arsa alıyorlarmış abisiyle ortak ... bu kadar acil olan buymuş... bir ay beklenirse fiyatı artarmış ve de alamazlarmış çok acilmiş.. beni ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyormuş.. daha evli bile değiliz çocuğumuz yok ki hem paramız olduktan sonra kendi başımıza alalım herzaman alabilirz dedim başladı yine kavgaya...sanırım beni hiç umursamıyor yoksa dediğiniz gibi bu kadar rahat para çek bana ver diyemezdi..
arsa alıyorlarmış abisiyle ortak ... bu kadar acil olan buymuş... bir ay beklenirse fiyatı artarmış ve de alamazlarmış çok acilmiş.. beni ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyormuş.. daha evli bile değiliz çocuğumuz yok ki hem paramız olduktan sonra kendi başımıza alalım herzaman alabilirz dedim başladı yine kavgaya...sanırım beni hiç umursamıyor yoksa dediğiniz gibi bu kadar rahat para çek bana ver diyemezdi..
bence sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan,daha nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince neler yapar kim bilir
acil ona verdiğin kart şifrelerini değiştir. çok acil hem de...
acil ona verdiğin kart şifrelerini değiştir. çok acil hem de...
sakin verme su an duguna rifesindeyiz bir suru borc olucak sorn ayaparisn filan diye atlat bence cok normal degil bu sana diyim tabi guvensilikle sucliycak sende seviyorum diye vericeksin sakin verme biraz daha bekliyebilir ayrica niye sne cekiyorusn o ceksin boyle sacma seymi olur ben cekeyim sana vereyim ne guzel dunya bu benim icidne cekermisin:)))merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?