• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

:KK11:Birde utanmadan buraya konu açtın öylemi ...içimden sana öyle şeyler söylemek geliyorlarki ,banlanmiyim diye

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?

Sen aralarina girmim diyosun ama harika iliski yasiyorsun buda bir cesit yuva yikmak 7 yillik esi sayilir onu birakacak bir zaman sonra seni birakacak

Yariya kadar okudum devamini icim almadi... Yelda hanim konusahibini nekadarda cok korumus, ya ayni kisisiniz yada aynisini yasiyorsunuz, insan psikolojisi okudum falan filan gecin bunlari... Konu sahibi bastan bilmeseydi asik olsaydi ve sonradan gercekleri ögrenseydi bi nevi anlayis gösterirdim, ki o durumda bile bicak gibi kesmeliYdi her türlü iliskiyi... Ama böyle bisi yok... Konusahibi bile isteye adamla birlikte oluyor bu durumda nasil masum olur
yada kandirilmis? Bu olayda tek masum olan nisanli kiz var... Erkek bile suclu degil, yalan söylememis ki, sadece biraz süslemis kelimelerini.... Bütün hatada, sucta konusahibinde... Herseyi bilerek yasiyor... Kadinin düsmani yine kadin, evet bu olayda yine ispatlanmis oldu... Allah sizin gibi insanlari bizlerden uzak tutsun, sizleri bildigi gibi yapsin, aynisinin daha beteri basiniza gelsinde görün...:ssz:

Kiz arazi oldu gitti millet hala sinir krizleri geciriyor saydiriyor sovuyor.kk bayanlari da bi alem ha :D

Kusura bakmayın ama o sizi oyalamak için yalan söylüyor "Nişanlımı sevmiyorum" diye... Siz onu sevdiğiniz için gerçekleri göremiyorsunuz şuan neyse o nişanlısıyla evlenince görürsünüz artık. Öyle şey mi olurmuş hem nişanlı hem pezevenklik peşinde.Sizde de hata var 7 yıllık bir ilişkisi olduğunu biliyormuşsunuz daha ne diye yanaşıyorsunuz? İlerde bir şey deseniz size cevabı ne olacak "Sen zaten biliyordun biriyle birlikte olduğumu" olacak ki bu da erkekler için daima bir artıdır, biliyor ve kabul ediyor öyleyse varım... Hangi erkek böyle bir ilişkiye hayır der ki? Sizinle işi evlenince biter.

Konu sahibi bence hayır işlemek istiyorsan kızcağıza gidip anlat durumu, hayatının geri kalanını böyle bir seref yoksunuyla geçirmesin. Hem sonra siz de rahat rahat birlikte olursunuz?

Kimse vazgecılmez degıldır..Senle vakıt gecırıyo cunkı sen cınsellıksın onun ıcın ..Ortada 7 yıllık ılıskı ve nişan var 6 aylık gecıcı hevessın ve senden 3 ay sonra da nısanlanmıs ..Sen kendını kandır dugune de gıt bı ceyrek tak aldatmanın bedelı olarak :):)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
Bırak bu işleri ne kadar adi insanlar var bu dünyada o kıza taşattığnz nedir ALLAH ASKINA metreslik yapmaktan zevk aldınızı yazmışsnz resmen bende ikızn yaşadklarnı yaşadm nişanlyken oduygu bambaşka .....puluk yapmayın......

• Beğen
Reactions: twe
Hangi erkek hayir derler havada ucusmus yine

Seven erkege ne dersiniz?

Konu sahibini asagilamak icin erkegi normallestirmenin anlami var mi?

Yuvanizdan konu sahibi gibi kadinlarin uzak olmasina gerek yok, yuvanizi igrenc insanlarla kurmayin yeter.

Erkegi suclu buluyoruz zaten diyenler var, siz buluyorsunuz tamam da hangi erkek hayir der yazanlar belli ki bulmuyor.

Sen kendini kandırmaya ve kullandırmaya devam et,

müstehak sana

siz baştan beri nişanlı oldugunu bile bile bu işe kalkıştıysanız ikinci kadın olmayı kabul etmişinizdir. sizi bu kadar seven biri başkasıyla nişanlı kalamaz zaten bi taraftanda 7yıldır verilen bi emek var buna siz ve o kişi saygı duymamışsınız karsıdaki kıza acıdım suanda

Bence azıcık vicdanınız varsa nişanlı kıza bir şekil durumunuzu anlatin ve ispatlayin. O kiza da yazık böyle biriyle evlenmeyi hak etmiyor..Siz de kendinize yazık etmeyin koşarak uzaklaşın böyle bir adamdan. .Kısaca iki kadında adamın totosu na söyle kuvvetli bir tek meyi bbasın o adam bunu hak ediyor..

Hayır erkek mi kalmadı elin nişanlı adamına göz koydunuz bunuda anlamış değilim ben. Yuva yıkan değilim diyorsunuzda içten içe onu bıraksın bana dönsün diye bekliyorsunuz belli. Adamda masum değil o da dayaklıkta bari siz bi geri adım atın kesin iletişimi. Hiç olmazsa kendinize saygınız olsun. Ayıp ya! Nasıl mideniz kaldırıyor.

Back