• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Sen mağdur falan değilsin. Her seyi biliyor ve kabul ediyorsun.
1. Bu herif adam olsa bu hareketi yapmaz.
2. Sen bu her herife asik olabilirsin,elinde degil ama insan bazen kendini frenlemeli, bu pisligin terbiyesizligine ortak oluyorsun.

Kendine saygin olsa bu karakterde bi insanla gorusmezdin,ilerde sana da aynisini yapar.

Umarim nisanlı olduğu kız her şeyin farkına varır,üzüldüm ona.

haklısın yani benim kalbim başka beynim başka soyluo zaten ...ama sadece mantık vaktim gelmiş zamanla da her şey iyileşir.ayrıca yüzüğünü bi kere bile takan biri değil gerçekten ileri de de sorunlu bi eş olur belki ...ama mutlu olur inşallah
Neyin kafasını yaşıyorsun çok merak ettim

Böyle mağdur hanımefendi rolü yapan bayanlar neyin kafasında acaba?
Adam nişanlandı biz görüşürken ama beni seviyor.
Biz evli çift gibiyiz ama
İnsan yaptıklarıyla karakterini gösterir.
Sen anca kendini kandırıp konuştuğun erkeğin yedeklediği bayan olarak kalırsın bu kafayla

artik erkeklere kizmiyorum. Sen ve senin gibiler herşeyi hak ediyor. Evlenince bosanmasini bekle. Sonrada cocugu var bosanamaz ama beni seviyor diye hayatını mahvtmeye devam edersin.

Kardeşim aslında akıl vermek bize düşmez ama konuyu açmışsın belki bir çıkmazdasın ya da vicdanın seni rahatsız ediiyor. Burda bayağı bir arkadaş yorum yapmış haklılık payları da çok çoğu arkadaşın sen demeden sana bak ben nişanlıyım ne olacak nereye gidecek demeli bir erkek olarak. Erkek adam dediğin mert olur seni seviyorsa acı da çekilecekse diğer kızı üzecekse de böyle yalan dünya da yaşatmaz bu üç kişiyi belki kendi yalanların adamı kim bilir belki senin bilmediğin bir kız daha varsa evlenene kadar maceraysa aradığı....
Kendine yazık edersin erkeklerin hiç bir şeyi kirlenmez bizim toplumumuz erkeğe hiç bir zaman kötü demez kötü kelimesi hep kadınlara yapıştırılmıştır..
Gün gelir dersin ki hiç de vazgeçiilmez değilmiş neden zaman harcamışım sevgi denen şey o kadar kolay değil ve 7 yıldır diğer nişanlası onun için alışkanlık olmuştur ve insanlar alışkanlıklarından vazgeçmez sen o adamdan uzak dur ve bekar başkasının olmayan ama senin olabilecek birilişkiye kendini hazırla..

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
peki o adamın koşa koşa nişanlısına gitmediğini nerden biliyosun. yada nişanlısının yerine kendini koydun mu hiç. bize ne yapman gerektiğini sormuşun. cevabı da kendin vermişin. nişanlısından ayrılmaz ama biz ayrı da yapamıyoruz diye.o zaman metres hayatına devam canım biz ne diyelim sana.

ona duyduğun aşkı anlayabilirim ama o seni sevseydi inan herşeyi teper sana gelirdi üstelik evlide değilmiş nişanlı ayrılması daha kolay olur o yolunu çizmiş bence sende çiz :KK43:
canim bu ikisi birlikte olmaya basladiklarinda adam daha nisanli degilmis.. Konu sahibiyle iliskisi basladiktan 3 ay sonra nisanlanmis.. Yani aslinda adam seviyor olsaydi coookkkk daha kolaydi hersey..

Son düzenleme:
Allah siz gibi kadınlardan erkekleri korusun.
o adamda b.k yesin terbiyesiz herif. nişanlısından koşup sana senden koşup ona gidiyo demekki. pislik. çok sinirlendim :KK67:

cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
bu işin erkeği kadını yok.
erkek te yapsa kadın da yapsa sonuç aynıdır,yorum aynıdır.
buraya ne amaçla konu açtın bilmiyorum,hatan anlatılmaya çalışılmış tepki gösteriyorsun.
sen kendine bu tür bir ilişkiyi yakıştırabiliyorsan,vicdanen rahatsan ve aynaya utanmadan bakabiliyorsan mesele yok.
nesini savunacak burada insanlar bu davranışın.
sana yapılsa idi ne düşünürdün.
yaptıklarınıza kılıf aramadan dürürstçe değerlendirin kendinizi.

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
senin gibilere yürüyen peynir diyorlar haberin var mı ???En Büyük KK keşke tüm peynirler erise ya da toplu bi ölüm gerçekleşse. Burdaki dert sahibi olanların tek sebepleri sizin gibi peynirlerin olması. Sen kuyruk sallamasan adam gelmez peşinden. Az utan ya namussuzluk bu kadar rahat mı icra ediliyo :KK11: küfür etmicem yoksa direk ceza veriolar bana da yeminle hak ediosun. Tüm yedi ceddine ve sana akın akın sevgilerimi yoladım haberin olsun:KK59:

Aşık oldum deyip boşanan, başkasını seviyorum deyip nişanlısından ayrılan erkekler var...
Demek ki sevince yapılabiliyor...
Bu durumda 7 aydır hala başkasının sevgilisi ve nişanlısı olmayı ama sizinle vakit geçirmeyi tercih eden adam var...
Bu adam olduğu yerde kalacak, sizde onunla nişanlıyken, sonra da o evlenince görüşmeye devam edip, akşamları bolca gözyaşı dökeceksiniz gibi geliyor bana, çünkü adam ona zafiyetininzi kullanmayı devam edecek.

bence sen baştan yanlış yaptın ilişkisi olan biriyle neden berabersin ki madem seni seviyordu işi ciddiye bindirip neden nişan yaptı seni sevse nişan yapmazdı. bence o seni gerçekten sevmiyor sadece sende nişanlasın da yapamadıklarını yapıyordur. ondan seninle beraber olmayı tercih ediyor.

yapman gereken şu bu olan hiç etik değil öncelikle. Yani insan birini sevebilir madem sevdigini sanmis sevmiyor ve senle gorusuyor bir an önce dürüst davranip nişanlısı ni harcamasin ooyun değil bu.ozur dinleyip ayrılsin .seni istesin. .bana öyle geliyor ki hayatina hareket katmak istemiş. ...yasak heyecan veriyor sanırım kisilere...
Seni seviyorsa ayrilmistir nisanlisindan?durum ne?:KK51:

peki bir ilişkisi olduğunu biliyordun neden ilişkini başlattın sence de normal mi?? tmm seviyorsun seviyorsunuz anladım ama o kızada yazık günah o kızın yerine sende olabilirdin veya ilerde allah izin verirse olacak kızında olabilirdi??

Bunu nasil hazmedebiliyosun nisanli bi adam yarin birgün evlenicekler insan sevdiğini paylasamaz sen bile bile nasil yapiyosun yol hakimken donn bacimm don ikinci bi kadin olma

MİDEM BUNALIYOR SİZİN GİBİ İNSANLARDAN.
SEN VE SEVDİĞİN ADAM TAM BİRBİRİNİZE LAİK İNSANLARSINIZ.
ARADA BAŞKALARININ PERİŞAN OLMASINA NEDEN SEBEP OLUYORSUNUZ..
YAKIN BİR ZAMANDA BİR AKRABAMIN BAŞINA BÖYLE GELDİ..
ADAM KARISINI EVİNDE DÖVÜYORKEN SEVGİLİSİNE ÇİÇEK ALIYOR.. RABBİM SİZİ LAİK OLDUĞUNUZLA KARŞILAŞTIRSIN

eneee bdv ye gelmiş ya bu konu fazla ileri görüşlüyüm vesselam :KK70:

Back