• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım...

chanelin açtığı konu gündeme gelince haliyle onada söz hakkı doğmuş....okurken yorumları cevap vermiş mağlum şifrem var kardeşimde ÜYELİĞİMİ KARDEŞİM AÇTI............
bu kaçıncı yazışım bunu bilemem....daha önceki yorum ve cevaplara bakarsan görürsün benim cevaplarım belli zaten kardeşim ben kardeşiyim diye belirtmiş......olaya adapte olan arkadaşlar biliyor zaten durumu.neyse konu kardeşim girmiş ben girmişime döndü sanırım chanel zaten kendi evinde yazıyor ben bana sorup onun hakkında yorum yapan arkadaşlara yapıyor bu konu kapandımı acaba benim konuma dönebilirmiyiz?

peki arkadaşım..senin nişan döneminde kardeşin chanelle aran biraz serin gibiymiş...
annen sürekli senin nişanlını övüyormuş chanelin eşinin yanında..onların evini küçümsüyormuş vs vs
enişten de hoşlanmamış nişanlından..babanız chanel öptü eniştesini barıştılar tarzında bişeyler demiş ..
bunlarla ilgili ne diyorsun,bilgin varmıydı yorumun ne ?

güzellik yarışmasında da karşılaştık bu durumla,tek üyelik çoklu kullanım.bişicik olmadı olmaz herhalde :1::1:

sanırım kendi duygusal durumundan ona dikkat edemedi :52:

Ne dediğinizi anlamadım ??? kardeşim girmş kullanmış baştan okusanıza allah aşkına kaç kere yazmam gerek kardeşim girmiş evinde üyelik açtı bana onunkini iptal etmişler girmiş çünkü onun daha önceki konusu varmış benim bilmediğim buarada okuduğum bu kardeşinmi die sordu kardeşimde bana yazan yorumları merak etmiş bakmış şifremi eli kolu var yazabiliyo okur yazar yazmışşş yazmışşşş ne oldu yazdıysa ne olduu anlamadımda neyse konuyu saptırmayalım ltfen yani bununla bile

peki arkadaşım..senin nişan döneminde kardeşin chanelle aran biraz serin gibiymiş...
annen sürekli senin nişanlını övüyormuş chanelin eşinin yanında..onların evini küçümsüyormuş vs vs
enişten de hoşlanmamış nişanlından..babanız chanel öptü eniştesini barıştılar tarzında bişeyler demiş ..
bunlarla ilgili ne diyorsun,bilgin varmıydı yorumun ne ?

bilmiyordum dün gördüm bnde yorumu evet kardeşime gir sen cvp ver dedim ama zaten kardeşim bu durumdan çok yakınıyordu annemle konuşmuştu bu konuyu annem yine tekrarlamıştı

en ıyısını yapmıssın hıc gerı donme duzelcem desede donme ımzayı atana kadar duzelır ımza attıktan sonra eskı halıne donerrr

Ne dediğinizi anlamadım ??? kardeşim girmş kullanmış baştan okusanıza allah aşkına kaç kere yazmam gerek kardeşim girmiş evinde üyelik açtı bana onunkini iptal etmişler girmiş çünkü onun daha önceki konusu varmış benim bilmediğim buarada okuduğum bu kardeşinmi die sordu kardeşimde bana yazan yorumları merak etmiş bakmış şifremi eli kolu var yazabiliyo okur yazar yazmışşş yazmışşşş ne oldu yazdıysa ne olduu anlamadımda neyse konuyu saptırmayalım ltfen yani bununla bile

siz benim önce yazdığım yorumumu gördünüz mü??
ben durumu gayet iyi anladım!
arkadaşlara cevaben yazdım onları.
tek üyelikten iki kişi yazmışsınız ben de bişi olmaz dedim daha önce yapan da oldu örneğini gördük diye.
anlamadığınız noktada kardeşiniz sanırım kendi konusunda bişiler yazmış siz ve ailesiyle ilgili,herhalde abla görmedi o yüzden yorum yapmadı demek istedim ben de kendi duygusal durumunuzdan dolayı.
sinirlenmeye gerek yok,anlamadığımız noktalar varsa tabiki sorucaz.

siz benim önce yazdığım yorumumu gördünüz mü??
ben durumu gayet iyi anladım!
arkadaşlara cevaben yazdım onları.
tek üyelikten iki kişi yazmışsınız ben de bişi olmaz dedim daha önce yapan da oldu örneğini gördük diye.
anlamadığınız noktada kardeşiniz sanırım kendi konusunda bişiler yazmış siz ve ailesiyle ilgili,herhalde abla görmedi o yüzden yorum yapmadı demek istedim ben de kendi duygusal durumunuzdan dolayı.
sinirlenmeye gerek yok,anlamadığımız noktalar varsa tabiki sorucaz.

peki bu kardeşimin yazdığı yorum konusu yüzünden ben kendi derdimi unuttum inanın haliyle geriliyor insan.ben yazdıklarını görmedim ama bana benim önceden açtığım konu gündeme gelmiş kk daki hanımlar merak ediyolar sen girene kadar akşam olur ben girip bu konuya açıklık getiriyim dedi konu bundan ibaret,ben pc yi açıp sizlere cvp verirken gördüm yazdıklarını ama bana sölemişti haberim vardı tabiki.
bird yorumların sonuncusunu okuyup yorum yapıyo arkadaşlar buna gerildim biraz yinede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

canım verilmiş sadakan varmış alllahım evlenmeden o insanların gerçek yüzünü sana göstermiş....

o kadar hakarete iyi dayanmışsın. bu insanla evlendiğini düşünemiyorum. hemen at nişanı.. geç bile kalmışsın.

canım en iyisini yapmışsın..gelip ayaklarına bile kapansa lütfen kabul etme..anlamadığım birşey sen bunlara nasıl dayandın..çok mu seviyorsun ki bu kadar şeye dayandın

geçmiş olsun canım seni şuan en iyi ben anlıyorum çünkü bugün ablamın kızınında kaynanası sayesinde nişanı atıldı 26 mayısta düğün vardı kaynananın her yaptığına katlanıldı bu zamana kadar ama bu gün oğlum çıkar yüzlüğü fazlalık kızları yokmuş deyince dumkof damat annesinin bir sözünle yüzüğü çıkardı yeğenim sinir krizi geçirdi acile götürüldü bugün. görücü usulüydü ama sevdi çocuğu kiraya gidecekti maddi sorun yaşayacaktı onları hiç engel görmedi içim ısındı dedi çocuğa ama ana kuzusu damat bey annesinin sözüyle attı yüzüğü zaten nişandada kayınvalidenin surat berbattı sebebte yeğenimin tuvaletinin rengi yeşildi kaynana yeşil rengi sevmezmiş o kadar anormal kadınki giydiğin bütün kıyafetleri atacağım demiş yeğenime zevkini beğenmiyorum benim zevkime göre giyineceksin demiş evde bir gelini daha var o evlenincede öyle yaptım demiş ve evdeki gelinini geçen hafta çarşıya götürmüş 5 saat mantolar denetmiş yeğenime alacağı mantoyu eltisinde deniyor dünde gidip bu mantoyu alcan ben yengende 5 saat mantoları denedim bunda karar kıldım demiş evdeki eltide kaçarak gelmiş köle gibi bizimkinide öyle istedi çok kötü moralimiz sıfır bütün eşyaları altınları iğne kalmamasıya yolladık yarın ablama dedim emirsultana gidip müvlüt okut kurtuldu kızın nolur dua edin yeğenimin kalbinden anasının kuklası damat bir an önce silinsin

chanelin açtığı konu gündeme gelince haliyle onada söz hakkı doğmuş....okurken yorumları cevap vermiş mağlum şifrem var kardeşimde ÜYELİĞİMİ KARDEŞİM AÇTI............
bu kaçıncı yazışım bunu bilemem....daha önceki yorum ve cevaplara bakarsan görürsün benim cevaplarım belli zaten kardeşim ben kardeşiyim diye belirtmiş......olaya adapte olan arkadaşlar biliyor zaten durumu.neyse konu kardeşim girmiş ben girmişime döndü sanırım chanel zaten kendi evinde yazıyor ben bana sorup onun hakkında yorum yapan arkadaşlara yapıyor bu konu kapandımı acaba benim konuma dönebilirmiyiz?

şifremi biliyordu kardeşim girmiş yazmış

ayni uyeligi baska kisilerin kullanmasi yasak,daha onceki yorumlarini okudum ama nedense cevaplar karisik geldi bir sen yaziyorsun bi kardesin yeni uyelik almak cok mu zor kardesinde bi uyelik alsin kendisine sana almis madem,bizde olaya adapteyiz ama kafamiza takilan seyleride sorma hakkina sahibiz,dönebilirsiniz zaten konununda sonuna gelmissiniz nisani atmissiniz hakkinizda hayirlisi olsun...:51:

Bence nişan atmak boşanmaktan bir derece daha hafiftir benim gözümde..Senin böyle bir insanla sonun belli zaten: boşanmak
Boşanacağını bile bile devam etmek istersen devam et ama ben olsam bu sefer kesin atardım nişanı... Kendime yapılan haksızlıkları hakaretleri belki affederim amaaaa ailemi yapılanları aslaaaaaa affetmemmmmm...

ayyy sana bukadar dil döktük barıştım deseydin çok bozulacaktım valla...

neyse ki çok doğru bir karar vermişsin aklın yolu bir herkes aynı şeyi yazdı bir kişi bile ayrılma demedi..

bundan sonrasında Allah layık olduğu, sana değer veren insanlarla karşılaştırsın seni

aman Allah'im ucuz kurtulmussun...
benim anlamadigim senin boyle kaba saba, agzindan cikani kulagi duymayan sacma sapan bir herifle evlilik raddesine nasil gelebildigin???
buyu mu yaptilar basiretin mi baglandi ne oldu sana kuzum?
bu evliligin sonu bosanma olurdu...
sana bir de zamaninda el kaldirmis...
hala hayretler icindeyim evlilik icin nasil birini sectiginden oturu...
bir dahaki sefere dogru kisiler secmelisin ki boyle sorunlar yasamayasin...
sakin geri adim atma isterse kafasina silah dayasin...

Canım valla yat kalk Allah a dua et böyle bir adamdan çok geç olmadan kurtulduğun için.
Ve sakın ama sakın ona geri dönme..
Çok sorun yaşarsın..
Hakkınızda hayırlısının bu olduğuna inanıyorum..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende derdimi sizlerle paylaşıp bi nebze olsun rahatlamak için sizlere anlatmak istedim....en başından anlatayım...
2 sene önce tanıştığım insanla 2 ay önce nişanlandık 1 ay sonra düğünüm vardı ama sorunlar ve aile yapısı kafa uyuşmazlığı baş gösterdi daha doğrusu karakterler ortaya çıktı:47:
nişanlandık eşyaları almak için beni spotçu spotçu gezdirdiler...şimdi durumu yoktur belki diyceksiniz ama hayır durumları oldukça iyi ama fazlaca cimri bir aile....neyse eşyaları en uygun yeri bularak aldık...her eşyada bir sorun çkıtı beyaz eşyayı aldılar hiç sorma gereği bile duymadılar...annesi takılarımı aldı bana sorma gereği bile duyulmadı buarada düğün takılarımdan bahsediyorum 1 ay sonra düğünüm vardı... bohça herşey sorun çıkardılar boğuldum ama sabrettim düzelir deim fakat dün ve geçen bir hafta içinde olanlar artık son noktayı koydu...daha öncede bana el kaldıran bi adi insan benim ailemin karşısına geçip dayak iyidir diye bahseden bir adamdır...kardeşimin nişanlısı hediye alıyor kardeşime diye sen kötü örnek oluyosun alma diyen bir adamdır ve diğer kız kardeşimle aramda geçen bi tartışma esnasında kız kardeşimin nişanlısıda aynı ortamdaydı ve nişanlısına yarım erkekmi o ağzınıza çarpıp iki tane sizi ayıramadımı diyen ve ilerde ewlenince anneme kapıyı çekip giderse senin kızın kaybeder kendi bilir diyen biri ve bu kelimelerden sonra ben açık sözlü adamım diyen bir adidir kendisi...birgün babasına aldıkları ewin kirişlerinin çok ewin ortasında durduğundan bahsettim niyetim kötü değildi sadece sölemek istedim babasının bana cevabı:sen bu ewi al öpde başına koy oldu....
dahası yine böle ewin pimapen kapılarının(tuvalet banyo)değişmesini sölediğimde ise bu insan bana babanın ewinde bok içinde yaşıyosun neyine yetmiyo sen babanın ewinde ne görmüşsünde ne istiyosun dedi...oysa benim babamın ewi temiz büyük ve kullanışlıdır 26 yıldır birkere neden bu ewde yaşıyorum diye gam yememişimdir....ewe erkek tarafının aldığı bütün eşyalar geldi ve temizlik krizi patlak verdi...ben çalışan biriyim ve bana kimse yardımda etmeye yanaşmadı temizlik konusunda benim bildiğim gördüğüm böle şeyler kız tarafından beklenmez 100 lira verip temizlikçi çağıramadılar...en sonunda yengem gelcek ve sadece camları silcek dedi bende tamam gerisi ben halledrim dedim...daha sonra bana yengemin eli çıkmış gelemez dedi kendisi bende ozaman parayla tutalım dedim ve ozaman temizlik parasının yarısını istedi 50 lira ben verdim düşünebiliyomusunuz ewi temizlemek için verilecek parayı bile benden bekledi...neyse daha sonra nasıl olduysa o yengenin eli birden iyileşti ve temizliğe o gelcek dendi...çeyizindeki beyaz eşyaların hepsi gelsin düğüne 2 hafta kala ew temizlencek dedi bana buarda bütün eşyalarım beyaz ben bu zihniyeti anlayamadım şuanda hepsi açık ewde ve hepsi beyaz koltuk vs.tozun pisliğin içinde duruyolar...
herşeye sine çektim babam böle şeyleri problem etme dedi ve aradım dün akşam normal bi konuşmanın ardından bana ben ewe halı almıycam annmein halamda halıları var zamanında almış onları sercemö dedi...ben en güzelinden üstüme düşeni almışm halıısnıda perdesinide ama beyefendi annesinin hangi zaman diliminden kaldığı belli olmayan halıları sercekmiş ewe...neymiş halıya para veremezmiş yetermiş ondan bukadarmış....ewi alan ailesi biz sana ew aldık iş verdik al diyormuş..buadara ben ewe tek bir süsü eşyası almam diyen bir adam düzenli bi geliri olmayan benim aylık maaşımı elimden almaya niyetli ve bana işden çıkarsan dışarıya falan zor çıkarsın ewde anca karnını doyurursun eline pazar parası veririm öle idare edersin diyen birisi...buarad bunları söyleyen adam araba galerisi sahibi bir adam...benim takılarımı herşeyimi son damlasına kadar elimden alıp ticaret yapmaya niyetli bu adam 1 milyar halıya veremiyecek kadar aciz...dün akşam bu yüzden o halılaı yeni eşyaya nasıl sercem istemem dedim diye hadi be kapat diyerek teli yüzüme kapadı..anneme yüzüğü attığımı söledim ve annem aradı bu adi herifi:47:anneme sölediği kelime ne biliyormusunuz...ben o halıları alırım ama bi kere yazdım onun ewlenincede onun ağzından burnundanda fitir fitir getiririm dedi anneme....yani annme dövücekmisin sen benim kızımı diyincede ben biliyorum yapacağımı dedi...yüzüğü attığımı söledim umrunda değil herifin sanırım daha önceki ayrılmalara benziyo sanıyo... bu sabah annem aramış ve tamam bende istemiyorum artık demiş annmede gelin bohçaları alın demiş tamam demiş...bide utanmadan aneme benim kaporasını verdiğim benimde beğendiğim ve aldığım perde için iptal etmeyin ben onları ewe takıcam demiş bu nasıl bi insandır bana söylermisiniz....ayrıca bi dönem ablaları bana takmıştı arkamdan dedikodu çok yaptılar sessiz sakin bi insanım bunu çok iyi kullandılar...ama artık dayanacak takatim kalmadı...şimdi yarın bunlar ya bohçalarını almaya gelcekler yada barıştırmaya çalışıcaklar sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim çok karmaşığım lütfen bişeyler söleyin bi yol gösterin bana sabırla okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkür edrim :54:

Yol yakınken dönmüşsünüz diyeceğim ama yolu da epey bir katetmişsiniz.
Yine de en doğru kararı vermişsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun.
Sizi bir daha ikna etmesine sakın izin vermeyin.
Çok tuhaf bir insanmış,değişik bir karaktermiş.
Balık baştan kokar lafını da doğruluyor eski nişanlınız.
Baştan kokusunu belli etmekle de iyi yapmış böylece evlenip ayrılmaktan kurtulmuş
oldunuz.

kusura bakma ama bende ohaaa demeden gecemicem.....Sen nasil dayandin bu kadarina? Gercekten helal. Bende yüzük attim benimkilerde ock cimriydi, ama senin anlattiklarina bakinca benimki hicbirseymis diyorum..
COk sabirliymissin vallahi.

Ben olsam baristirmaya calissalarda barismam. Tükürdügümü yalamam yani. Baksana kendini bulunmaz hint kumasi saniyor herhalde.
Kimse bu davranislari haketmez. Kimse Kimseye böyle davranamaz saygi diye birsey var. Saygi olmayinca o evlilik nasil yürüyecek. Kendini ne saniyor ayyyy cok sinir oldummmmm simdi yaaaa..Ailende cok sabirliymis gercekten. yani icim ciz etti yazdiklrini okuyunca.

Baksana simdiden evlenince seni nelerin bekledigini söylemis Nisanlin..Iyi düsün derim, analar ne ogullar doguruyorrrrrrr :)))))))))))
...Degerini kiymetini bilen biri olsun....Ask bir yere kadar o insanla ömür gececek.......

İğrenç bir kişilik...
Aynısıyla 2,5 sene durdum dayanamadım bitirdim.
İyi yapmışsın sakın ha barışma sakın!
Terbiyesiz

geçmiş olsun canım seni şuan en iyi ben anlıyorum çünkü bugün ablamın kızınında kaynanası sayesinde nişanı atıldı 26 mayısta düğün vardı kaynananın her yaptığına katlanıldı bu zamana kadar ama bu gün oğlum çıkar yüzlüğü fazlalık kızları yokmuş deyince dumkof damat annesinin bir sözünle yüzüğü çıkardı yeğenim sinir krizi geçirdi acile götürüldü bugün. görücü usulüydü ama sevdi çocuğu kiraya gidecekti maddi sorun yaşayacaktı onları hiç engel görmedi içim ısındı dedi çocuğa ama ana kuzusu damat bey annesinin sözüyle attı yüzüğü zaten nişandada kayınvalidenin surat berbattı sebebte yeğenimin tuvaletinin rengi yeşildi kaynana yeşil rengi sevmezmiş o kadar anormal kadınki giydiğin bütün kıyafetleri atacağım demiş yeğenime zevkini beğenmiyorum benim zevkime göre giyineceksin demiş evde bir gelini daha var o evlenincede öyle yaptım demiş ve evdeki gelinini geçen hafta çarşıya götürmüş 5 saat mantolar denetmiş yeğenime alacağı mantoyu eltisinde deniyor dünde gidip bu mantoyu alcan ben yengende 5 saat mantoları denedim bunda karar kıldım demiş evdeki eltide kaçarak gelmiş köle gibi bizimkinide öyle istedi çok kötü moralimiz sıfır bütün eşyaları altınları iğne kalmamasıya yolladık yarın ablama dedim emirsultana gidip müvlüt okut kurtuldu kızın nolur dua edin yeğenimin kalbinden anasının kuklası damat bir an önce silinsin

Canım yeğenine çok geçmiş olsun nasıl bir kaynanaymış o benim de birtek kaynanam iyiydi gerçekten iyi bir insandı çocuklarıyla alakası yoktu. Yeğenin hiç üzelmesin sadece oğluyla değil annesi ile de evlenmiş olucaktı , kendini hiç üzmesin ben hiç üzmüyorum kendimi... Kaybeden onlar oldu... şimdi yaşananlar normalmiş gibi gelior ama yaptıkları insana sadece eziyetle sınırlı kalmıyor bu eziyetle de insanda ne yaşama gücü ne hayattan zevk alma kalıyor. özgüven sıfır çekiyor zamanla kendi gücünü toplasın aklını da başına alsın ben almadım bari o alsın neyse ki ben ucuz kurtuldum. Hiç üzülmesin üzülmeye değecek biri olsaydı annesinin kuklası gibi bu kıza eziyete izin vermezdi annesinin ağzına lafı yeri geldiği yapıştırırdı ezdirmezdi ...

Back