Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
Ingilizce ogretmeniymis be. Salliyor
Bırak bu işleri ne kadar adi insanlar var bu dünyada o kıza taşattığnz nedir ALLAH ASKINA metreslik yapmaktan zevk aldınızı yazmışsnz resmen bende ikızn yaşadklarnı yaşadm nişanlyken oduygu bambaşka .....puluk yapmayın......Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
siz baştan beri nişanlı oldugunu bile bile bu işe kalkıştıysanız ikinci kadın olmayı kabul etmişinizdir. sizi bu kadar seven biri başkasıyla nişanlı kalamaz zaten bi taraftanda 7yıldır verilen bi emek var buna siz ve o kişi saygı duymamışsınız karsıdaki kıza acıdım suandaArkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?