• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
onunla evlenınce sana ıhtıyacı kalmıycak

ailemle arkadaşım olarak tanıştırdım zten nişanlanmayacak olsa sevgilim derdim tabi... bana boşanıcağımı biliyorum ama evlenmem lazm diyo bilmiyorum soramıyorum
arkadaşımın sevgilisi de böle diyodu
şimdi adam 10 yıllık 2 çocuklu mutlu mesut evli

Sana kufru basardimda bukadar basit bir kiz icin kendimi dusurmem:D
Metres degilim diyorsunda iliskisi oldugunu biliyordum en bastan diyorsun..
Sende kendinin ne mal oldugunu biliyorsun cici kiz aynaya bak gulumse ve kendini kandirmaya devam et..

7 yildan bahsediyoruz burda dilekolay sen ise nesin 7 aylik bir metres:KK52:
Kimi sececekti ayol seni secmesi icin gerizekali olmasi lazim zaten:KK53::KK53:

Uzgunum fistik bizimla deyılsın:KK24:

off hep aynı terane. Bak canım bu adam seni sevmiyo onun yaşadığı bir boşluk 7 sene geçmiş sevgililiğinin üzerinden bazı karaktersizler böyle sıkılıyo o ara seni bulmuş sende sevgilisi olduğunu bildiğin halde devam edince bulmuş yolunu evlenmeden vaktini güzel güzel geçiriyo senle.evlenip ayrılcam yok onu değil seni seviyorum bak bunlar sadece seni oyalamak için yapılan şeyler.İlerde üzülen sen olursun bu genç yaşta birinin kalbinde tek olmak varken neden bi karaktersizin ikincisi oluyosun sana da yazık değil mi ? özellikle o yeni nişanlanan ve evleneceği günü bekleyen kıza yazık değil mi biraz kendini onun yerine koy neden boş şeylerle uğraşasın.Eminim o kızada ne aşk sözleri söylüyodur hangi devirdeyiz kim hangi erkeği zorla evlendirir mecburmuş falan bi geçelim bunları. sadece 7 yıllık ilişkide heyecanını kaybetmiş evlenene kadar vakit geçireceği oyalayacağı bi kız bulmuş kendine iki güzel lafa kanma.aptal yerine konma

Artik bu konulardan cidden gina geldi, hayir niye aciyosunuzki konuyu hep ayni senaryo hep ayni cevaplar, yaptiginin nekadar igrenc oldugunu biliyosun ben yerinde olsam buraya bunu yazmaya utanirim

Ha bu işin klasik sonunuda soyliyim, o adam o kizla evlenicek senide kenarda köşede yedekte tutacak bizaman sonra senden sikilacak sen bunalimlara giriceksin zavalli kadin herseyden habersiz bu igrenc adamla ayni yatağı paylasmaya devam edecek, adam hem senden hevesini alacak hem karisiyla evli hayatini yasiycak sonra doymycak baska kızlara sarıp bu igrenc döngüsünü devam ettirecek

belki de ama evlense de beni unutamayacağına eminim,arkadaşlarıyla bile çk az görüşüyor çok sosyal olduğu halde benle vakt geçirmeyi tercih ediyr
Şuanki durumunu geçtim sen evlendiğinde bile görüşme hayalindesin. Bence bütün kadınların nefret ettiği kocasını nişanlısını ayartan kötü kadınsın sen o aradı o geldi ben istemedim falan hepsi hikaye. Rabbim hepimizi senin gibilerden korusun Amin

Sana kufru basardimda bukadar basit bir kiz icin kendimi dusurmem:D
Metres degilim diyorsunda iliskisi oldugunu biliyordum en bastan diyorsun..
Sende kendinin ne mal oldugunu biliyorsun cici kiz aynaya bak gulumse ve kendini kandirmaya devam et..

7 yildan bahsediyoruz burda dilekolay sen ise nesin 7 aylik bir metres:KK52:
Kimi sececekti ayol seni secmesi icin gerizekali olmasi lazim zaten:KK53::KK53:

Uzgunum fistik bizimla deyılsın:KK24:

Para almıyor sanırım ondan metres değilim diyor sevabına....

aferin
berhuda
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
aferiin
berhudar ol

Çok açık. Nişanlısıyla iliskisi devam ediyorsa görüsmeyeceksiniz. Ikinizinde alnina silah dayamıyorlar. Ha evli ha nişanlı ha sevgilisi var her halükarda 2.kadınsınız.

Nefismiş, aşkmış, seçileceğini zannetmekmiş, miş miş de miş miş...:KK14: Adamın 7 yıllık ilişkisi var 7! Nişanlanmış bir de üstüne ,senin gözlerinin önünde :KK66: Neymiş efendim âşık değilmiş hı hı ,nişanlanırken silâh dayadılar başına değil mi konu sahibesi ? Hatta silah zoruyla evlenecekler,hatta silah zoruyla boy boy çocukları olacak,resimlerde de yine silah zoruyla gülümseyecek :KK50: Allah aşkına azıcık değer ver kendine be kızım,işin gücün yok mudur senin kaç yaşına gelmişsin ,adam resmen seni kullanıyor. Neymiş efendim nişanlından ayrıl demiyormuşsun .Ah canım hadi lütfen bir kerecik de bizim için. Sen deyince kesin ayrılacak değil mi :KK53:Çünkü seni çok seviyor ah pardon belki de bunları seni sevdiği için yapmıştır ,malum ev dizmek çocuk yapmak zor iş ,senin yorulmanı istemiyor:KK68:Ne âşk ama:KK68:

Önce allah akıl fikir versin. Sizin gibilere kalp degil BEYIN lazim..

Yaşın ufak degil yaşitiz ama bu aptalligi 5 sene oncede yapmazdim..cocukkende yapmazdim.....Ayrica seni kullaniyo bu belli..

ama insafin varsa o evlenecegi kiza herseyi goster yazik o kiza yaa kimle evlendigini blmiyor.bir iyilik yap o kizi uyar simdi aglar ama ne mal oldugunu gorsun o adinin..

Seni odalık almış haberin yok derim.. O nişanlısıyla da evlenecek senin şu halinle onun gözünde değerin olduğunu düşünmüyorum beni böyle bile kabul ediyor midesi geniş diye düşünmüştür.

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca

telefonunuda açmamalısın yuva yıkmaktan daha beter bu resmen kızın arkasından iş çevirmek çocukta kesin seni kullanıyordun düğünden sonra yüzüne bile bakmaz

nişanlı ama ne seni nede evleneceği kızı seviyor kaypak işe yaramaz sadakatsiz doyumsuz ömrü boyunca yaşaması insanlara yük olacak biri başka bir özelliği yok

Sana bir şey diyim mi açık olayım ama seni sadece zevklerinin esiri yapmış. Nişanlısını sevmiyorsa ayrılsın ama yok o da yemiyor. O nişanlısıyla evlenecek ve boşanmaktan bile korkacak. Siz nasıl 2.kadın olmayı sindiriyorsunuz? Sizde gurur, haysiyet yok mu? O nişanlısı siz olsaydınız ne hissederdiniz? Biz kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Bu zihniyetle bizden hiçbir şey olmaz.

Hangi erkek hayir derler havada ucusmus yine

Seven erkege ne dersiniz?

Konu sahibini asagilamak icin erkegi normallestirmenin anlami var mi?

Yuvanizdan konu sahibi gibi kadinlarin uzak olmasina gerek yok, yuvanizi igrenc insanlarla kurmayin yeter.

Erkegi suclu buluyoruz zaten diyenler var, siz buluyorsunuz tamam da hangi erkek hayir der yazanlar belli ki bulmuyor.

Iste bunlar hep ''Erkek olsun camurdan olsun.'' kafasi. Bekarken hayatindaki tek amaci koca bulmak olan kadinlarin evlendikten sonraki tek amaci da o kocayi elde tutmak oluyor. Aldatmayan erkek nasil aldatmiyor? Simdi birileri cikacak diyecek ki:''Firsatini bulmamislar, o yuzden aldatmiyorlardir.'' Bu da kadinlarin kendini kandirmak icin uydurduklari 100lerce yalandan biri. Ya hu bu devirde firsati olmayan erkek mi var? Internet eskort siteleriyle dolup tasiyor. Her erkegin ama her erkegin bu devirde firsati var. Hem de 100lerce. Ama kimi erkekler karilarina sadik kalmayi tercih ediyor, kimisi etmiyor. Olay bundan ibaret.

Bir donem ickili bir mekanin ickisiz kafe bolumunde calistim. Her gun gorurduk, kadinlar erkeklerin yanina yaklastiginda ''Evliyim.'', ''Nisanliyim'', ''Kiz arkadasim var'' diyen erkekleri. Eee bu erkeklerin pipisi yok mu?
Siz kendinizi kandirmaya devam edin hanimlar.

Back