merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende derdimi sizlerle paylaşıp bi nebze olsun rahatlamak için sizlere anlatmak istedim....en başından anlatayım...
2 sene önce tanıştığım insanla 2 ay önce nişanlandık 1 ay sonra düğünüm vardı ama sorunlar ve aile yapısı kafa uyuşmazlığı baş gösterdi daha doğrusu karakterler ortaya çıktı
nişanlandık eşyaları almak için beni spotçu spotçu gezdirdiler...şimdi durumu yoktur belki diyceksiniz ama hayır durumları oldukça iyi ama fazlaca cimri bir aile....neyse eşyaları en uygun yeri bularak aldık...her eşyada bir sorun çkıtı beyaz eşyayı aldılar hiç sorma gereği bile duymadılar...annesi takılarımı aldı bana sorma gereği bile duyulmadı buarada düğün takılarımdan bahsediyorum 1 ay sonra düğünüm vardı... bohça herşey sorun çıkardılar boğuldum ama sabrettim düzelir deim fakat dün ve geçen bir hafta içinde olanlar artık son noktayı koydu...daha öncede bana el kaldıran bi adi insan benim ailemin karşısına geçip dayak iyidir diye bahseden bir adamdır...kardeşimin nişanlısı hediye alıyor kardeşime diye sen kötü örnek oluyosun alma diyen bir adamdır ve diğer kız kardeşimle aramda geçen bi tartışma esnasında kız kardeşimin nişanlısıda aynı ortamdaydı ve nişanlısına yarım erkekmi o ağzınıza çarpıp iki tane sizi ayıramadımı diyen ve ilerde ewlenince anneme kapıyı çekip giderse senin kızın kaybeder kendi bilir diyen biri ve bu kelimelerden sonra ben açık sözlü adamım diyen bir adidir kendisi...birgün babasına aldıkları ewin kirişlerinin çok ewin ortasında durduğundan bahsettim niyetim kötü değildi sadece sölemek istedim babasının bana cevabı:sen bu ewi al öpde başına koy oldu....
dahası yine böle ewin pimapen kapılarının(tuvalet banyo)değişmesini sölediğimde ise bu insan bana babanın ewinde bok içinde yaşıyosun neyine yetmiyo sen babanın ewinde ne görmüşsünde ne istiyosun dedi...oysa benim babamın ewi temiz büyük ve kullanışlıdır 26 yıldır birkere neden bu ewde yaşıyorum diye gam yememişimdir....ewe erkek tarafının aldığı bütün eşyalar geldi ve temizlik krizi patlak verdi...ben çalışan biriyim ve bana kimse yardımda etmeye yanaşmadı temizlik konusunda benim bildiğim gördüğüm böle şeyler kız tarafından beklenmez 100 lira verip temizlikçi çağıramadılar...en sonunda yengem gelcek ve sadece camları silcek dedi bende tamam gerisi ben halledrim dedim...daha sonra bana yengemin eli çıkmış gelemez dedi kendisi bende ozaman parayla tutalım dedim ve ozaman temizlik parasının yarısını istedi 50 lira ben verdim düşünebiliyomusunuz ewi temizlemek için verilecek parayı bile benden bekledi...neyse daha sonra nasıl olduysa o yengenin eli birden iyileşti ve temizliğe o gelcek dendi...çeyizindeki beyaz eşyaların hepsi gelsin düğüne 2 hafta kala ew temizlencek dedi bana buarda bütün eşyalarım beyaz ben bu zihniyeti anlayamadım şuanda hepsi açık ewde ve hepsi beyaz koltuk vs.tozun pisliğin içinde duruyolar...
herşeye sine çektim babam böle şeyleri problem etme dedi ve aradım dün akşam normal bi konuşmanın ardından bana ben ewe halı almıycam annmein halamda halıları var zamanında almış onları sercemö dedi...ben en güzelinden üstüme düşeni almışm halıısnıda perdesinide ama beyefendi annesinin hangi zaman diliminden kaldığı belli olmayan halıları sercekmiş ewe...neymiş halıya para veremezmiş yetermiş ondan bukadarmış....ewi alan ailesi biz sana ew aldık iş verdik al diyormuş..buadara ben ewe tek bir süsü eşyası almam diyen bir adam düzenli bi geliri olmayan benim aylık maaşımı elimden almaya niyetli ve bana işden çıkarsan dışarıya falan zor çıkarsın ewde anca karnını doyurursun eline pazar parası veririm öle idare edersin diyen birisi...buarad bunları söyleyen adam araba galerisi sahibi bir adam...benim takılarımı herşeyimi son damlasına kadar elimden alıp ticaret yapmaya niyetli bu adam 1 milyar halıya veremiyecek kadar aciz...dün akşam bu yüzden o halılaı yeni eşyaya nasıl sercem istemem dedim diye hadi be kapat diyerek teli yüzüme kapadı..anneme yüzüğü attığımı söledim ve annem aradı bu adi herifi
anneme sölediği kelime ne biliyormusunuz...ben o halıları alırım ama bi kere yazdım onun ewlenincede onun ağzından burnundanda fitir fitir getiririm dedi anneme....yani annme dövücekmisin sen benim kızımı diyincede ben biliyorum yapacağımı dedi...yüzüğü attığımı söledim umrunda değil herifin sanırım daha önceki ayrılmalara benziyo sanıyo... bu sabah annem aramış ve tamam bende istemiyorum artık demiş annmede gelin bohçaları alın demiş tamam demiş...bide utanmadan aneme benim kaporasını verdiğim benimde beğendiğim ve aldığım perde için iptal etmeyin ben onları ewe takıcam demiş bu nasıl bi insandır bana söylermisiniz....ayrıca bi dönem ablaları bana takmıştı arkamdan dedikodu çok yaptılar sessiz sakin bi insanım bunu çok iyi kullandılar...ama artık dayanacak takatim kalmadı...şimdi yarın bunlar ya bohçalarını almaya gelcekler yada barıştırmaya çalışıcaklar sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim çok karmaşığım lütfen bişeyler söleyin bi yol gösterin bana sabırla okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkür edrim