Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onunla evlenınce sana ıhtıyacı kalmıycakArkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
arkadaşımın sevgilisi de böle diyoduailemle arkadaşım olarak tanıştırdım zten nişanlanmayacak olsa sevgilim derdim tabi... bana boşanıcağımı biliyorum ama evlenmem lazm diyo bilmiyorum soramıyorum
Şuanki durumunu geçtim sen evlendiğinde bile görüşme hayalindesin. Bence bütün kadınların nefret ettiği kocasını nişanlısını ayartan kötü kadınsın sen o aradı o geldi ben istemedim falan hepsi hikaye. Rabbim hepimizi senin gibilerden korusun Aminbelki de ama evlense de beni unutamayacağına eminim,arkadaşlarıyla bile çk az görüşüyor çok sosyal olduğu halde benle vakt geçirmeyi tercih ediyr
Sana kufru basardimda bukadar basit bir kiz icin kendimi dusurmem
Metres degilim diyorsunda iliskisi oldugunu biliyordum en bastan diyorsun..
Sende kendinin ne mal oldugunu biliyorsun cici kiz aynaya bak gulumse ve kendini kandirmaya devam et..
7 yildan bahsediyoruz burda dilekolay sen ise nesin 7 aylik bir metres
Kimi sececekti ayol seni secmesi icin gerizekali olmasi lazim zaten
Uzgunum fistik bizimla deyılsın
aferiinArkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
Iste bunlar hep ''Erkek olsun camurdan olsun.'' kafasi. Bekarken hayatindaki tek amaci koca bulmak olan kadinlarin evlendikten sonraki tek amaci da o kocayi elde tutmak oluyor. Aldatmayan erkek nasil aldatmiyor? Simdi birileri cikacak diyecek ki:''Firsatini bulmamislar, o yuzden aldatmiyorlardir.'' Bu da kadinlarin kendini kandirmak icin uydurduklari 100lerce yalandan biri. Ya hu bu devirde firsati olmayan erkek mi var? Internet eskort siteleriyle dolup tasiyor. Her erkegin ama her erkegin bu devirde firsati var. Hem de 100lerce. Ama kimi erkekler karilarina sadik kalmayi tercih ediyor, kimisi etmiyor. Olay bundan ibaret.Hangi erkek hayir derler havada ucusmus yine
Seven erkege ne dersiniz?
Konu sahibini asagilamak icin erkegi normallestirmenin anlami var mi?
Yuvanizdan konu sahibi gibi kadinlarin uzak olmasina gerek yok, yuvanizi igrenc insanlarla kurmayin yeter.
Erkegi suclu buluyoruz zaten diyenler var, siz buluyorsunuz tamam da hangi erkek hayir der yazanlar belli ki bulmuyor.