• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım...

kızım bu ne eziyet evlenme ne zorun var ooff ya.sakın geri adım atma kavga ağız dalaşınada girme .adam ne çirkefmiş.cahile laf anlatılmaz sakın karşılıklı münakaşaya girme.yuhhh be ya.

Aman varya okurken ben bayılıyodum canım ya:18::18::18:
Ne adammış ve tabiki aileymiş:20::20:
Allah kurtarmış seni canım benim, böyle insanlarla bir ömür geçmez
En iyisini yapmışsın ve benim bu konudaki naçizane fikrimi sorarsan kesinlikle yarın geldiklerinde yumuşama..
Ve içindeki her şeyi onların yüzüne vur, son dakika golünü sen at ve bi güzel uğurla..
Ayy ne kadar kinlenmişim ben yalnız:53::53::53::53::53:

valla gelecekteki hayatını kurtarmışın yat kalk şükret bravvo üstüne bide sadaka ver böle bir adamdan kurtuldun için gel anlından öpcem...:23:

ayy iğrenç insanlarmış bide evlensen nolur kimbilir o odun yaaaa canım Allah kurtarmış arkana bile bakma sakın geri adım atmaaa

Annen seni Kadir gecesinde doğurmuş canım. adam bildigin odun bee.. Fi tarihinde kalmışlar bunlar aılecek belliki..aman allah kormuş uzak durr..

Tum bu olaylar 2 ayda mi yasandi. Fort ederken sorun yok muydu?

Nisanlilik evliligin yarisi canim benim. Cok iyi yapmissin. O ne ozguven o diyecegim eski nisanlin ve ailesine. Hic taviz verme. Yolun bahin acik olsun insallah.

aman haaa...sakın bu yaşananlara rağmen barıştırmaya çalışanların ağzına bakma..
bile bile ateşe atıyormuşsun kendini..
tez elden kaç..

adam maço falan değil ,psikopat gibi davranmışşş
sevin ,şükret kurtulduğun için,gözün aydın:28:

şimdiden böyleyse evlediğinizde düşünemiyorum
sakın barışmayı filan düşünmeyin
o adam ve ailesiye hayat mı geçer

Allah kurtarmış da adamında birtek ben adi herifin biriyim demedği kalmış niye sabrettin bunca zaman, neyseki sağlıklı bir karar vermişsin.

bu rezil insanlardan kurtulduğunu şükür et cnm, ne bu yaa ...

o perdeleri alır ona monte ederdim terbiyesiz herife bak..

evlenmek zorunda deilsin arkadaşım nie çektin ki sen bu adamı?

adam mı kalmadı piyasada ???

ökküzün de ökküzü bu ... kaç kurtul... rahatsız ederse savcılığa vercem de savcılığın adını duyan kuzu oluyoo...

barışırsan buraya daha çok konu açarsın odun kocam bunu yaptı şunu yaptı die????haberin olsun..

teşekkür ederim daha neler var anlatmaya ömrüm yetmiyo inan...hayattan zevk alma oldum odun gibi yaşıyorum yaşam sewincim yok oldu nasıl katlandım bende bilmiyorum...

valla bu hikayede garip olan bu adamla nişanı bozman değil,bu adamla nişanlanman...temizlik parasının yarısı diyosun ya...boşver,valla evden de sadaka çıkarsın annenler kurtuldun diye...

çok geçmiş olsun canım... evet insan kör oluyor bazen çevredekiler ne derse desin sağır oluryorsun ama takatin kalmadığını anlıyorsun sanki o olmazsa başkası olmaz gibi aşılıyorsun kendine onun bana sürekli dediği hadi bnden ayrıldın sanıyormusun bendn daha iyisini çıkacağını kumarım yok içkim yok deyip duruyor belki yerime daha beteri gelicek diyor hep kendi kendime ya daha kötüsü çıkarsa diye düşünyrm belki de yanlış düşünüyorum...

onu bırakmayasın die psikljik olarak işliyo seni.. bak baakkk kurnaza bak???

gelirse barışmaya kovala gitsin,yanlış anlama ama annenin yerinde olsam nlara deil kız vermek kapımın önünden geçirmezdim yemin ediyrum...

vur m.çına tekmeyi.. daha iyisini bulurum adam mı kalmadı memlekett de de ??? ay acayip sinirlendim gerçekten...

aman ne kalıyorsa kalsın perde takcaksa taksın bırak sadakam olsun de gitsin
iyi dayanmışsın bu fazla bile
tekrar bir araya gelmeyi düşünme kimi oyuncak gibi oynatmak istiyorsa onla bir olsun bu adam

hayır elinde mesleği olan sarışın mavi gözlü çıtı pıtı bir kızım kendimi övmek gibi olmasın.... bilmiyorum alışkanlıkmıydı neydi inan bana yaşattıkları normal gelmeye başladı artık alıştırdı bni bu hareketlerine ama benimde sabrım tükendi sabrım kalmadı defalarca söyledm sabrım tükeniyor diye .. çok dilli bir insan beni 2 kelimesiyle acındırmasıyla razı ediyor ne zamn ayırılsam hastalndım kalbimde damar tıkalı .. depresyondaymışım doktra gtiim hap verdi.. yok bnde büyü var bn böle ondanmışım.. ya sürekli acındrp altan girdi üsten çıktı geçen yine tartıştık aradı hastanedeyim bn burnumdan kan geliyor durduramıyorum dedi ama yüz vermedim geçmiş olsun dedim kapattım sürekli bi hastalık atıyor ortaya her defasnda deiştim bn diyor namaza başladım artık iyi biri olucam deyip benimle barıştığı an namazıda bıraktı bnm le barışınca adak bile adayıp kesti yok yok düzelmiyor ağlıyor anneme babama acıyorum hep acınacak insan bn oluyorum bn :(

bir laf vardır bilirsiniz kimseye acıma acınacak hale düşersin canım sende bu cimri terbiyesiz beş para etmez adama hep acımışsın geri dönmüşsün ama az kalsın sen acınacak hale düşecekmişsin
yat kalk Allah'a şükret kurtulmuşun ama boşver ne hali varsa görsün arkana bakma

aklından bıle gecırme barısmayı.
actıgın konuyu tekrardan baskası yazmıs gıbı oku. mantık dısı yaa adamın yaptıkları. bu herıf senı ac da bırakır, dayakta atar, hakaret de eder, hayatı zından eder
Allah korusun boylelerınden.

gelen gıdenı aratmaz her zaman canım. bu sana tecrube ıste. adam sana da aılenede hakaret etmekten kacınmamıs, terbıyesızin bayrak tutanı. ohaa beee.

alıcan o perdelerı monte edıcen bı yerlerıne anlıcak öküz. dangalak yaaa. la ben bıle sinir oldum bu kadar okuyunca. sen nasıl yasadın nasıl ızın verdın bunlara yaaa.

yaniii yuhhh yaaa çok iyi yapmışsın cnm ayrılmakla ama nacizane bence yarın evde bile durma görme yüzlerini telini bile değiştir seni tekrar kandırmasına sakın izin verme

Helal olsun sendeki sabıra..Canım Allah kurtarmış seni,hayırlısı değilmiş diye düşün..Allah daha hayırlı kapılar açsın sana inşallah..

bence de çoook bile katlanmışsın evlenmeden böyleyse ben evlendikten sonrasını hiç düşünemiyorum en iyisini yapmışsın cesaretinden olyı tebrik ediyorum umarım inş kendine layık birisiyle karşılaşırsın

sımdıye kadar o nısanı atmaman hata .
herseyı gectım aılenın yanın da pıskın pıskın
dayak ıyıdır dıyen bır ınsanla hala nısanl kalmanız
oldukca sasırtıcı bır durum bence :53:

Back