bence senden şifreleri istediği gün bozmalıydın. daha evlenmeden para istiyor. evlenince bile vermeme hakkın var. erkek kendi parasını kazanıp ailesine bakmak zorunda dinen.
1 dk. bile nişanlı durma bunla bence. onun söylediklerini de anne ve babana anlat
merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim[/QUOTE
size değer verdiğini düşünüyorum açıkçası
paranıza değer veriyor sanırım
ne kadardır tanıyorsunuz kaç yıl oldu nişanlanalı
iyi biri olduğuna eminmisinizi
sizi paraları alınca yarı yolda bırakmayacağı ne malum
ayrıca evlensenizde bu para mevzusu evinizin içinde dönecek duracak
huzurun olacak mı? iyi düşünün
SAKIN KREDİ ÇEKMEYİN VE PARA DA VERMEYİN madem yatırım yapacak söylesin neymiş derdi
evlilikte gizli saklı mı olurmuş , onun yapacağı yatırım sizin paranızla oluyorsa elbette hakkınız bilmek...
ne yatırımı yapacağını söylüyor mu?
gerçekten geçerli bir nedeni var mı?
kumar falanmi oynuyor acaba?
madem senden kartların şifrelerini bile isteme cüretinde bulunuyor söylesin ozaman beyefendi ne yapacakmış bu kadar parayla??bunu bilmek sizin en doğal hakkınız..bu arada sizin yrinizde olsam şu aşamada kredi felan çekmezdim..çok istiyorsa kendi çeksin...bu isteğine red cevabı aldığı için sizi sevmeyecekse sevmesin arkadaş..ondan başka erkek mi yok..bu erkekler bazen kendilerini çok bişey sanıyorlar..kendilerinin vazgeçilmez olmadığını hissettirmek lazım:!!!!![/QUOesinlikle
ya kendisini kesinlikle vazgeçilmez sanıyor .. ya da benim asla nişanı atamayacağımı düşüyor..
anlattığınız kişilikte bi erkek arkadaşım olmuştu işin içindeyken insan konduramıyor ama şu yazdıklarınızı okuyunca iyi ki kovmuşum onu hayatımdan diyorum
Krediyi neden kendi çekmiyor nişanlınız?Parayı aldıktan sonra onun nişanı atmayacağı ne malum?
sırf denemek için az önce arayıp tamam çekeyim ama ihtiyaç kredisi faizleri çok yüksek madem arsa alınacak gayrımenkul kredisi çekeyim ... ama arsada benim adım da olsun dedim .. sen nasıl arsayı benim üzerime yap dersin diyor bu sefer .. çok kırılmış çok üzülmüş onun parasının peşindemiymişim ... nasıl bir kadın benim üzerime arsa yap dermiş ..
sırf denemek için az önce arayıp tamam çekeyim ama ihtiyaç kredisi faizleri çok yüksek madem arsa alınacak gayrımenkul kredisi çekeyim ... ama arsada benim adım da olsun dedim .. sen nasıl arsayı benim üzerime yap dersin diyor bu sefer .. çok kırılmış çok üzülmüş onun parasının peşindemiymişim ... nasıl bir kadın benim üzerime arsa yap dermiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?