nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Genart nasıl bir merkez cnm bnm doktorum oranın labaratuarü ile anlasmaliymis orda yapacak da...

Tedavin hayırlı olsun canım inş gebelikle sonuçlanır. İğne başlarda yakıyor ama birkaç gün sonra bünye alışıyor sanırım daha az yakıyor. Ben iğneyi batıracağım yeri baş parmağım ve işaret parmağımın arasında sıkıştırıyordum. Sıkışmış etime iğneyi yavaşça batırıyordum. sonra da etimi serbest bırakıp ilacı enjekte ediyordum. Birkaç denemeden sonra sende mutlaka kendince bi yöntem geliştirirsin merak etme canım.

Allah razi olsun canim cevabin icin cok ama cok tskler biraz yorucu bi surec ama sonu guzel olsun. Sende bebsini wksiksiz kusursuz kucagina al insallah

Genart nasıl bir merkez cnm bnm doktorum oranın labaratuarü ile anlasmaliymis orda yapacak da...

Doktorun kim canim ? Ben ilki genart ta yaptirdim negatif sonuc ,sonra gatada bir prof buldum gata+ genartla anlasmali imis oda genartta yapildi malesef yine negatif bugun doktorumla konustuk baskabir tedavi sekli onerdi yine tup bebek ,dedim genart istemiyorum nefret ediyorum ordan hoca ozaman gatada yapalim dedi

Benimki de gatadan prof cnm muhtemelen aynı :) temel bey...uzuldum negatif olmasına negatif olma sebebi ne acaba soyledi mi doktor..

Nasıl bir tedavi önerdi canım?

Benimki de gatadan prof cnm muhtemelen aynı :) temel bey...uzuldum negatif olmasına negatif olma sebebi ne acaba soyledi mi doktor..

Evt temel bey canim :) doktorum net bisey soyleyemiyor ki sadece emriyolarin cok iyiydi demekki rahim kabul etmiyor gibi seyler soyledi.. gatada devam edelecek bakalim hayirlisi...genart hakkinda yorum yapmiycam.. canim sadece temel bey ilgileniyor orda emriyolok cok iyiymis bence doktoruna inan ve guven ..hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel olumlu sonuc alirsin..

Nasıl bir tedavi önerdi canım?

Valla gulcem 2 aya kadar hic bisey yapmiycakmis 2 ay sonunda yumurtalar toplanacak sonra dondurulacakmis benide 2 ay menopoz a girmis gibi yapacakmis sonra transfer yapariz dedi bakalim aklima yattimi yatmadimi bilemedim

Haklısın cnm...ben sehir dısından geliyorum ilk muayenede icimiz ısındı pat diye karar verdik işinin ehli birine benziyor..simdi sana nasil bir tedavi uygulayacak cnm ilaclar fln mi degiscek vs. Bir de senin olmama sebebin neydi...

Bana da yumurtaliklarin ilaclara aşırı cevap verirse 2 ay menopoz dedi...

Yumurtalarinda sorun mu varki cnm neden oyle soylediki bilemez onu ilk denemende ,benim ilk dogumda tupumun teki kapanmis esimdede siperm eksikligi vardi ,bunlar engel degil diyolar ama olmuyor 5 yildir sebepsiz infertife diyolar bize :) hangi sehirden gelip gideceksin? Evet temel hoca cok iyi bilgilide,ilk tup bebegi genartta yaptirdigimizda ordaki doktor yaklasik 18 gun yumurta gelistirmek icin igne oldum ki okadara gerek yoknus temel bey 8 gunluk tedavi uyguladi sonrasinda toplandi .. size fiyat ne soyledi cnm ilaclar dahil ?

Valla gulcem 2 aya kadar hic bisey yapmiycakmis 2 ay sonunda yumurtalar toplanacak sonra dondurulacakmis benide 2 ay menopoz a girmis gibi yapacakmis sonra transfer yapariz dedi bakalim aklima yattimi yatmadimi bilemedim

pazartesi ben de gideceğim bakalım bana nasıl bir tedavi uygulayacak.. Telefonda embiryoları genetik incelemeye göndermemiz lazım dedi ama onun için de havuzlama yöntemi yapılacakmış.. İşimiz çok uzun yani..

Canım tüp bebek denemelerinden önce Histeroskopi yaptırdın mı hiç? Benim de ilk transferde çok iyi kalitede embriyo konuldu ama tutmadı. İkinci tedavisi öncesi Histeroskopi diye tutturdum ben. İyiki de yaptırmışım rahim duvarlarında ciddi damarlanmalar varmış enfeksiyon da tespit edildi. 14 günlük antibiyotik tedavisi oldum. Ultrasonda pek görülmeyen bi yerde polipimde varmış alındı. İkincisinde tuttu şükür. Eğer antibiyotik tedavisi ile damarlanmalar tedavi edilmeseydi istedikleri kadar transfer yapsınlar rahim tutmıycaktı bebeği.

Canim uzun protokolde zaten kadin dogum hapi ve lucrin kullaniyosun o da menapoz etkisi yaratiyo. Uzun protokol uygulicak demek ki

Valla canim yalap şap yapildi ilacli rahim filmi degilmi dedigin ,cok acili oldu.. bana sadece sol tupun kapali denildi baska demediler enfeksiyon u nasil gormusler o flimde ,bugun tekrar soyledim doktoruma tekrar cekin bitane devlet hastanesinde yaptirmistim ama cok kotuydu diye hoca gerek yok dedi cnm

pazartesi ben de gideceğim bakalım bana nasıl bir tedavi uygulayacak.. Telefonda embiryoları genetik incelemeye göndermemiz lazım dedi ama onun için de havuzlama yöntemi yapılacakmış.. İşimiz çok uzun yani..

Canim ya bence 2 gun sonra tekrar test yapsaydin degerin fena d3gildi cok uzuldum gercekten doktor daha iyisini bilir tabikide bakalim git ne soyleyecekler

Canim senin kesin mi artik baska test falan yaptirmicak misin?

Yumurtaliklarmda bir sorun yok canım cok şükür aksine şu ana kadar hic dollenme olmasa da iyi buyuyorlar..bazılarinda ohss mi ne ismi aşırı tepki oluyormus cok fazla asiri yumurtlama oluyormus o ay transfer yapmayip iki ay bekletiriz menopoza sokarz dedi...herhalde genel olarak bilgilendirdi..benim tuplerim kapaliymis hsg ile teki acildi teki açılmadı açıldiktan sonra bu ucuncu ayım yine de gebelik oluşmadı bu ay sonu adetiyle baslayacagim insallah..kocaeli tarafindan gelecegiz bu nedenle transferden sonra 5 gun gitme dedi bi o nokta icime sinmedi...fiyat olarak yanlis hatrlamiosam 3250 dedi ilaclar icin bi eczaneye yonlendirdi onlar da 475 tuttu ama icinde bir agri kesici ve folik asit de var..transferden sonraki ilaclar zaten az tutuyormuş...bu arada temel hoca bir mi iki mi transfer edilecegini bize mi birakiyor soruyor mu

Canım tedavinin hayırlı olsun bende iki ay geçici menopoz sonrası transfer oldum bende çikolata kisti vardı o yüzden menopoza sokuldum..inş sende poztifi görürsün..
Insallah canım ya bakalim bu ay sonu adetiyle ignelere basliycam cok sabırsizim insallah iki ay beklemek zorunda kalmam tabi oncelikle herseyin hayırlısı..sen şu an transfer sonucunu mu bekliyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…