Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim daha neler var anlatmaya ömrüm yetmiyo inan...hayattan zevk alma oldum odun gibi yaşıyorum yaşam sewincim yok oldu nasıl katlandım bende bilmiyorum...
çok geçmiş olsun canım... evet insan kör oluyor bazen çevredekiler ne derse desin sağır oluryorsun ama takatin kalmadığını anlıyorsun sanki o olmazsa başkası olmaz gibi aşılıyorsun kendine onun bana sürekli dediği hadi bnden ayrıldın sanıyormusun bendn daha iyisini çıkacağını kumarım yok içkim yok deyip duruyor belki yerime daha beteri gelicek diyor hep kendi kendime ya daha kötüsü çıkarsa diye düşünyrm belki de yanlış düşünüyorum...
hayır elinde mesleği olan sarışın mavi gözlü çıtı pıtı bir kızım kendimi övmek gibi olmasın.... bilmiyorum alışkanlıkmıydı neydi inan bana yaşattıkları normal gelmeye başladı artık alıştırdı bni bu hareketlerine ama benimde sabrım tükendi sabrım kalmadı defalarca söyledm sabrım tükeniyor diye .. çok dilli bir insan beni 2 kelimesiyle acındırmasıyla razı ediyor ne zamn ayırılsam hastalndım kalbimde damar tıkalı .. depresyondaymışım doktra gtiim hap verdi.. yok bnde büyü var bn böle ondanmışım.. ya sürekli acındrp altan girdi üsten çıktı geçen yine tartıştık aradı hastanedeyim bn burnumdan kan geliyor durduramıyorum dedi ama yüz vermedim geçmiş olsun dedim kapattım sürekli bi hastalık atıyor ortaya her defasnda deiştim bn diyor namaza başladım artık iyi biri olucam deyip benimle barıştığı an namazıda bıraktı bnm le barışınca adak bile adayıp kesti yok yok düzelmiyor ağlıyor anneme babama acıyorum hep acınacak insan bn oluyorum bn