• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım...

Bu adam hastamı
Sanki senle,silah zoruyla evlendiriyorlar gibi tripler tavırlar ne bu
sen erkek o kız olmuş.
Şuan ayrılmazsan ilerde çok pişman olursun tatlım
Böylesine düşüncesiz agresif bir adamla ömür geçmez
En iyi olması gereken zamanda bukadar kabaysa
evlenince 3. sayfa haberlerine düşmen an meselesi olur

çok geçmiş olsun canım... evet insan kör oluyor bazen çevredekiler ne derse desin sağır oluryorsun ama takatin kalmadığını anlıyorsun sanki o olmazsa başkası olmaz gibi aşılıyorsun kendine onun bana sürekli dediği hadi bnden ayrıldın sanıyormusun bendn daha iyisini çıkacağını kumarım yok içkim yok deyip duruyor belki yerime daha beteri gelicek diyor hep kendi kendime ya daha kötüsü çıkarsa diye düşünyrm belki de yanlış düşünüyorum...

Evet bunlar yok ama insanlığı da yokmuş nişanlınızın."Para var huzur yok"olcaktı gelecekte.İlerde ne yaşayacağınızı kimse bilemez,Belki Allah sizin karşınıza çok daha iyi birini çıkaracak.Evi,galerisi onu mükemmel mi yapıyor muş?Allah korusun ama yanan bir kibrite,yada bir depreme bakar hepsi.O zaman elinizde iğrenç bir kişilikten başka ne kalır.Kurtulmuşsunuz o pis insandan.Ne dayak kalırdı size tattırmadığı nede aldatılma.Kulaklarınızı insanlara tıkayıp,önünüze bakın bence.

hiç yüz verme , alsınlar bohçaları gitsinler.bu adamla yaşanmaz:34:

çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için...yarın bohça almaya geldiklerinde neler olacak kafamı kurcalayan bu ama eminimki ailesi yine bizim haberimiz yoktu şöle oldu böle oldu diye ailecek beynimizi yıkamaya çalışacaklar...bu sefer kesin kararlıyım bitirdim...yarın size gelişmeleri aktaracağım inşallah az stresli ve sinirsiz bi şekilde kapanır bu olay....

kız kardeşiniz mi bu yazıyı yazan..

ailem diye kıyamıyorum ama ne yapmaya çalışıyorlar???
merhabalar....çok uzun yazmak istemiyorum en kısa haliyle anlatmaya çalışacağım sıkıntımı....ablamın nişanlısı ile eşimin arasında şiddetli bi tartışma geçti tabiki benimde.... o dönemler ablamla o sewgili biz ise 1 senelik nişanlıydık sudan bir sebebden çıktı tartışma o dengesiz insan eşime yarım erkek dediği için büyüdübir erkek bir erkeğe yarım erkek diye hakaret ediyorsa sonuçlarınada katlanmalı....eşimi yarım erkek yapanda ablamla ben tartışırken eşimin ablamın ve benim ağzıma iki tokat patlatmamasıymış....neyse zaman geçti ablam bu adamdan ayrıldı adamın ne şerefsizliği kaldı ne cimriliği ne delikanlılığı bizimkilerin dilinde...ablam barıştı bu insan dünyanın en saf niyetli insanı oldu ayrıldı en adi insanı böyle git geller olurken ablam tekrar barıştı ve istemeye geldiler....eşim ablandır git yanında ol dedi gittim ama ben bu adamın ne elini sıktım nede tokalaştım çünkü benim eşime bu hakareti eden adama ciddi anlamda tahammülüm yok...eşimde sordu muhattap oldunmu diye yok dedim elini bile sıkmadım...aradan 2 gün geçti ve babam eşimin yanına uğruyor iş yerimize yemek falan yeniliyor muhabbet geçiyo bu adamın konusu açılıyor ve babam yok oğlum chanelin hiç bi sorunu yok onunla onlar tokalaştılar chanel geldi öptü sarıldı konuştu diyor eşimeeşimde ozaman chanel bana yalan sölüyor baba ben şimdi ararım onu ne demekmiş bu diyo babam gülüp kalkıp gidiyor...neyse biz eşimle birbirimize girdik babamı arıyorum abba ben o adamı öptümmü sarıldımmı bu lafı ne diye ortaya attın diyorum babamın bana cevabı öpsen ne olcakmış siz artık akraba oldunuz...bu sorunu atlattık ve eşim babamın bu kelimesinden yola çıkarak artık o adam ordayken benim annemlere gitmemi istemiyor bu insan ordayken ben gitmiyorum anneme adamda aksine hergün orda...aradan 1 ay geçti söz atıldı yine annem amannnn iyikide bitti istemiyoduk zaten biz falan filan dedi...1 ay kadar sonra tekrar barıştılar bu adam yine yere göğe sığmıyor ailem tarafımdan tamam onu geçtim ablam mutlu olsun yeterki...ablamın nişanından 1 gün önce temizliğe yardıma gittim ve konu açıldı ablam bana sordu eşin ahmet için şerefsiz falan diyormuş kız kardeşim sölemiş bu ewde o adamın konusu geçmiyor inanın sordum kız kardeşime hatırlamıyorum dedi...ablama döndüm bize bu adamın şerefsiz olduğunu siz enpoze ettiniz biz zaten ne mal olduğunu kendimiz öğrendik dedim ablam çıldırdı işte sen beni arayıp ben gelcem ahmet ordamı diye soruyosun ben bunaldım beni arayıp sorma istersen bu ewe hiç gelme niişanımada gelme düğünümede ama yeterki benim kafamı şişirme falan dedi tamam dedim gelmiyorum hiç bişeyine anme sakinleştirdi falan....neyse nişan günü geldi eşim gitmedi tabiki ewde oldu nişan ben bu adamın ablalarıyla annesiyle falan yakından alakadar oldum ama takımı takarken ablama adamı öpmedim hayırlı olsun dedim ablamı öptüm sadece...daha sonra millet dağıldı herkes tekrar tebrik etti birbirini ben mutfaktaydım ablamı görünce ayy seni öpmedim gel dedim zaten sen kimseyi öpmedim cvabını verdi bana yani öpmesende olur dedio nişanda en çok oynayannda en güler yüzlüde bendim ogün....annem ne zaman gelse adamın ewinide aldıklarınıda ballandıra ballandıra anlatıyor ewimizde övgü üzerine övgü eşim bana bende anneme defalarca söledik o adamın ismini anma bu ewde kötüde iyide ama annem inadına gibi yapıyor bunu maalesef sonra biz eşimle giriyoruz birbirimize eşim sen annnele konuşmuyomusun diyo bende defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapmasını anlayamıyorum...benim eşim ewe 3 tw aldı diye annemde babamda sölemediklerini bırakmadılar yok çok israfcısınız falan diye bu insan 2 tw alcakmış AMAN ALLAH IM nasılda anlatıyolar biz eşyalarımızı özel tasarım yaptırdık annem mobilya ve koltuklar beyaz diye demediğini bırakmadı bu insan koltukları krem mobilyaları beyaz almış ama nasıl anlatılıyor sormayın...biz sıfır bir binadan sıfır bir daireye 180.000 liralık bi daire aldık babam 5 ara etmez eviniz dedi çok üzüldü eşim bu adam 60.000 lik ew aldı annem bir anlattı ewi ben saray sandım ablam anlattı ew bizimkinden ufak dökülüyo her yerini yaptırmışlar ewin....annemin niyetini çözemedim ben...en son geçenlerde eşimle arası böle sebelerden bozuk olan annem yemeğe geldi yemek yiyoruz üçümüz ve annem durup dururken diğer kardeşimin nişanlısından onu açarak ahmetide çağırmış film izlemişler kaş göz yapıyorum eee işte ahmetde şöle yapmış böle yapmış susmak bilmedi eşim yemekten kalktı gitti yattı artık...ertesi gün anneme bak anne sana kaç kere söledim neden böle yapıyosun bizim bir gram huzurumuz yok böle olunca dedim yok işte senin kocanın derdi ne ablanın düğününede gelme sende az değilsin falan filan ben konuşurum senin kocandanmı korkucam bidahada gelmem ewinize ahmet ne yapmış size sz çok fesatsınız daha neler neler ben şok oldum kriz geçirdim resmen sonra aldı gönlümü ama ben bunları duycak ne yaptım sizce haklı kim haksız kim burda???not:bu adam ablamı isteme aşamasıyken eşimden özür dilemek istedi sil baştan yapalım falan biz akraba olcaz dedi eşim istemedi....nişan olduktan sonrada bana bizzat kendisi senin eşin çok şımarık yetişmiş ben onunla hiç muhattap olmayayım biz anlaşamayız şımarık tek erkek çocuğu yaa ondan falan dedi annemlerde karşılaştım ailesi içerdeydi lanet olsun şeytana dedim usulca verdim cevabını...çünkü biz orda birbirimize girersek eşim o ewe geldiği zaman kan dökülür annem bu konudada o adama toz kondurmuyor çünkü adam yalakalık abidesi önce gideni yalakanın bayrak çekeniuuzun oldu kuusra bakmayın yorum z

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için...yarın bohça almaya geldiklerinde neler olacak kafamı kurcalayan bu ama eminimki ailesi yine bizim haberimiz yoktu şöle oldu böle oldu diye ailecek beynimizi yıkamaya çalışacaklar...bu sefer kesin kararlıyım bitirdim...yarın size gelişmeleri aktaracağım inşallah az stresli ve sinirsiz bi şekilde kapanır bu olay....

ben olsam bohçaları toplar kargoyla aynı şehir bile olsa gönderirim ve onları eve almam ne gereği var defolsun gitsinler tahammul etmek ve eve almak zorunda değilsiniz çünkü adam tehlikeli yani adetse adet her adet yapılcak diye bişey mi var...dövmek iyiymiş ha psikopat adam...

Aman tanrim bu adam sana bir sey yapmadan kurtulmuşsun şükret bence sakın barisma

canım benim verilecek sadakan varmış ALLAH KURTARMIŞ resmen sakın geldiklerinde yanlarına bile çıkma derim ben
ne istiyorlarsa alsın gitsinler eğer illa görüşeceklerse dersinki benim burnumdan fitir fitir getirecekmiş dersin
ne biçim bir adam bişeyi layık görüp almıyor yarın evlenince bu sana ne ekmek verir ne su verir üstüne üstelik birde güzel döver seni seni sevse kaşının üstünde kara var demez daha sen istemeden alırdı canım adam evlenmek için evleniyor seni kullanmak için
aman aman boşver yol ver gitsin canım rabbim daha iyilerini çıkartır karşına inşallah üzülme allaha sığın dua et canım

Hala ne yapmalıyım diye soruyor olamazsın değil mi

kurtulmuşsun bu zihniyetteki bir öküzden,canı cehenneme,yol wer gitsin canım:34:

bence bir kurban kesin Allah nasıl bir beladan korumuş kollamış sizi her gece şükredin bu ne ne biçim bir insan evladıdır o ya insan bile demeye bin şahit istiyor.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende derdimi sizlerle paylaşıp bi nebze olsun rahatlamak için sizlere anlatmak istedim....en başından anlatayım...
2 sene önce tanıştığım insanla 2 ay önce nişanlandık 1 ay sonra düğünüm vardı ama sorunlar ve aile yapısı kafa uyuşmazlığı baş gösterdi daha doğrusu karakterler ortaya çıktı:47:
nişanlandık eşyaları almak için beni spotçu spotçu gezdirdiler...şimdi durumu yoktur belki diyceksiniz ama hayır durumları oldukça iyi ama fazlaca cimri bir aile....neyse eşyaları en uygun yeri bularak aldık...her eşyada bir sorun çkıtı beyaz eşyayı aldılar hiç sorma gereği bile duymadılar...annesi takılarımı aldı bana sorma gereği bile duyulmadı buarada düğün takılarımdan bahsediyorum 1 ay sonra düğünüm vardı... bohça herşey sorun çıkardılar boğuldum ama sabrettim düzelir deim fakat dün ve geçen bir hafta içinde olanlar artık son noktayı koydu...daha öncede bana el kaldıran bi adi insan benim ailemin karşısına geçip dayak iyidir diye bahseden bir adamdır...kardeşimin nişanlısı hediye alıyor kardeşime diye sen kötü örnek oluyosun alma diyen bir adamdır ve diğer kız kardeşimle aramda geçen bi tartışma esnasında kız kardeşimin nişanlısıda aynı ortamdaydı ve nişanlısına yarım erkekmi o ağzınıza çarpıp iki tane sizi ayıramadımı diyen ve ilerde ewlenince anneme kapıyı çekip giderse senin kızın kaybeder kendi bilir diyen biri ve bu kelimelerden sonra ben açık sözlü adamım diyen bir adidir kendisi...birgün babasına aldıkları ewin kirişlerinin çok ewin ortasında durduğundan bahsettim niyetim kötü değildi sadece sölemek istedim babasının bana cevabı:sen bu ewi al öpde başına koy oldu....
dahası yine böle ewin pimapen kapılarının(tuvalet banyo)değişmesini sölediğimde ise bu insan bana babanın ewinde bok içinde yaşıyosun neyine yetmiyo sen babanın ewinde ne görmüşsünde ne istiyosun dedi...oysa benim babamın ewi temiz büyük ve kullanışlıdır 26 yıldır birkere neden bu ewde yaşıyorum diye gam yememişimdir....ewe erkek tarafının aldığı bütün eşyalar geldi ve temizlik krizi patlak verdi...ben çalışan biriyim ve bana kimse yardımda etmeye yanaşmadı temizlik konusunda benim bildiğim gördüğüm böle şeyler kız tarafından beklenmez 100 lira verip temizlikçi çağıramadılar...en sonunda yengem gelcek ve sadece camları silcek dedi bende tamam gerisi ben halledrim dedim...daha sonra bana yengemin eli çıkmış gelemez dedi kendisi bende ozaman parayla tutalım dedim ve ozaman temizlik parasının yarısını istedi 50 lira ben verdim düşünebiliyomusunuz ewi temizlemek için verilecek parayı bile benden bekledi...neyse daha sonra nasıl olduysa o yengenin eli birden iyileşti ve temizliğe o gelcek dendi...çeyizindeki beyaz eşyaların hepsi gelsin düğüne 2 hafta kala ew temizlencek dedi bana buarda bütün eşyalarım beyaz ben bu zihniyeti anlayamadım şuanda hepsi açık ewde ve hepsi beyaz koltuk vs.tozun pisliğin içinde duruyolar...
herşeye sine çektim babam böle şeyleri problem etme dedi ve aradım dün akşam normal bi konuşmanın ardından bana ben ewe halı almıycam annmein halamda halıları var zamanında almış onları sercemö dedi...ben en güzelinden üstüme düşeni almışm halıısnıda perdesinide ama beyefendi annesinin hangi zaman diliminden kaldığı belli olmayan halıları sercekmiş ewe...neymiş halıya para veremezmiş yetermiş ondan bukadarmış....ewi alan ailesi biz sana ew aldık iş verdik al diyormuş..buadara ben ewe tek bir süsü eşyası almam diyen bir adam düzenli bi geliri olmayan benim aylık maaşımı elimden almaya niyetli ve bana işden çıkarsan dışarıya falan zor çıkarsın ewde anca karnını doyurursun eline pazar parası veririm öle idare edersin diyen birisi...buarad bunları söyleyen adam araba galerisi sahibi bir adam...benim takılarımı herşeyimi son damlasına kadar elimden alıp ticaret yapmaya niyetli bu adam 1 milyar halıya veremiyecek kadar aciz...dün akşam bu yüzden o halılaı yeni eşyaya nasıl sercem istemem dedim diye hadi be kapat diyerek teli yüzüme kapadı..anneme yüzüğü attığımı söledim ve annem aradı bu adi herifi:47:anneme sölediği kelime ne biliyormusunuz...ben o halıları alırım ama bi kere yazdım onun ewlenincede onun ağzından burnundanda fitir fitir getiririm dedi anneme....yani annme dövücekmisin sen benim kızımı diyincede ben biliyorum yapacağımı dedi...yüzüğü attığımı söledim umrunda değil herifin sanırım daha önceki ayrılmalara benziyo sanıyo... bu sabah annem aramış ve tamam bende istemiyorum artık demiş annmede gelin bohçaları alın demiş tamam demiş...bide utanmadan aneme benim kaporasını verdiğim benimde beğendiğim ve aldığım perde için iptal etmeyin ben onları ewe takıcam demiş bu nasıl bi insandır bana söylermisiniz....ayrıca bi dönem ablaları bana takmıştı arkamdan dedikodu çok yaptılar sessiz sakin bi insanım bunu çok iyi kullandılar...ama artık dayanacak takatim kalmadı...şimdi yarın bunlar ya bohçalarını almaya gelcekler yada barıştırmaya çalışıcaklar sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim çok karmaşığım lütfen bişeyler söleyin bi yol gösterin bana sabırla okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkür edrim :54:

ya sen nasıl sabrettın bu adama. bu nasıl aklaksızlık nasıl bır saygısızlık yaa.. o kımkı senı dowucekmıs sana cektırecekmıs.. ay sınırlerım tepeme cıktı.. kardes sen bunla ewlenırsen cok aglarsın coook sakın barısma.. ay sınırleırm bozuldu bolelerını dowmek lazım essek sudan gelınceye kadar

bence dogru kararı vermişsin eski sevgilimi gördüm bi an sanki seni döversem gider msiin demişti
bana dengesizz yeni sevgilisini dövsün artık ya sinir oldum asıl dayagı onlar yiyecekelr hakkında hayırlısı olsun yok yakınken b
itmiş:47::47::47::47:

Tebrik ediyorum evlenmeden bu adamın kötülüğünü görebildiğin için.
Çünkü cidden aşkın gözü kör, kulağı sağırdır.
İçinde aşk maşk kalmamıştır zten.
yA daha kötüsüne rastlarsam demişsin bir msjda.
İyi bari, daha kötüsünden iyidir diye buna katlan.
Yapmadığı eziyet kalmaz bu adamın evlenince sana.
Sakın barışmayı düşünme.
Nişanlıyken böyle olan adam evlenince nasıl olur.Korkunççç...
Allah kıymet bilen saygılı, sevgili bir kişi çıkarsın karşına.
Bol bol dua et.
Tekrar tebrikler....:34:

konuyu gözümü kırpmadan okudum ve çok iyi olmuş
bu adam sizi dayaktan komalık edebilirdi Allah korusun dilendirrdide herşeyi yapardı :47:

yarında yanına yanaşmayın hırsını alamaz son kez yapacağını yapar

Allah'a sonsuz kere şükredin iş işten geçmeden böyle bir ailenin ve eş adayının gerçek yüzünü gösterdiği için.

sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Sizin babanız hapse girmiş miydi, dahası kardeşiniz şu an evli mi?

Ben bu hikayeyi bir yerden, başka bir ağızdan hatırlıyorum sanki:44:

Profil resmini de...

kız kardeşiniz mi bu yazıyı yazan..

ailem diye kıyamıyorum ama ne yapmaya çalışıyorlar???
merhabalar....çok uzun yazmak istemiyorum en kısa haliyle anlatmaya çalışacağım sıkıntımı....ablamın nişanlısı ile eşimin arasında şiddetli bi tartışma geçti tabiki benimde.... o dönemler ablamla o sewgili biz ise 1 senelik nişanlıydık sudan bir sebebden çıktı tartışma o dengesiz insan eşime yarım erkek dediği için büyüdübir erkek bir erkeğe yarım erkek diye hakaret ediyorsa sonuçlarınada katlanmalı....eşimi yarım erkek yapanda ablamla ben tartışırken eşimin ablamın ve benim ağzıma iki tokat patlatmamasıymış....neyse zaman geçti ablam bu adamdan ayrıldı adamın ne şerefsizliği kaldı ne cimriliği ne delikanlılığı bizimkilerin dilinde...ablam barıştı bu insan dünyanın en saf niyetli insanı oldu ayrıldı en adi insanı böyle git geller olurken ablam tekrar barıştı ve istemeye geldiler....eşim ablandır git yanında ol dedi gittim ama ben bu adamın ne elini sıktım nede tokalaştım çünkü benim eşime bu hakareti eden adama ciddi anlamda tahammülüm yok...eşimde sordu muhattap oldunmu diye yok dedim elini bile sıkmadım...aradan 2 gün geçti ve babam eşimin yanına uğruyor iş yerimize yemek falan yeniliyor muhabbet geçiyo bu adamın konusu açılıyor ve babam yok oğlum chanelin hiç bi sorunu yok onunla onlar tokalaştılar chanel geldi öptü sarıldı konuştu diyor eşimeeşimde ozaman chanel bana yalan sölüyor baba ben şimdi ararım onu ne demekmiş bu diyo babam gülüp kalkıp gidiyor...neyse biz eşimle birbirimize girdik babamı arıyorum abba ben o adamı öptümmü sarıldımmı bu lafı ne diye ortaya attın diyorum babamın bana cevabı öpsen ne olcakmış siz artık akraba oldunuz...bu sorunu atlattık ve eşim babamın bu kelimesinden yola çıkarak artık o adam ordayken benim annemlere gitmemi istemiyor bu insan ordayken ben gitmiyorum anneme adamda aksine hergün orda...aradan 1 ay geçti söz atıldı yine annem amannnn iyikide bitti istemiyoduk zaten biz falan filan dedi...1 ay kadar sonra tekrar barıştılar bu adam yine yere göğe sığmıyor ailem tarafımdan tamam onu geçtim ablam mutlu olsun yeterki...ablamın nişanından 1 gün önce temizliğe yardıma gittim ve konu açıldı ablam bana sordu eşin ahmet için şerefsiz falan diyormuş kız kardeşim sölemiş bu ewde o adamın konusu geçmiyor inanın sordum kız kardeşime hatırlamıyorum dedi...ablama döndüm bize bu adamın şerefsiz olduğunu siz enpoze ettiniz biz zaten ne mal olduğunu kendimiz öğrendik dedim ablam çıldırdı işte sen beni arayıp ben gelcem ahmet ordamı diye soruyosun ben bunaldım beni arayıp sorma istersen bu ewe hiç gelme niişanımada gelme düğünümede ama yeterki benim kafamı şişirme falan dedi tamam dedim gelmiyorum hiç bişeyine anme sakinleştirdi falan....neyse nişan günü geldi eşim gitmedi tabiki ewde oldu nişan ben bu adamın ablalarıyla annesiyle falan yakından alakadar oldum ama takımı takarken ablama adamı öpmedim hayırlı olsun dedim ablamı öptüm sadece...daha sonra millet dağıldı herkes tekrar tebrik etti birbirini ben mutfaktaydım ablamı görünce ayy seni öpmedim gel dedim zaten sen kimseyi öpmedim cvabını verdi bana yani öpmesende olur dedio nişanda en çok oynayannda en güler yüzlüde bendim ogün....annem ne zaman gelse adamın ewinide aldıklarınıda ballandıra ballandıra anlatıyor ewimizde övgü üzerine övgü eşim bana bende anneme defalarca söledik o adamın ismini anma bu ewde kötüde iyide ama annem inadına gibi yapıyor bunu maalesef sonra biz eşimle giriyoruz birbirimize eşim sen annnele konuşmuyomusun diyo bende defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapmasını anlayamıyorum...benim eşim ewe 3 tw aldı diye annemde babamda sölemediklerini bırakmadılar yok çok israfcısınız falan diye bu insan 2 tw alcakmış AMAN ALLAH IM nasılda anlatıyolar biz eşyalarımızı özel tasarım yaptırdık annem mobilya ve koltuklar beyaz diye demediğini bırakmadı bu insan koltukları krem mobilyaları beyaz almış ama nasıl anlatılıyor sormayın...biz sıfır bir binadan sıfır bir daireye 180.000 liralık bi daire aldık babam 5 ara etmez eviniz dedi çok üzüldü eşim bu adam 60.000 lik ew aldı annem bir anlattı ewi ben saray sandım ablam anlattı ew bizimkinden ufak dökülüyo her yerini yaptırmışlar ewin....annemin niyetini çözemedim ben...en son geçenlerde eşimle arası böle sebelerden bozuk olan annem yemeğe geldi yemek yiyoruz üçümüz ve annem durup dururken diğer kardeşimin nişanlısından onu açarak ahmetide çağırmış film izlemişler kaş göz yapıyorum eee işte ahmetde şöle yapmış böle yapmış susmak bilmedi eşim yemekten kalktı gitti yattı artık...ertesi gün anneme bak anne sana kaç kere söledim neden böle yapıyosun bizim bir gram huzurumuz yok böle olunca dedim yok işte senin kocanın derdi ne ablanın düğününede gelme sende az değilsin falan filan ben konuşurum senin kocandanmı korkucam bidahada gelmem ewinize ahmet ne yapmış size sz çok fesatsınız daha neler neler ben şok oldum kriz geçirdim resmen sonra aldı gönlümü ama ben bunları duycak ne yaptım sizce haklı kim haksız kim burda???not:bu adam ablamı isteme aşamasıyken eşimden özür dilemek istedi sil baştan yapalım falan biz akraba olcaz dedi eşim istemedi....nişan olduktan sonrada bana bizzat kendisi senin eşin çok şımarık yetişmiş ben onunla hiç muhattap olmayayım biz anlaşamayız şımarık tek erkek çocuğu yaa ondan falan dedi annemlerde karşılaştım ailesi içerdeydi lanet olsun şeytana dedim usulca verdim cevabını...çünkü biz orda birbirimize girersek eşim o ewe geldiği zaman kan dökülür annem bu konudada o adama toz kondurmuyor çünkü adam yalakalık abidesi önce gideni yalakanın bayrak çekeniuuzun oldu kuusra bakmayın yorum z

Cok dikkatlisiniz. :46: Bana da kiz kardesi gibi geldi :44:

barışmayı aklından geçirmen bile hata olur...

tabii her gün dayak yemek seni rahatsız etmezse düşünebilirsin...

bu kadar şey olmuş nasıl sabrettin, iyi ki ayrılmışsın. bu lafı pek kolay söylemem de... kurtulmuşsun. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın....

Back