canim birakkkkk, birakkk gitsin yoluna 40 yil bekar gez bundan iyidir... tek tarafli dinleyerek yorum yapilmaz ama benim fikrim hazir bu asamaya gelmisken kurtul yakma kendini... nasi bi zihniyettir bu yahu, senin paran benim param mi olurmus evlilikte ne saçma sapan is! biz evlendik yurtdisina yerlestim esimin yabanci olmasina ragmen(onlarda daha çok bu ayrim var) kendi kartindan çikarmis bana ne canin isterse al, bana supriz yap hiçbisi sorma bu bizim paramiz dedi ki hala daha boyle devam ederim 2 bucuk senedir evliyiz ve ben daha geçen ay is buldum o zamana kdr hep boyle devam etti.. arkadasim parayla kesinlikle saadet olmaz ama bu tipte bi adamla ne fakirlik ne zenginlik çekilir.. hem aile her isin içinde hem adam daha simdiden para mevzusu yapiyor, agzinda vurma kirma laflari vss.. bence duygularini bir yere koy ve iyi dusun... suan bitirirsen sadece aliskanliklarini ve sevgini bitiriceksin ama evlenirsen en fazla 1 2 sene sonra hem dayak yemis hem ailesi yuzunden hiç kendi evliligini yasayamamis olmana yanacaksin ki bence bu kiyas bile kabul edilmez... ayrica hesap da soramazsin cunku adam sana açik açik kendini gostermis zaten bunlari yasadiginda evlenirsen diyecegin tek soz, Ben bile Bile kabul ettim ....olacak...
iyi dusun hiç elalem ne der ne olur basima bela olur vs diye dusunme sen kapini kapayip binbir sorunla basbasa kaldiginda o elalem konuscak baska bisi bulcak... hiçkimseyi hiçbiseyi dert etme hayat senin!