• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım...

Çok iyi yapmışsınız... Sakın moralinizi bozmayın ve o nişanlınız olacak şahısı hayatınıza bir daha sokmayın. Çok büyük hakaretler etmiş size, bu şahısla evlendiğinizi düşünemiyorum sakın böyle bir hata yapmayın yol verin gitsin... Eminim sizin karşınıza doğru zamanda çok daha iyi bir kişi çıkacaktır. Allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin...

çok geçmiş olsun canım büyük bi olay atlatmışsınn iYİ Kİ daha da ilerlememiş...Allah karşına seni hakeden birini çıkarsın... onu da salla gitsin=)

kız kardeşiniz mi bu yazıyı yazan..

ailem diye kıyamıyorum ama ne yapmaya çalışıyorlar???
merhabalar....çok uzun yazmak istemiyorum en kısa haliyle anlatmaya çalışacağım sıkıntımı....ablamın nişanlısı ile eşimin arasında şiddetli bi tartışma geçti tabiki benimde.... o dönemler ablamla o sewgili biz ise 1 senelik nişanlıydık sudan bir sebebden çıktı tartışma o dengesiz insan eşime yarım erkek dediği için büyüdübir erkek bir erkeğe yarım erkek diye hakaret ediyorsa sonuçlarınada katlanmalı....eşimi yarım erkek yapanda ablamla ben tartışırken eşimin ablamın ve benim ağzıma iki tokat patlatmamasıymış....neyse zaman geçti ablam bu adamdan ayrıldı adamın ne şerefsizliği kaldı ne cimriliği ne delikanlılığı bizimkilerin dilinde...ablam barıştı bu insan dünyanın en saf niyetli insanı oldu ayrıldı en adi insanı böyle git geller olurken ablam tekrar barıştı ve istemeye geldiler....eşim ablandır git yanında ol dedi gittim ama ben bu adamın ne elini sıktım nede tokalaştım çünkü benim eşime bu hakareti eden adama ciddi anlamda tahammülüm yok...eşimde sordu muhattap oldunmu diye yok dedim elini bile sıkmadım...aradan 2 gün geçti ve babam eşimin yanına uğruyor iş yerimize yemek falan yeniliyor muhabbet geçiyo bu adamın konusu açılıyor ve babam yok oğlum chanelin hiç bi sorunu yok onunla onlar tokalaştılar chanel geldi öptü sarıldı konuştu diyor eşimeeşimde ozaman chanel bana yalan sölüyor baba ben şimdi ararım onu ne demekmiş bu diyo babam gülüp kalkıp gidiyor...neyse biz eşimle birbirimize girdik babamı arıyorum abba ben o adamı öptümmü sarıldımmı bu lafı ne diye ortaya attın diyorum babamın bana cevabı öpsen ne olcakmış siz artık akraba oldunuz...bu sorunu atlattık ve eşim babamın bu kelimesinden yola çıkarak artık o adam ordayken benim annemlere gitmemi istemiyor bu insan ordayken ben gitmiyorum anneme adamda aksine hergün orda...aradan 1 ay geçti söz atıldı yine annem amannnn iyikide bitti istemiyoduk zaten biz falan filan dedi...1 ay kadar sonra tekrar barıştılar bu adam yine yere göğe sığmıyor ailem tarafımdan tamam onu geçtim ablam mutlu olsun yeterki...ablamın nişanından 1 gün önce temizliğe yardıma gittim ve konu açıldı ablam bana sordu eşin ahmet için şerefsiz falan diyormuş kız kardeşim sölemiş bu ewde o adamın konusu geçmiyor inanın sordum kız kardeşime hatırlamıyorum dedi...ablama döndüm bize bu adamın şerefsiz olduğunu siz enpoze ettiniz biz zaten ne mal olduğunu kendimiz öğrendik dedim ablam çıldırdı işte sen beni arayıp ben gelcem ahmet ordamı diye soruyosun ben bunaldım beni arayıp sorma istersen bu ewe hiç gelme niişanımada gelme düğünümede ama yeterki benim kafamı şişirme falan dedi tamam dedim gelmiyorum hiç bişeyine anme sakinleştirdi falan....neyse nişan günü geldi eşim gitmedi tabiki ewde oldu nişan ben bu adamın ablalarıyla annesiyle falan yakından alakadar oldum ama takımı takarken ablama adamı öpmedim hayırlı olsun dedim ablamı öptüm sadece...daha sonra millet dağıldı herkes tekrar tebrik etti birbirini ben mutfaktaydım ablamı görünce ayy seni öpmedim gel dedim zaten sen kimseyi öpmedim cvabını verdi bana yani öpmesende olur dedio nişanda en çok oynayannda en güler yüzlüde bendim ogün....annem ne zaman gelse adamın ewinide aldıklarınıda ballandıra ballandıra anlatıyor ewimizde övgü üzerine övgü eşim bana bende anneme defalarca söledik o adamın ismini anma bu ewde kötüde iyide ama annem inadına gibi yapıyor bunu maalesef sonra biz eşimle giriyoruz birbirimize eşim sen annnele konuşmuyomusun diyo bende defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapmasını anlayamıyorum...benim eşim ewe 3 tw aldı diye annemde babamda sölemediklerini bırakmadılar yok çok israfcısınız falan diye bu insan 2 tw alcakmış AMAN ALLAH IM nasılda anlatıyolar biz eşyalarımızı özel tasarım yaptırdık annem mobilya ve koltuklar beyaz diye demediğini bırakmadı bu insan koltukları krem mobilyaları beyaz almış ama nasıl anlatılıyor sormayın...biz sıfır bir binadan sıfır bir daireye 180.000 liralık bi daire aldık babam 5 ara etmez eviniz dedi çok üzüldü eşim bu adam 60.000 lik ew aldı annem bir anlattı ewi ben saray sandım ablam anlattı ew bizimkinden ufak dökülüyo her yerini yaptırmışlar ewin....annemin niyetini çözemedim ben...en son geçenlerde eşimle arası böle sebelerden bozuk olan annem yemeğe geldi yemek yiyoruz üçümüz ve annem durup dururken diğer kardeşimin nişanlısından onu açarak ahmetide çağırmış film izlemişler kaş göz yapıyorum eee işte ahmetde şöle yapmış böle yapmış susmak bilmedi eşim yemekten kalktı gitti yattı artık...ertesi gün anneme bak anne sana kaç kere söledim neden böle yapıyosun bizim bir gram huzurumuz yok böle olunca dedim yok işte senin kocanın derdi ne ablanın düğününede gelme sende az değilsin falan filan ben konuşurum senin kocandanmı korkucam bidahada gelmem ewinize ahmet ne yapmış size sz çok fesatsınız daha neler neler ben şok oldum kriz geçirdim resmen sonra aldı gönlümü ama ben bunları duycak ne yaptım sizce haklı kim haksız kim burda???not:bu adam ablamı isteme aşamasıyken eşimden özür dilemek istedi sil baştan yapalım falan biz akraba olcaz dedi eşim istemedi....nişan olduktan sonrada bana bizzat kendisi senin eşin çok şımarık yetişmiş ben onunla hiç muhattap olmayayım biz anlaşamayız şımarık tek erkek çocuğu yaa ondan falan dedi annemlerde karşılaştım ailesi içerdeydi lanet olsun şeytana dedim usulca verdim cevabını...çünkü biz orda birbirimize girersek eşim o ewe geldiği zaman kan dökülür annem bu konudada o adama toz kondurmuyor çünkü adam yalakalık abidesi önce gideni yalakanın bayrak çekeniuuzun oldu kuusra bakmayın yorum z

hakkaten ben konuyu okuyunca, şu alıntılaNANLA aynı zannettim..:35:
iki bacı dertlerini mi yazdılar birbirinden habersiz acaba?
konu sahibi bir açıklama yapar herhalde buna..

merhabalar....çok uzun yazmak istemiyorum en kısa haliyle anlatmaya çalışacağım sıkıntımı....ablamın nişanlısı ile eşimin arasında şiddetli bi tartışma geçti tabiki benimde.... o dönemler ablamla o sewgili biz ise 1 senelik nişanlıydık sudan bir sebebden çıktı tartışma o dengesiz insan eşime yarım erkek dediği için büyüdübir erkek bir erkeğe yarım erkek diye hakaret ediyorsa sonuçlarınada katlanmalı....eşimi yarım erkek yapanda ablamla ben tartışırken eşimin ablamın ve benim ağzıma iki tokat patlatmamasıymış....neyse zaman geçti ablam bu adamdan ayrıldı adamın ne şerefsizliği kaldı ne cimriliği ne delikanlılığı bizimkilerin dilinde...ablam barıştı bu insan dünyanın en saf niyetli insanı oldu ayrıldı en adi insanı böyle git geller olurken ablam tekrar barıştı ve istemeye geldiler....eşim ablandır git yanında ol dedi gittim ama ben bu adamın ne elini sıktım nede tokalaştım çünkü benim eşime bu hakareti eden adama ciddi anlamda tahammülüm yok...eşimde sordu muhattap oldunmu diye yok dedim elini bile sıkmadım...aradan 2 gün geçti ve babam eşimin yanına uğruyor iş yerimize yemek falan yeniliyor muhabbet geçiyo bu adamın konusu açılıyor ve babam yok oğlum chanelin hiç bi sorunu yok onunla onlar tokalaştılar chanel geldi öptü sarıldı konuştu diyor eşimeeşimde ozaman chanel bana yalan sölüyor baba ben şimdi ararım onu ne demekmiş bu diyo babam gülüp kalkıp gidiyor...neyse biz eşimle birbirimize girdik babamı arıyorum abba ben o adamı öptümmü sarıldımmı bu lafı ne diye ortaya attın diyorum babamın bana cevabı öpsen ne olcakmış siz artık akraba oldunuz...bu sorunu atlattık ve eşim babamın bu kelimesinden yola çıkarak artık o adam ordayken benim annemlere gitmemi istemiyor bu insan ordayken ben gitmiyorum anneme adamda aksine hergün orda...aradan 1 ay geçti söz atıldı yine annem amannnn iyikide bitti istemiyoduk zaten biz falan filan dedi...1 ay kadar sonra tekrar barıştılar bu adam yine yere göğe sığmıyor ailem tarafımdan tamam onu geçtim ablam mutlu olsun yeterki...ablamın nişanından 1 gün önce temizliğe yardıma gittim ve konu açıldı ablam bana sordu eşin ahmet için şerefsiz falan diyormuş kız kardeşim sölemiş bu ewde o adamın konusu geçmiyor inanın sordum kız kardeşime hatırlamıyorum dedi...ablama döndüm bize bu adamın şerefsiz olduğunu siz enpoze ettiniz biz zaten ne mal olduğunu kendimiz öğrendik dedim ablam çıldırdı işte sen beni arayıp ben gelcem ahmet ordamı diye soruyosun ben bunaldım beni arayıp sorma istersen bu ewe hiç gelme niişanımada gelme düğünümede ama yeterki benim kafamı şişirme falan dedi tamam dedim gelmiyorum hiç bişeyine anme sakinleştirdi falan....neyse nişan günü geldi eşim gitmedi tabiki ewde oldu nişan ben bu adamın ablalarıyla annesiyle falan yakından alakadar oldum ama takımı takarken ablama adamı öpmedim hayırlı olsun dedim ablamı öptüm sadece...daha sonra millet dağıldı herkes tekrar tebrik etti birbirini ben mutfaktaydım ablamı görünce ayy seni öpmedim gel dedim zaten sen kimseyi öpmedim cvabını verdi bana yani öpmesende olur dedio nişanda en çok oynayannda en güler yüzlüde bendim ogün....annem ne zaman gelse adamın ewinide aldıklarınıda ballandıra ballandıra anlatıyor ewimizde övgü üzerine övgü eşim bana bende anneme defalarca söledik o adamın ismini anma bu ewde kötüde iyide ama annem inadına gibi yapıyor bunu maalesef sonra biz eşimle giriyoruz birbirimize eşim sen annnele konuşmuyomusun diyo bende defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapmasını anlayamıyorum...benim eşim ewe 3 tw aldı diye annemde babamda sölemediklerini bırakmadılar yok çok israfcısınız falan diye bu insan 2 tw alcakmış AMAN ALLAH IM nasılda anlatıyolar biz eşyalarımızı özel tasarım yaptırdık annem mobilya ve koltuklar beyaz diye demediğini bırakmadı bu insan koltukları krem mobilyaları beyaz almış ama nasıl anlatılıyor sormayın...biz sıfır bir binadan sıfır bir daireye 180.000 liralık bi daire aldık babam 5 ara etmez eviniz dedi çok üzüldü eşim bu adam 60.000 lik ew aldı annem bir anlattı ewi ben saray sandım ablam anlattı ew bizimkinden ufak dökülüyo her yerini yaptırmışlar ewin....annemin niyetini çözemedim ben...en son geçenlerde eşimle arası böle sebelerden bozuk olan annem yemeğe geldi yemek yiyoruz üçümüz ve annem durup dururken diğer kardeşimin nişanlısından onu açarak ahmetide çağırmış film izlemişler kaş göz yapıyorum eee işte ahmetde şöle yapmış böle yapmış susmak bilmedi eşim yemekten kalktı gitti yattı artık...ertesi gün anneme bak anne sana kaç kere söledim neden böle yapıyosun bizim bir gram huzurumuz yok böle olunca dedim yok işte senin kocanın derdi ne ablanın düğününede gelme sende az değilsin falan filan ben konuşurum senin kocandanmı korkucam bidahada gelmem ewinize ahmet ne yapmış size sz çok fesatsınız daha neler neler ben şok oldum kriz geçirdim resmen sonra aldı gönlümü ama ben bunları duycak ne yaptım sizce haklı kim haksız kim burda???not:bu adam ablamı isteme aşamasıyken eşimden özür dilemek istedi sil baştan yapalım falan biz akraba olcaz dedi eşim istemedi....nişan olduktan sonrada bana bizzat kendisi senin eşin çok şımarık yetişmiş ben onunla hiç muhattap olmayayım biz anlaşamayız şımarık tek erkek çocuğu yaa ondan falan dedi annemlerde karşılaştım ailesi içerdeydi lanet olsun şeytana dedim usulca verdim cevabını...çünkü biz orda birbirimize girersek eşim o ewe geldiği zaman kan dökülür annem bu konudada o adama toz kondurmuyor çünkü adam yalakalık abidesi önce gideni yalakanın bayrak çekeniuuzun oldu kuusra bakmayın yorum z

Evet işte bu valla:28:

canim birakkkkk, birakkk gitsin yoluna 40 yil bekar gez bundan iyidir... tek tarafli dinleyerek yorum yapilmaz ama benim fikrim hazir bu asamaya gelmisken kurtul yakma kendini... nasi bi zihniyettir bu yahu, senin paran benim param mi olurmus evlilikte ne saçma sapan is! biz evlendik yurtdisina yerlestim esimin yabanci olmasina ragmen(onlarda daha çok bu ayrim var) kendi kartindan çikarmis bana ne canin isterse al, bana supriz yap hiçbisi sorma bu bizim paramiz dedi ki hala daha boyle devam ederim 2 bucuk senedir evliyiz ve ben daha geçen ay is buldum o zamana kdr hep boyle devam etti.. arkadasim parayla kesinlikle saadet olmaz ama bu tipte bi adamla ne fakirlik ne zenginlik çekilir.. hem aile her isin içinde hem adam daha simdiden para mevzusu yapiyor, agzinda vurma kirma laflari vss.. bence duygularini bir yere koy ve iyi dusun... suan bitirirsen sadece aliskanliklarini ve sevgini bitiriceksin ama evlenirsen en fazla 1 2 sene sonra hem dayak yemis hem ailesi yuzunden hiç kendi evliligini yasayamamis olmana yanacaksin ki bence bu kiyas bile kabul edilmez... ayrica hesap da soramazsin cunku adam sana açik açik kendini gostermis zaten bunlari yasadiginda evlenirsen diyecegin tek soz, Ben bile Bile kabul ettim ....olacak...
iyi dusun hiç elalem ne der ne olur basima bela olur vs diye dusunme sen kapini kapayip binbir sorunla basbasa kaldiginda o elalem konuscak baska bisi bulcak... hiçkimseyi hiçbiseyi dert etme hayat senin!

verilmiş sadakan varmışta evlenmeden yuzunu göstermış terbiyesiz . hakkında hayırlısı

büyük geçmiş olsun gerçi hanzonun önde gideniniymiş. bağıra bağıra ben buyum demiş ama aşkın gözü kör dedikleri bu olsa gerek yada sakin mizacınız sayesinde tepenize binmiş insanlık harici yaratık. barışmayın sakın çünkü eminim ki bu küslüğünüzün de acısını evlenince çıkaracaktır. evlenince erkeklerin malı oluyoruz sanki hey allahım ya.

ancak ayrıldıktan sonra rahat bırakmayacaktır sizi aman dikkat edin hazmedemeyecektir ayrılığı. bu tiplerin genel özelliği budur çünkü okuduğum ilk örnek siz değilsiniz çünkü. ailenize ve size zarar vermesin allah korusun.

bundan sonra yapacagın tek sey şükür namazına durup bi fakiri sewindirmem büüyük bir badire atlatmısım diyip umudunu yitirmeden hayatına dewam etmen...

böyle bir adama böyle bir aileye yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum sinir oldum gece gece:47::47::47::47::47:

sende çok iyi sabır varmış:53: çok şükür kurtulmuşsun ya , ne kadar şükretsen az karekterleri ortaya çıkmış ya... Allah güzel insan çıkarsın karşına

canım bence şükret..daha evlenmeden bu kadar kaba anlayışsızsa bir insan..evlendikten sonra sahiplenme duygusuyla sana dünyayı dar ederdi..

Allah herkesi böylelerinden korusun..sevginden dayandın belli ki..eğer üzülüyorsan acı çekiyorsan hiç üzülme derim..ne büyük aşklar unutuluyor..

bu hayatta kimse kimseye eziyet etme lüksüne sahip değil.. konu başlığını görüp nişanı attığına üzülmüştüm..ama yazdıklarını okuyunca tek kelime ile doğru yapmışsın diyorum..

kızım kızım kaç yaşındasın bilmiyorum ama o adam müsvettesinin yüzüne bile bak kaç canım kaç tlf.nunu hatta ev adresini bile değiş o adam seni evlendikten sonra 2 günde sinir hastası eder hatta ne sinir hastası tıpta ki nekadar hastalık var ise hepsinden nükseder sende sakın kaç kurtar kendini sana bir halıyı çok gören adamdan koca moca olmaz valla sinirden öldüm burda hay yarabbi :47:

yuh diyorum artik. birde bundan sonra nasil bir yol izlemeliyimmi diye düsünüyorsun. Canim sen o pislikten yol yakinken kurtulduguna dua et ve üstüne bir de kurban kes.... Kendi degerini bil canim.... Bu kadar cekmissin o adamdan, sabir diye diye... eminim bunun karsiligini olerki zamanda güzel bir insanla alirsin....

ALLAH kurtarmış canım gecmiş olsun böylesinden ayrıldığına sevin

hayranım takipçi ruhunuza:1: ewet benim o yani chanel üyeliğimde sorun çıkmıştı iptal oldu tekrar döneceğim aranıza :54: şimdi ablam söledi okurken görmüş yazmak istedim...anlattığım kadar varmış dimi....ablamada ben söledim üye ol kk ya kafanı dağıtır ordaki dostlar dedim sewiyorum hepinizi:54:

Sizin babanız hapse girmiş miydi, dahası kardeşiniz şu an evli mi?

Ben bu hikayeyi bir yerden, başka bir ağızdan hatırlıyorum sanki:44:

Profil resmini de...

evet kızkardeş benim şimdi bakıyorum herkes hatırlıyor beni:1: bu adi herifi kim unutabilirki dimi ama:47:ablam söledi şimdi sizlere cevap vermek için açtım kk yı...benim üyeliğimde sorun çıktı tekrar açıcam üyelik ordan dewam ederiz...

abbov bir olaylar olaylar durumu daha :D

vallahi twilight serisini bilirsiniz (alacakranlık) serinin ilk kitabının edward ın ağzından yazılmış olan kitap var

midnight sun aynı onu okumuş gibi oldum he :9:

merhaba chanel, geçenlerde gördüm üyeliğini kapattığını.

Ablan umarım hatasından ders alır, o adamla geçirdiği yıllar bile kayıp ama zararın neresinden dönse kardır.

Ucuz atlatmıssın, sakın barısmayı aklından gecirme..
Böyle bir adamla evlenmek delilik olur..
:53:

Back