arkadaşlar nişanıma 4 gün kaldı nişan için abiye aldım kırmızı içinde altın yaldızları felan var buna uygun nasıl bir makyaj gider saç modeli olarak nasıl bişe düşünebilirim sade straplez birde kırmızı oje mi daha iyi olur başka renk mi
arkadaşlar nişanıma 4 gün kaldı nişan için abiye aldım kırmızı içinde altın yaldızları felan var buna uygun nasıl bir makyaj gider saç modeli olarak nasıl bişe düşünebilirim sade straplez birde kırmızı oje mi daha iyi olur başka renk mi
cnm şimdiden hayırlı olsun.. keşke foto koysaydın daha ii yorum yapabilirdik..
benim yorumum şöle: ben kırmızıyla dore yani altın sarısını çok yakıştırıorum. göz farını hafif pırıltılı dore kullanabilirsin çok şık duruo bence, ben öle yaptırmıştım nişanımda..saç olarakta eğer düğünümde topuz isterim diosan nişan için maşa yaptırabilirsin.. saça çiçek falan kullanma sakın yani tabi benim zewkime göre herkesinki farklıdır ama.. sewgiler..
makyaj rengini sakın ama sakın abartma canım.elbisen çok göz alıcı renklerde zaten birde renkli yada ton olarak ağırları kullanırsan herşeyin bittiği an olur.
çok hafif tonlarda şeftali gibi krem gibi belli belirsiz far kullandır kalemle gözlerin belirginleşsin sadece bronz allıkla tamamla..inceden kırmızıya yakın ruj kullanabilirsin hafif olan bir makyajda o patlasın bence..ojedede şeftali tonları kujllan açık olsun varla yok arası....bencee
ojeyi unutmuşum :)) ben herzaman böle günlerde yani nişan düğün gibi günlerde french kullanmaktan yanayım.. daha hoş duruo sanki.. ama yinede sen bilirsin cnm..
anlıorum cnm bende öle yapmıştım erkekler işte ewet dicekleri belli ama yinede bi görelim diolar :)) çok mutlu olursun inş cnm... kafana takılan bişe olursa sor, bu olayı atlatmış biri olarak sewe sewe yardımcı olurum opuyorumnanaktan
wala cnm ben maşadan yanayım hep diorum bunu :kedi: ama maşadan sonra bukleleri şekilendiricilerle biraz doğal görünüm yaptır kimi kuaförler olduğu gibi kullanıo we çok çirkin duruo ingiliz filmlerindeki yargıçlar gibi oluo :roflol:
bence gözlere dikkat çek.
Kırmızı giyicem diyorsun ozaman te rengi bir far sürdükten sonra güzel şekilde eyeliner çekip rimelle kirpiklerini belirginleştirebilirsin.
Biraz allık ve kırmızı bir ruj.
Hem sade hem dikkat çekici hem de etkileyic olur gibime geliyorzemuszemus