nişanı attım...

ben o kızkardeş yani chanel üyeliğim iptal oldu maalesef bugün beraber açtık ablamla üyeliği ama o ewde pek nete girmez...aynı adamdan bahsediyoruz...ynı odundan aynı kalasdan bu gece uyku haram bana bu adam yarın ailesinide alıp tekrar kandırmaz ablamı yarın doğum günüm var umarım kötü haberle burnumdan gelmez...sizlerde çok destek oldunuz ama ablam çok iyi niyetli maalesef korku içindeyim....

merhaba chanel, geçenlerde gördüm üyeliğini kapattığını.

Ablan umarım hatasından ders alır, o adamla geçirdiği yıllar bile kayıp ama zararın neresinden dönse kardır.

saol lady umarım anlar artık bişeyleri sewmiyorum diyo ama bugün akşama kadar konuştuk ve dün gecede bende kaldı kafasını dağıtmasını istedim...ama hani bi insana sorarsın ya ayrıldın dimi bitti diye ablam buna gayet sakin cevap veriyo aklı karışık bu adamın ne iyi yönü var bilmiyorum ama aklı karışık işte...kouyu açtığı zaman zarfında tabiki kesinlikle bitti diyordu ama akşama doğru bu tabikiler azaldı ben yine diken üstündeyim anneme babamada söledim bu kızın başını yakıcaksınız diye...

Hayırlısı artık ne diyelim, buradaki yorumları okudukça soğur inşallah.

Hakkında en hayırlısının ''Ayrılmak'' oldugundan hıc suphen olmasın canım...
Ilerıde nasıl katlanmısım deyıp pısman olacaksın kendıne yaptıgın haksızlıklar ıcın ve belkı de gulerek anlatacaksın...
Onun ıcın hıc uzulme kendını bu kadar onemsız gorme o senı hıc haketmemıs sende bundan sonra onsuz guzel bır yol cız kendıne...
Insallah hakkında en hayırlısını bulur ve cok mutlu olursun...

sakın sakın sakın barışim falan deme.. bile bile lades der mi insan? diyenler oluyor etrafımızda ve sonuçları ortada sen de onlardan olma..
neleri isterlerse de yüzlerine fırlat, sinir oldum bu ne ya..

hey Allahım neler yapmışlar, daha ne barışması bi dövmedikleri kalmış zaten yol yakınken ayrılman iyi olmuş bence senin bu kadar fedakar olmanı bile önmesemiş bi halının bile lafını yapmışlar pufff.... boşver sen onu karşına inş seni çok seveckk sana değer verecek güzel yürekli biri çıkacaktır

Merhaba güzel kardeşim.nişan attığın için sakın üzülme allaha şükür et ve bence 2rekat şükür namazını kıl ki senin bu saf temiz niyetine herşeyi evlenmeden göstermiş hakkında hayırlısı bu emin ol....allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın

bu adamla bir ömür geçermi canım yaa sakın dönme..dönersen sana söleyım ne olacak ilerde..seni haftanın 2 günü sebepsizce dövecek işten çıkınca aç bırakacak,ailenle görüştürmeyecek .hele ilerde çocukta olursa vay haline ...sakın dönme böyle erkekmi olur yaa kusura bakma ama çok şe...siz miş

bu kaçıncı hanzo...

kuzum iki yıl berabermişsin hiç mi anlamadın sen bu adamı? neden bekledin işler bu raddeye gelene kadar saygısızın tekiymiş en basta saygının olmadıgı yerde sevgi olur mu?

en güzelini yapmıssın hatta gec bile kalmıssın resmen canını kurtarmıssın bence

rezalet ayol!

Son düzenleme:
İçimden bir ses konu sahibi bugün barışmış olarak geri dönecek diyor :44::44::44:

sakın dönme hepar!!

sakın barışmayı bile düşünme!!

kendisinin saygısı sevgisi olmadığı gibi babası bile çok patavatsızmış..

işte derler ya hani: '' Allah hem kazanan hem özenen versin '' diye.. çok doğru..

çok kazanan ama özenmeyen tip bu anlattıkların seninkisi....

arkadaşlarında dediği gibi karmakarışık olacağın durum söz konusu bile değil, bu durumun senin için çok çoook hayırlı olduğu ortada. karşına ileride öyle birileri çıkacak ki şu haline güleceksin... salakmışım diyeceksin... binlerce kez şükredeceksin, emin ol... zaten Allah'tan ümit kesilmez ki.... çokça dua et... senin şuan bu yorgunlukla,ağlar iken ettiğin dualar öyle makbul, öyle kabul gören dualar....

Allah yar ve yardımcın olsun.

İçimden bir ses konu sahibi bugün barışmış olarak geri dönecek diyor :44::44::44:

ablam giremiyor şuan canım bohçalarını falan dün gece kapıya koymuş gelmelerini bekliyorlar....biraz önce aradım kahvaltıya çağırdım ve babam bohça almaya gelcekler çıkmasın şimdi ewden falan dedi...bende ya barışırsa bunlar gene falan diyince babam öle bişey olamaz artık bitti dedi...inanın bende sizin gibi meraktan kudurmuş bi şekilde beklemekteyim....benim o adi herifle aram bozuk olduğu için şuan orda olamıyorum...ama çatlayacam yawwwwben bizzat sizleri aydınlatıcam online olarak

Beklemedeyiz...Dün senin yazdıklarından sonra ben barışır diye düşünüyordum umarım kendisi için doğru olanı yapar ve barışmaz

bittiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))) kapıya gelmişler şimdi yukarı bile çıkma tanezzelünde bulunmamışlar ve bohçayı babamla erkek kardeşim indirmiş aşağıya içimde bir huzur ablam için endişede değilim artık akşam parti var kızlar hepiniz davetlisiniz sewiyorum sizleri muck şuan bu olaylarla uğraştığı için cevap veremiyormuş yorumlara....

hakkında hayırlısı olsun.
böyle adamla ömür mü geçer ya?
annen de iyi sabırlıymış.. sen de öyle tabi..
sakın sakın sakın barışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…