Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol lady umarım anlar artık bişeyleri sewmiyorum diyo ama bugün akşama kadar konuştuk ve dün gecede bende kaldı kafasını dağıtmasını istedim...ama hani bi insana sorarsın ya ayrıldın dimi bitti diye ablam buna gayet sakin cevap veriyo aklı karışık bu adamın ne iyi yönü var bilmiyorum ama aklı karışık işte...kouyu açtığı zaman zarfında tabiki kesinlikle bitti diyordu ama akşama doğru bu tabikiler azaldı ben yine diken üstündeyim anneme babamada söledim bu kızın başını yakıcaksınız diye...
ablam giremiyor şuan canım bohçalarını falan dün gece kapıya koymuş gelmelerini bekliyorlar....biraz önce aradım kahvaltıya çağırdım ve babam bohça almaya gelcekler çıkmasın şimdi ewden falan dedi...bende ya barışırsa bunlar gene falan diyince babam öle bişey olamaz artık bitti dedi...inanın bende sizin gibi meraktan kudurmuş bi şekilde beklemekteyim....benim o adi herifle aram bozuk olduğu için şuan orda olamıyorum...ama çatlayacam yawwwwben bizzat sizleri aydınlatıcam online olarak
ablam bende kaldı dememiş miydin yine mi masal dinliyoruz
ben bazen nişanlıma bazı konularda kızıyorum felan ama onlar bişey değilmiş. güzelim hiç geri adım atma seni düşünen, seni seven biri yok anlaşılan karşında.Allah kurtarmış diyelim son 1 ay kala. geçmiş olsun arkana bile bakma bence şimdi böyleyse ileride ne olur allah bilir.
bide bişey sormak istiyorum bu tarz davranışları yeni mi ortaya çıktı. 2 senedir nasıldı?
okurken deli oldum. ne adamlar var. allah kurtarmış arkadaşım hiç üzülme.
Kardeşiniz üye mi buraya?
Bir konuyla benzettim de biraz..