işine geliyor evleniyor.

Hapis hayatı: Kocasının bir yerlere gitmesini ya da birileriyle konuşmasını engelleyerek kocasının sadakatini koruyabileceğini sanan kadınların yaşadığı hayat. Yani kadınlara hapis erkeklere değil.

Anlamamışsınız.

Kusura bakmayın, ben erkek tarafından anladım. Erkeğe hapis gibi düşündüm. O yüzden sinirlendim. Malum ülkemizde en özgür valıklar erkekler.

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
Allah senin gibi insanlari nisanlimizdan eslerimizden korusun nasil bi kadin ikincili kabul eder gonul aylancesi eder kendini seviyomus cok sevse su an o yuzuk senin parmaginda olurdu birde evli cifgibiyiz diyosun metsres hayati demede allak akil fikir versin

Hangi erkek hayir derler havada ucusmus yine

Seven erkege ne dersiniz?

Konu sahibini asagilamak icin erkegi normallestirmenin anlami var mi?

Yuvanizdan konu sahibi gibi kadinlarin uzak olmasina gerek yok, yuvanizi igrenc insanlarla kurmayin yeter.

Erkegi suclu buluyoruz zaten diyenler var, siz buluyorsunuz tamam da hangi erkek hayir der yazanlar belli ki bulmuyor.

genelleme yapmazsa ölecek olanlar var, milli hastalığımız gibi birşey :KK14:

o bu değil de nişanlısının yerinde olmak ister miydin? nişanlı olmasa bile 7 yıl ya dile kolay.O kadar yaşanmışlığın üzerine sende bulduğu tek şey heyecandır bence.Seninle de yıllanınca ilişkisi senden de sıkılır yeni heyecanlara yelken açar.Niyeti ciddi olsa şuan onunla değil seninle nişanlı olurdu üzgünüm :( eğer adamsa o kızı daha fazla yaralamadan bitirsin ilişkisini. Yoksa aldığı ahla mutlu olamazsınız

ay lütfen düşündüğüm yelda olma lütfen :KK47:
eğer oysan söylemiş bulunayım içimde kalmıştı insan psikolojisi okutmuyorlar size 3-5 ayda sertifikayı verip yolluyorlar kendi şarlatanlıklarına alet edip sonra böyle gelip psikolog gibi davranıyorsunuz :KK47:
3-5 ayda nerden sertifika almış senin tanıdığın yelda :) sen her isimden memlekette 1 tane sanıyosun galiba

Kendimi nişanlı kadının yerine koyuyorum (ki 5 senelik ilişkinin üzerine 2 ay önce nişanlandım; arka planımız benziyor), benim başıma gelse sorumluluk ve suç sevgilimdedir, onu suçlarım. Senin gibi bir kadınla muhatap dahi olmam zaten; bahsetmeye gerek yok.

Biriyle sevgili/nişanlı/evli olan insanlar başkasını sevebilirler; onurlu insanlar ise bu durumda ilişkilerini bitirerek yollarına giderler.

Düzgün insan sevmediği biriyle birlikte olmaz.
Düzgün insan sevmediği biriyle nişanlanmaz, evlenmez.
Düzgün insan biriyle birlikteyken (Sevgili- nişanlı- evli) bir başkasıyla duygusal ilişkiye girmez. (Hissetmez demiyorum, hissedebilir, ama kendini kontrol eder. Ha birlikte olduğu kişiden ayrıldıktan sonra ne yaptığı onu ilgilendirir.)
Düzgün insan biriyle birlikte olan biriyle (Sevgili- nişanlı-evli) duygusal ilişkiye girmez. (Hissetmez demiyorum, hissedebilir ama kendini kontrol eder, kendini ve karşısındaki kadını böyle kötü bir duruma düşürmez. Ha hoşlandığı kişi ilişkisini bitirip gelirse ne yapacağı onu ilgilendirir.)
Zararın neresinden dönerseniz öncelikle sizin için kardır, sonra karşınızdaki kadın için...Hele böyle yalancı bir adam için hiç uğraşılmaz.

Ileri de neler olacak bi bak bakalım o nişanlısi ile evlenecek ama seninle de metres hayati yasamaya devam edecek zaafindan faydalanacak.. ailenle tanismak zor bisey degil ciddi oldugunu göstermiyo nisnalanarak ciddiyetin hangi kadinda kullandigi.cok.acik bemce

Anlayamadığım nokta neden konu sahibi mağdur oldu?

Yaşamadan ölmezsinizler havada uçuşuyor yine.

Konu sahibi de sevgilisi de birbirinden beter. Bir erkek bir kadınla beraberse başka kadınlara bakmamalı. Bir kadın da bir erkeğin sevgilisi varsa asla ama asla onunla birliktelik kurmamalı.

Konu sahibi mağdur değil, en başından biliyormuş her şeyi. Bile bile kabul etmeyi , ilişki yaşamayı seçmiş. Başına ne gelmişse, ne gelecekse müstehak.

Ben nişanlı kıza üzüldüm. Ne güzel duygularla hayaller kuruyordur şimdi. İkinizde insanlıktan nasibinizi almamışsınız. İnşallah en kısa sürede bu rezillik ortaya çıkarda kız hepinizden kurtulur.

Aha böyleyim:
:KK57::KK57::KK57:

Adam başkasıyla nişanlı, siz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyorsunuz.
Arkadaş bunlar nasıl çarpık ilişkiler böyle.
Yazık ya Hû bu topluma, ne yiyor ne içiyoruz da bu hallere geliyoruz.

ona duyduğun aşkı anlayabilirim ama o seni sevseydi inan herşeyi teper sana gelirdi üstelik evlide değilmiş nişanlı ayrılması daha kolay olur o yolunu çizmiş bence sende çiz :KK43:

Kendimi nişanlı kadının yerine koyuyorum (ki 5 senelik ilişkinin üzerine 2 ay önce nişanlandım; arka planımız benziyor), benim başıma gelse sorumluluk ve suç sevgilimdedir, onu suçlarım. Senin gibi bir kadınla muhatap dahi olmam zaten; bahsetmeye gerek yok.

Biriyle sevgili/nişanlı/evli olan insanlar başkasını sevebilirler; onurlu insanlar ise bu durumda ilişkilerini bitirerek yollarına giderler.

kesinlikle katılıyorum bir elim balda bir elim yağda politikası gütmezler."cepte"tutulmak kadar aşağılayıcı bi durum yok

kesinlikle katılıyorum bir elim balda bir elim yağda politikası gütmezler."cepte"tutulmak kadar aşağılayıcı bi durum yok
Çok aşağılayıcı hakikaten, çok. Keşke insanlar biraz olsun dürüst olabilse.

Görüşmen çok yanlış
ilişkisi olan birinin peşinden neden gidiyorsun
hele de nişanlanmış ...
eğer seni seviyorsa nişan atar sana gelir
yok atmıyorsa seni sevmiyordur...
ama bu süreçte nişanlı biriyle çift taraflı aşk yaşamayı ve görüşmeyi hiç doğru bulmuyorum...
empatik olun o kızın yerinde de olabilirdiniz..

ilişkisi varken tanıştığınızı biliyorsun o arada onu terketmeyip bide üstüne nişanlanmış , biz ne demeliyiz ki?

Kendine saygın yok mu hiç senin? Bunu mu layık görüyosun kendine. Bir de beni seviyor diyorsun tabii sever evli çift gibi olursan. Yakında evlenir seni de kusura bakma kullanılmış mendil gibi bi kenara atar. Hesap da soramazsin çünkü her şeyi bile bile yaşadın. Seni seven adam seni alır nikahina sana eşim der. Gününü gün ediyor seninle nasıl izin verirsin buna? Bu adam sana değer vermiyor anlamiyormusun.

Back