• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım...

İçimden bir ses konu sahibi bugün barışmış olarak geri dönecek diyor :44::44::44:

yok barışmadım bn taşmış dolmuştum zaten artık.. babam barışırsan silerim seni dedi zaten bgn aldılar herşylerini gittiler ....

çokta iyi oldu böyle şimdi daha iyi anlıyorum yani burdaki yormları okudkça sağolun sizlerin sayesinde daha ii anladım

Ya sen acmisin aciktamisin? Senin bir ailen yokmu? Resmen anneni aileni seni ileride dövmekle tehdit ediyor ki nisanlilik döneminde yapmis bunu... Bak belki asiksin, belki bilmediginden normal sayiyorsun bu adamin hareketlerini ama kesinlikle normal degil bu davranislar.. pintiligini ailesini dinlemesini gectim ama adam resmen hakaret ediyor resmen ileride uygulayacagi siddeti hem düsünüyor hemde ailene anlatmaktan cekinmiyor. Seni hor görüyor
ALLAHIM sinirden nasil yazacagimi sasirdim

Bende zamaninda nisan attim.. inan bana hayatin sonu degil ve hayatimda verdigim belkide en iyi kararoldugunu simdi simdi anliyorum! Sonra aglayayacagima bir ömür boyu simdi aglarim

Evet artık bn bu hareketlerine alışmıştım ailemde artık istemiyor aileme yüzünü göstermedi zaten kardeşim nişanlısına, daha öncedn bizm evden kapıdan çıkarken benim sustuğuma bakma köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin dmiş ortalık karışmasın die kardeşimn nişanlısı birşey dememiş herşeyde ofsayttı bana zaten hiç mi hiç değer vermiyordu ne kadar vat versede bana düzelmedi onun karakteri böyle düzelmezdi zatn çok kişi söylüyordu sen çok sesszbir kızsın tepene çıkıo buda senn sessizliğini seviyor diyorlardı annem babam zaten bn kızımı dayak yesin die evlendirmiyorum diyorlar kesnlikle artık istemiyorlar zaten bn bu çocuktan nişan atılmasaydı aileler araya girmeseydi kurtulamazdım bnmde sanırım hayatımda en iyi aldığım kararlardan biride bu olucak

yuh diyorum artik. birde bundan sonra nasil bir yol izlemeliyimmi diye düsünüyorsun. Canim sen o pislikten yol yakinken kurtulduguna dua et ve üstüne bir de kurban kes.... Kendi degerini bil canim.... Bu kadar cekmissin o adamdan, sabir diye diye... eminim bunun karsiligini olerki zamanda güzel bir insanla alirsin....

Aminn canım inşallah Allahım beni bundan sonra iyi bir insanla karşılaştırır ve bn bu halime gülüpte geçerim inş. saol canım güzel yorumun için ...

Yarısına kadar okudum içim şişti , belki iyi bir yönü de vardır kıza olumsuz yorum yapmayayuım diye sonuna kadar okudum, boşuna okumuşum sen bu adamdan kurtulmuşsan şükret Allah'ına bu adama değil ömür boyu bir sn. bile tahammül edilemez .Dönmeyi düşünüp hayatını mahvetme, benim anlamadığım 2 sneedir tanıyorsun bu adam bu eşya mevzuları çıkınca mı böyle oldu daha önce başka konularda hiç ters bir davranışı olmadı mı da, sen nişanlanmaya karar verdin yoksa iş ciddiye binerse işe aileler girerse değişir mi dedin? merak ettim şimdi kendini bu kadar belli eden , hakaretleri , aşağılamayı dürüstrlük olarak nitelendiren biri mutlaka gerçek yüzünü daha önce göstermiştir diye düşünüyorum:44::44:

hakkaten ben konuyu okuyunca, şu alıntılaNANLA aynı zannettim..:35:
iki bacı dertlerini mi yazdılar birbirinden habersiz acaba?
konu sahibi bir açıklama yapar herhalde buna

Bana bu üyeliği kardeşim oluştrdu fakat kardeşimn yorum yaptığından haberim yoktu yaz buraya bak insanlar sana ne diyecek görürsn dedi ama bn bu kadar tepki olacağını bile beklemiyordum bu tepkilere bile şok oldum öyle alışmıştımki bu hareketleri kim ne derse desin normal geliyordu ma şimdi daha iyi anlıyorum

benim iyice kafam karıştı..
kim kimin üyeliğini kullanıyor?.
şimdi iki kardeş tek üyelik mi kullanıyorsunuz.?.channel kimdi..?
channel in dertlerini okuduk..
ablasının nişanlısının problemli olduğunu, channelin eşiyle anlaşamadığını,dahası ablasının ve ailesinin bu enişteye hatalı olduğu halde çok iyi davrandıklarını..annesinin ayıla bayıla bu damatı methettiğini okuduk..
o zamandan bu zamana ne değişti de abla ve aile birden anladı herşeyi..ailede de tutarsızlık var o zaman..

Sakın ola sakıııın barışma.
Böylesi en hayırlısı emin ol çok iyi biliyorum.
Allah yüzünü güldürür inş..

Canim verilmis sadakan varmiş bu ne böyle benim kız kardeşimde attı nişanı oda baştan böyle kabul edersen diyen bir odundu canım boşver Rabbim gönlüne göre versin:54:

bir üyeligi iki kisimi kullaniyor ben anlamadim :44:

kardeşi açmış üyeliği ama kardeşte abla yerine yorum yazıyor sözde..
kardeş channel olan profilmiş ama üyeliğini iptal ettirmiş..
ayrı ayrı kişiyseniz neden diğer üyelik iptal ediliyor

KK nin dikkatini sabrını mı test ediyorlar yoksa:51:

kardeşi açmış üyeliği ama kardeşte abla yerine yorum yazıyor sözde..
kardeş channel olan profilmiş ama üyeliğini iptal ettirmiş..
ayrı ayrı kişiyseniz neden diğer üyelik iptal ediliyor

KK nin dikkatini sabrını mı test ediyorlar yoksa:51:

ee chanel diger uyelikse burda ne ariyor,konuyu abla aciyor ama hop chanelde giriyor araya cvp yaziyor chanel evli degilmi ablasi gilde ne isi var karisik geldi biraz :26:

Son düzenleme:

şimdi konuyu açan abla ve nişanlıydı.neyse nişanı attı kurtuldu :1:
arada girip yzan da evli kızkardeşi sanırım.üyeliği iptal edilmiş.

ama aynı üyelikten yazmayın kızlar kafamızı karıştırmayın :52::52:

hee simdi anladim,ayni uyeligi iki kisi kullanmasi yasak diye biliyorum haberleri olsun :52:

ee chanel diger uyelikse burda ne ariyor,konuyu abla aciyor ama hop chanelde giriyor araya cvp yaziyor chanel evli degilmi ablasi gilde ne isi var karisik geldi biraz :26:

evet channel evliymiş, kendi evindeymiş evinden yazıyormuş biz merak etmiyelim diye..:35:
abla da evden yazıyormuş..:35:
hayır olsun ama bakalım ne çıkacak:ssz:

abla olan hepar, burada kardeş olan channel in konusunu ( kendi hakkında ve ailesinin hakkında yazdıklarını ) okudu..
arkadaşlar kopyaladılar.. bir yorum da yazmamış..nişanda olup bitenlerle ilgi falan

karışık değil mi sizcede?

hee simdi anladim,ayni uyeligi iki kisi kullanmasi yasak diye biliyorum haberleri olsun :52:

güzellik yarışmasında da karşılaştık bu durumla,tek üyelik çoklu kullanım.bişicik olmadı olmaz herhalde :1::1:

evet channel evliymiş, kendi evindeymiş evinden yazıyormuş biz merak etmiyelim diye..:35:

abla olan hepar, burada kardeş olan channel in konusunu ( kendi hakkında ve ailesinin hakkında yazdıklarını ) okudu..
arkadaşlar kopyaladılar.. bir yorum da yazmamış..nişanda olup bitenlerle ilgi falan

sanırım kendi duygusal durumundan ona dikkat edemedi :52:

chanelin açtığı konu gündeme gelince haliyle onada söz hakkı doğmuş....okurken yorumları cevap vermiş mağlum şifrem var kardeşimde ÜYELİĞİMİ KARDEŞİM AÇTI............
bu kaçıncı yazışım bunu bilemem....daha önceki yorum ve cevaplara bakarsan görürsün benim cevaplarım belli zaten kardeşim ben kardeşiyim diye belirtmiş......olaya adapte olan arkadaşlar biliyor zaten durumu.neyse konu kardeşim girmiş ben girmişime döndü sanırım chanel zaten kendi evinde yazıyor ben bana sorup onun hakkında yorum yapan arkadaşlara yapıyor bu konu kapandımı acaba benim konuma dönebilirmiyiz?

evet olay bundan ibaret chanel yorumları yapmış merak edn arkadaşlara bukadar....karışık olan tam olarak ne sence????chanel kendisi hakkında yorum yapanlara cevap verdi onun bi üyeliği olsa oda burdan anlatır durumu müdahil olur ama üyeliği iptal eski konularını bilen hatırlayan arkadaşlar onun konusunu kopyalamış oda girmiş cevap vermiş hepsi bu.

Back