merhaba chanel, geçenlerde gördüm üyeliğini kapattığını.
Ablan umarım hatasından ders alır, o adamla geçirdiği yıllar bile kayıp ama zararın neresinden dönse kardır.
abbov bir olaylar olaylar durumu daha
vallahi twilight serisini bilirsiniz (alacakranlık) serinin ilk kitabının edward ın ağzından yazılmış olan kitap var
midnight sun aynı onu okumuş gibi oldum he
saol lady umarım anlar artık bişeyleri sewmiyorum diyo ama bugün akşama kadar konuştuk ve dün gecede bende kaldı kafasını dağıtmasını istedim...ama hani bi insana sorarsın ya ayrıldın dimi bitti diye ablam buna gayet sakin cevap veriyo aklı karışık bu adamın ne iyi yönü var bilmiyorum ama aklı karışık işte...kouyu açtığı zaman zarfında tabiki kesinlikle bitti diyordu ama akşama doğru bu tabikiler azaldı ben yine diken üstündeyim anneme babamada söledim bu kızın başını yakıcaksınız diye...
Hayırlısı artık ne diyelim, buradaki yorumları okudukça soğur inşallah.
İçimden bir ses konu sahibi bugün barışmış olarak geri dönecek diyor :44::44::44:
ablam giremiyor şuan canım bohçalarını falan dün gece kapıya koymuş gelmelerini bekliyorlar....biraz önce aradım kahvaltıya çağırdım ve babam bohça almaya gelcekler çıkmasın şimdi ewden falan dedi...bende ya barışırsa bunlar gene falan diyince babam öle bişey olamaz artık bitti dedi...inanın bende sizin gibi meraktan kudurmuş bi şekilde beklemekteyim....benim o adi herifle aram bozuk olduğu için şuan orda olamıyorum...ama çatlayacam yawwwwben bizzat sizleri aydınlatıcam online olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?