Nişanı Attık

Merhaba. Kesinlikle şu an o kişiden ayrıldığım için üzülmüyorum, hatta seviniyorum 1 ay geçmesine rağmen kendimi rahat ve mutlu hissediyorum. Bir de ardından takı iadesi olayı oldu, orda da tüm çirkin yüzünü gösterdi. Sadece dediğim gibi bir hayal kurmuştum, doğru insan olduğunu düşünmüştüm, orda bir üzüntü hayal kırıklığı yaşıyorum

Bu adam sizin onun yanında ön plana çıkıp konuşuyor olmanızı hazmedememis. Çok iyi yapmışsınız ilerisi çok daha sıkıntı olurdu. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Bundan sonra karşına çıkan insanları iyi tart biç canım tabi ki güvensiz olma ama bi uzaktan durup izle değerlendir yine yaz buraya akıl al
Zaten hayatıma çok kolay insan alan biri değilim. Yani çok tanışıp konuşmak isteyen oluyor ama dediğim gibi en başta öyle duygusal, ciddi, kültürlü, nazikti ki. Ne zaman nişan yaptık herhalde kafaladım diye düşünüp gerçek yüzünü ortaya çıkarttı herhalde…

Bu adam sizin onun yanında ön plana çıkıp konuşuyor olmanızı hazmedememis. Çok iyi yapmışsınız ilerisi çok daha sıkıntı olurdu. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Kesinlikle. Benim dediklerimin olmasını kaldıramadı. Beni hep tahakküm altına almaya çalıştı. Beceremedi. Çünkü ben de konuşan, onu eleştiren bir insandım.

Bu hanımefendinin yazdığı tüm aşamaların tek tek çıkması. Yorumları tekrar okuyunca fark ettim. Tebrik ediyorum

Bu erkoların çoğu böyle malesef hiç bişey haketmiyorlar
Haha cidden özür dilemek için aradı mesaj attı cevap vermedim ailesi aradı reddettik defalarca. Sonra twitterdan duygusal manipülasyonlara başladı o da olmadı en son takı konusunda öyle bir çirkinleşti ki.. Yine seviyesine düşmedim. En son yine duygusala bağlayış ve kapanış… Her şey tek tek aşama aşama çıktı valla

Ay aynı hikaye aynı terane bu modeller ne yazık ki böyle adam olamadıkları için etraflarında gördükleri yöntemlerle ipleri elinde tutup ilişki yaşamaya çalışıyorlar olmayınca da saçmalıyorlar

Maalesef zaten adam olup iletişim kurabilseydi bu aşamaya gelip ayrılmazdık. Ne benimle ne ailesiyle düzgün iletişim kurabildi ve saçmaladı. Hele takı iadesi konusunda çirkin yüzünü hepten gösterdi. O konumu da okuyabilirsiniz güncel

Merhaba bir ay geçmiş aradan.
Baristini mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…