• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Ahlakdan bahsetmişsiniz konu sahibini ordan vurmaya çalışmışsınızda acaba varmı ?? Ahlaklı bir insan birlikteliği olan biri ile yakınlaşırmı ayrıca kendisi ilede birlikdeyken başkası ile nişanlanan adama seni seviyorum diyebilir mi utanmadan devam ediyor birde .. Git Allah aşkına ahlak kavramını ağzına almasın böyle insanlar ..

Vayy anammm bacım vayy ... Adam iki kızı da parmagında döndürüyor , bunun adıda 'SEVMEK' oluyor şimdi öyle mi?
Sevmek bu demek değil güzelim , gitsin nişan yapsın seni de çantada keklik misali yanından ayırmasın...
Pardon da sen kendini nasıl bu hale düşürebiliyorsun? Bu adamın kepazeliğinin yanına nasıl 'Aşk'ı ekleyebiliyorsun...
Benden sana söylemesi bugün o kıza yapan yarın sana da yapar...
Benim arkadaşımında başına geldi böyle olay , çocuk sözde ölüp bitiyo ama bi yandan nikah kıyıyor diğer kıza vs... erkekler doyumsuz bacım , sen kendini herkes gibi bilme...

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
Dikkat kullanılıyorsunuz.Kaaaaç.

burada kaç arkadaşımız aldatıldığı için ve 3. şahıslar yüzünden dert yanıyor yuvası hayatı hayalleri yıkılıyor hepmiz şahit oluyoruz ve hepimiz derin üzüntüyle yanında olmaya çalışıyoruz. ama işte o 3. kişiler burda çıkıyo ve utanmadan pişkin pişkin savunuyo nişanlı ama onunla evli gibiyiz diyo ve sevmekten bahsediyo. gerçekten sinirlerim zıpladı. bu rahatlık nedir bu eğitimszlk ahlakszlk nedir? insan ölse de sevgisinden dağları da delse gene nişanlı evlenecek birine dönüp bakmamalı ya. 3. kişi olmamalı. şahsımca ölmek daha iyi o kdr düşmektense. Rabbim herkesten uzak tutsun böylelerini. kimseyi de yoldan çıkarmasın böyle.

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?

Canım sen sevmişsin falan ama inan bana onun seni sevdiği yok. Evlenip de evlilik hayatına girmeden önce son bir defa çapkınlık yapıyor benim anladığım kadarıyla. Seni seven adam siz altı aydır beraberseniz niye üç ay önce nişan yapsın sor bir kendine. Nişanlısına sorumluluk hissediyor falan deme hiç. Nişanlısına karşı sorumluluk hissedecek kadar vicdan sahibi bir adam altı aydır onu seninle aldatır mıydı bir düşün. Burada biz ne yazsak nafile, senin en kısa zamanda aklını başına alman lazım. Hem kendini hem o kızcağızı düşün. Ha bana kalsa zaten bu pislik adamla evlenmesin o kız. Şimdi seninle aldatan emin ol evlendikten sonra da hem seninle hem başkalarıyla aldatacak.

biz kadınlar tabiri caizse çulumuzu sudan çıkardıktan sonra herşeyi mantıklı düşünmeye başlıyoruz.

hepimiz kadınız, hepimiz aşık olduk, hepimiz acısını yaşadık, hepimiz kanmam dediğimiz adamlara kandık.
bazılarımız evleneceğiz zaten beklemenin ne anlamı var ki sözleriyle
bazılarımız sen benim herşeyimsin annem babam senden sonra gelir sözleriyle
bazılarımız seni asla aldatmayacağım sözleriyle
bazılarımız şeytana uydum bu kız yoldan çıkardı beni sözleriyle
bazılarımız şimdi annemlerle oturalım bir kaç ay sonra başka eve çıkalım sözleriyle kandırıldık.
ve kandıran yalşan söyleyen taraf hep "ERKEK" cinsiydi.

ne acıdır ki ömrümüzün şu ya da bu aşamasında göstermiş olduğumuz zafiyetleri unutup sanki hiç hata yapmamış gibi bir başkasını yargılıyoruz. bir insanın bir hatayı yapmamış olması sadece irade meselesi değil o hatayla hiç sınanmamış olması da olabilir.

bir kadının karşısındaki erkeğin düzgün olması o kadının mükemmel biri olduğunu değil sadece şanslı olduğunuz gösterir. tam tersi de geçerli elbette.

hal böyleyken metres olacaksın, hoşuna mı gidiyor, hımmm seviyosunuz pek mutlusunuz gibi sözlü saldırıyla kişileri bulunduğu yanlış durumdan çıkarmanız mümkün olmaz hatta savunmaya (haklı ya da haksız) geçmesine sebep olursunuz.

bizi defalarca aldatan eşimizi affederiz o or...pu yoldan çıkardı deriz.
dayak yeriz, yavruma kıyamıyorum yoksa şimdiye kadar çoktannnnnn bitirmiştim der sabilerin arkasına sığınırız (sanki o çocuk o evde mutlu büyüyebilirmiş gibi)
kayınvalide, kayınpeder, görümce, elti eziyetlerine katlanırız. şekerim onlar olmasa kocam melek gibi bir adamdır diye kendimiz serinletiriz.
bu listeyi uzatabilrsiniz istediğiniz kadar sözün kısası şu ki, hiçbirimiz bir başkasını yargılayacak kadar masum değiliz, hiçbirimiz kendimizi kurtardığımızı düşünüp onursuzluk bu, gurursuzluk bu, şerefsizlik bu diyecek durumda değiliz.

konuya gelince,
konu sahibesi anladığım kadarıyla kalbindeki hilserin yoğunluğu, kaybetme korkusu, bir daha sevemem düşüncesi ile bu adamın tüm pisliklerine göz yumuyorsun.
yaptığın şey yanlış mı?
hiç tartışmasız EVET hem de çok yanlış

neden?
başlangıcında bir kız arkadaş mevzusu varmış. sen hislerine yenilip (karşıdaki şeref yoksunu yaratığın da fişeklemesiyle) belki bitecek bir ilişkidir. herkes çıktığı kızla evlenmiyor ki diye düşünmüşsündür, normal.

sonra bu kanı bozuk herif gidip nişan takmış. mecburum falan filan (ha niye mecbur diye düşünürsem aklıma sadece acaba bekaretle alakalı bir şey mi den başka bir şey gelmiyor). bir mecburiyet olayı atmış ortaya sen de hesap soramamışsın belki de içinden "ne kadar koca yürekli bir adam kızı yarı yolda bırakmak istemiyor" diye bile düşünmüş olabilirsin ama işin aslı asla öyle olmaz. bu ailem seni istemiyor ama onlara karşı gelemiyorum, annem kriz geçirdi, babam acile gitti safsatasıyla 1 hafta içinde nişanlananlar da bunlarla aynı kumaştanlar. kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.

ha şimdi de boşanırım muhtemelen vaadiyle seni yanında tutuyor. sen de buna inanıyorsun çünkü hislerin inanmamayı reddediyor. reddedersen eğer kendini değersiz, aciz ve kullanılmış hissedeceksin bu aslında bir savunma mekanizması.

yarın evlenecek mutsuzum huzursuzum diyecek.
sonra çocuk olacak, evladım için katlanıyorum diyecek
bu yalanlar asla asla asla bitmeyecek.
ve giden yıllar senin yılların
harcanan gözyaşları senin gözyaşların
tükenen umutlar senin umutların olacak başka da bir şey değil.

bu işin doğası hep bu ya da çoğunlukla bu. erkek kıza gider mutsuzum, evleneceğiz der, sensiz yaşayamam der kedi gibi mırlar ağlaşır bir şekilde kızın kalbine ulaşır ondan sonrası da çorap söküğü gibi gelir işte.

kendi gözlerimle şahit oldum, boş umutlarla bir kızın hayatının nasıl bitirilebileceğine. çok dinledim bu şahsiyetsizlerin kızlara ne diyip aslında ne olduklarına. bu yanlıştan dön çok daha fazla uzamadan, sen çok daha büyük rezilliklere katlanmadan dön.
ve bu hikayede suçlu olan tek bir kişi var kim ne derse desin o da senin karşına alıp adam yerine koyduğun erkek müsveddesi.

yazık nişanlısına oyle bı adamla evlenıcek hemde 7 yıllık bı ilişkiden sonra kim bilir ne hayalleri vardı sana da dicek bişey bulamıyorum .

sende cinsel acligini doyuruyo tabi ev hanimi olacak oburu onun gozunde.ayril desende ayrilmaz emin ol

sende bunu yedin heee :) seni sevse 1 gün nişanlı kalmaz kızım yaaaa kendini ksndırma bırak gitsinnnn

ondan sanahayır yok olsaydı nişanlısından vazgeçerdi sonuçta evli değil onun gerçekten seni sevdiğini düşünüyorsan ona bir tercih yapmasını iste senin bunu ndan istememe sebebin yuva yıkan olma korkusu değil sende biliyorsun kşi seni seçmeyecekkk bir an önce gerçekle yüzleşmeye bak sonra üzülme

belki de ama evlense de beni unutamayacağına eminim,arkadaşlarıyla bile çk az görüşüyor çok sosyal olduğu halde benle vakt geçirmeyi tercih ediyr

kıyamammm nasılda kendını telkin ediyor.yedeksın canım kabul et....

Kandırma kendini güzelim ya. Gençsin erkek mi yok gittin nişanlısını buldun. Adam madem seni seviyordu niye gidip nişanlandı. seninle birlikteyken başkasıyla nişanlanıyor sen bunu nasıl hazmedebiliyorsun. Peki şunu düşünmüyomusun - ya o kızın yerinde sen olsaydın..

Burada sadakat yükümlülüğü olan konu sahibi değil nişanlı olan beyefendi Herkez konu sahibine yüklenmiş (ondada hata olsa bile ) hatanın büyüğü nişanlı olduğu halde gözü oynaşta olan erkek.Bence nişanlı olduğu kişiyi haketmiyor ve onunda bu olayları bilmeye hakkı var..Çünkü evlendikten sonra duysa geri dönüşü olmayacak ve sindiremeyecek (buradada bir çok konu okuduk ) O erkek müsvettesinin idare ettiği her iki kadınıda kaybetmesi lazım ama malesef konu sahibi nişan atılsa kollarını açıp bekliyor gibi bir hali var..

evli çift gibi ilişki yaşamak nedir ya :D
cinsel hayattan mı bahsetmek istedinnnn yoksa evli insanlar gibi mutluyuz falan mı yoksa aynı evin içinde yaşamaktan mı :D
emin ol sana aşıktır o kıza da sorumluluk duyuyordur.
hayat size güzel yemin ediyorum düşünmeden yaşamak gibisi yok şu hayatta aynen devam kanki..

Hımmmmm:KK64:7 koca yıllık bir ilişki,ardından evlenme kararı alıp nişan yapmak.O arada seni idare etmek.İstemiyorum ayaklarına yatmak.Aman ne büyük olay nişanın ertesi günü seni araması.He he kesin sevgisinin belirtisi bu.
Ben ne iki kadını idare eden o adama acırım,ne de senin gibi,başkası olduğunu bildiğin hatta nişanlanan adamı kabul edip gururunu hiçe sayan sana acırım.Ben sadece,7 yılını verip,yuva kurma hayaliyle nişanlandığı o kıza acırım.İnşallah tez zamanda kurtulur o yalancı adamdan.

Ondan ayrılsa dahi gelip seninle evlenmez. Sen onun gözünde her gel dediğinde gelen, git dediğinde giden birisin. Kendisine güvenebileceği, düzgün ilişkiler yaşamış birisini bulur. Hayatını çarçur etme. Dünyada ondan başka erkekler de var.

Back