nişanı attım...

canım konunu okudum nişanı atmakla cok büyük bi hatadan dönmüşşsün bence sadaka bile çıkar istersen göbek at o derece yani iiki bunları görüp de zamanına önlem almıssın bosver karsına dahada iisi cıkar inşaallah bu nasıl bi insan şaşkınlıkla okudum

Son düzenleme:
okurken ben bile daraldım. bence böyle birinden ayrıldın diye hiç üzülme hayırlısı de geç...

okurken deli oldum. ne adamlar var. allah kurtarmış arkadaşım hiç üzülme.

ben bazen nişanlıma bazı konularda kızıyorum felan ama onlar bişey değilmiş. güzelim hiç geri adım atma seni düşünen, seni seven biri yok anlaşılan karşında.Allah kurtarmış diyelim son 1 ay kala. geçmiş olsun arkana bile bakma bence şimdi böyleyse ileride ne olur allah bilir.
bide bişey sormak istiyorum bu tarz davranışları yeni mi ortaya çıktı. 2 senedir nasıldı?

bence şöyle bir yol izleyebilirsin...

açın bir oyun havası ailecek oynayın,lokmalar döküp dağıtın...

hayatın kurtulmuş resmen daha ne istiyorsun. yarın da geldiklerinde evde bir bayram havası izlenimi verin. gitsin dövüp sövecek başka birini bulsun.

Hiç dertlenmeyin.
Böyle bir adamla evlenseydiniz asıl o zaman "bir derdim var" derdiniz.
Yerinizde olsam nişanı attığınız tarihi kişisel kurtuluş günüm ilan eder, yıl dönümlerinde hatırlayıp "verilmiş sadakam varmış " derdim.

Ya sen acmisin aciktamisin? Senin bir ailen yokmu? Resmen anneni aileni seni ileride dövmekle tehdit ediyor ki nisanlilik döneminde yapmis bunu... Bak belki asiksin, belki bilmediginden normal sayiyorsun bu adamin hareketlerini ama kesinlikle normal degil bu davranislar.. pintiligini ailesini dinlemesini gectim ama adam resmen hakaret ediyor resmen ileride uygulayacagi siddeti hem düsünüyor hemde ailene anlatmaktan cekinmiyor. Seni hor görüyor
ALLAHIM sinirden nasil yazacagimi sasirdim

Bende zamaninda nisan attim.. inan bana hayatin sonu degil ve hayatimda verdigim belkide en iyi kararoldugunu simdi simdi anliyorum! Sonra aglayayacagima bir ömür boyu simdi aglarim

Şimdi butün bu yaşananlar nişandan sonra mı oldu? :S Nişandan sonra mı bu kadar değişti?? Sanmam.Her ne kadar öyle gibi deseniz de.Baştan belliymiş,çok sabretmişsiniz.Ama niye ki? Bile bile lades diyecekmişsin resmen.Çok şükür ki kararınızdan dönmüşsünüz.Hakkınızda hayırlısı,öyle üzülüp te depresyon mepresyon demeyin,evlenseymişsiniz asıl o zaman depresyon neymiş görecekmişsiniz.Bence sizin için çok daha güzel günler gelicek.Emin olun ben bile bütün yazıyı okuduktan ve ben nişanı attım yazısını gördükten sorna derin bir ohhhhhhhhhh çektim :)

Abla kardeş v leri w yazmayın yahu :)Bunu da araya sıkıştırmak istedim

uzak dur arkadaşım uzak dur bu dönem zor bir dönem senn için ama atlatmak bu adamla evli olmak kadar zor değil çok kısa sürede unutursun bu adama sakın dönme

Böyle apaçık söyleyeni ilk defa gördüm, kimisi bu yüzünü gizler evlenince ortaya çıkarır. Hani bir söz vardır ya "kaşık kaşığa değmeden anlaşılmaz" diye. Aynen oyle! Arkadaşım Allah'ın sevgili kuluymuşsun, al bohçanı ver bohçalarını. Bu adamdan sana ne eş olur ne de çocuk babası.
Adam kelimesi de ağır bir laftır, herkes taşıyamaz. Bu yüzden "adam gibi adam"lardan da özür dilemek gerek...

Hakkında hayırlısı canım.

ablam bende kaldı dememiş miydin yine mi masal dinliyoruz

ablam bende kaldı dememiş miydin yine mi masal dinliyoruz

ne masalı??? konuyu açtığı günden önceki geceden bahsettim...dün gece bende değildi bugünde bütün gün ewdeydi...bohçalarını almışlar wermişler 10 kere söledim aradım gir bak cevap yaz dedim ama müsait olamamış dışardaymış girip cevap vercekmiş....masal olsa benim önceki avatarım olmaz ve kapatılan hesabımdaki konumu hatırlayan herkes biliyo zaten masal olmadığını...siz merak ediyosunuz diye ben girip cevap veriyorum ama dahada karışık bi durum oluyo sanırım buraya gelme ihtimali var uğrarsa zorla oturturucam bu pc nin başına hiç şüpen olmasın başıma kaldı nişanıda ayrılığıda

Davranışları hep böyleydi değişir diye ümit ettim hep aynı kişi hep aynı kişi olarak çıktı karşıma sadece bu anlattıklarım deil fazlası bile vardı 3 ay ayrı bile kaldık neler neler yaptı barışmak için değiştim bn dedi bana inandım her defasında ağladı kapımda bekledi araba bile hediye alıcaktı güya bana kabul etmedim yine böyle peşimden koşmaya devam ederken birgn barışmak gibi bir hataya düştüm çok sorunlu bir ilişkiydi bn hep alttan aldım artık bn alttan almayıncada bitti bu iş bgn ablaları ile eniştesi geldi aldı herşeylerini doğum günümde aldığı kolyeyi bile iştemiş çıkardım verdim ya dahasıda var meğer eve aldığı tv abisinn evinden getirmiş annem daha yeni söylüyor anneme söylemiş bana teknosadan aldım diye bide yalan söylüyor ya bunlarda bile yalan söyleme gereği duymuş bana terbiyesiz herkes iyi yaptın diyor annem olsun babam olsun iş arkadaşlarım olsıın zaten iş arkadaşlarım başımı yiyordu geç kalmış deilsn ayrıl bak boşanıcaksın yapamazsın bununla die ama bn dinlemedim kimseyi artık anladımki çekilir çile deilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…