• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

aminnnnnnnnnnnnn
Heyecanlı taze anne hamilelik takvimini yanlış yapmışsın :))

3 mayısta 5.gün embriyosu transfer edildi değil mi? Üşenmedim hesapladım 4+2 günlük hamilesin canım. Muhtemel doğum tarihi de 18 Ocak 2017 :) bizimkisi tüp bebek olduğu için son adete göre değil blaskokist embriyo tarihine göre hesaplanıyor canım

Kızlar bende keseyi gordum cok sukur bugün tam 5 haftalık hamisim..darısı başınıza olsun mucizeyi yaşıyorum canlar negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin 5 senelik tüp bebek macerası sonrası 4 negatif tüp denenmden sonra pozitifi gordum çok sukur..

Ya kızlar morelım cok bozuldu sımdı benden kahverengı leke gelmıs cok korkuyorum ya transferın 11. Gunundeyım bısey olmusmudur ya kan tahlılımı yaptırsam

Kizlarrrrrr yasasinnnnnn 630 cikti allahima bin şükür.nasil.deger sizce hamislerrr???:anneadayı::KK200::nazar:tüm olmayan arkadaslarimada en kisa zamanda ver yarabbimm hep dua edicem sizede kuzularrr:KK36:

630 cikti canimmm
Çooook Mutlu oldummm yaaaa Nasıl süper güzel bir değer maşallah sübhanallah bizede dua et hamiş anne;) tamamına erdirsin rabbim inşallah
Ya kızlar morelım cok bozuldu sımdı benden kahverengı leke gelmıs cok korkuyorum ya transferın 11. Gunundeyım bısey olmusmudur ya kan tahlılımı yaptırsam
Can'ım belki yerleşme kanamasıdır çok mu fazla geldi. senin normal test tarihin ne zamandı

Progesteron kullanıyorsun değil mi? Pruloton depot diye de bi iğne var genelde doktorlar lekelenme olduğunda bundan da yaptırtıyorlar. Testini yenileyip doktorunla görüşmende fayda var. korkma ama birçok hamile ilk zamanlarda yaşıyor bunu. Erkenden iğne ilaç ile müdahale edilmesinde de fayda var tabi. Doktorunu aramayı ihmal etme canım..

Heyecanlı taze anne hamilelik takvimini yanlış yapmışsın :))

3 mayısta 5.gün embriyosu transfer edildi değil mi? Üşenmedim hesapladım 4+2 günlük hamilesin canım. Muhtemel doğum tarihi de 18 Ocak 2017 :) bizimkisi tüp bebek olduğu için son adete göre değil blaskokist embriyo tarihine göre hesaplanıyor canım. Aayyy evet yaaa çok heyecanland.nerden yapcam.peki?? Bilemedimkiii:-)

Yine profil ayarlarına git canım bebeğin doğacağı tarih var ya oraya 18 ocak 2017 yaz kaydet olur

mrb kızlar bende bu ay asılama tedavisi gordum bugun evde test yaptım negatif pazarteside kan testi yapılacak ama olmadı sanırım ilk asılamamdı bu arada
bana tup bebek hakkında bilgi verebilirmisiniz ?tekrar asılama ile zaman kaybetmek istemiyorum 5 sene vajinismustum 1 senedirde istiyoruz ama nasib olmadı hic ..artık tek umudum tup bebek
devlettemi yaptırmalıyım ozelde ne kadar tutar indirimli yaptırma ihtimalim varmı devlet ne kadarını karsılıyor bilgi verebilirmisiniz ne olur

Progesteron kullanıyorsun değil mi? Pruloton depot diye de bi iğne var genelde doktorlar lekelenme olduğunda bundan da yaptırtıyorlar. Testini yenileyip doktorunla görüşmende fayda var. korkma ama birçok hamile ilk zamanlarda yaşıyor bunu. Erkenden iğne ilaç ile müdahale edilmesinde de fayda var tabi. Doktorunu aramayı ihmal etme canım..
Ikı gundur ıgneyı esımle kusum benı goturup vurdurmuyo hastaneye yarın test tarıhımde bakalım nolucak ıns bısey olmamıstır

mrb kızlar bende bu ay asılama tedavisi gordum bugun evde test yaptım negatif pazarteside kan testi yapılacak ama olmadı sanırım ilk asılamamdı bu arada
bana tup bebek hakkında bilgi verebilirmisiniz ?tekrar asılama ile zaman kaybetmek istemiyorum 5 sene vajinismustum 1 senedirde istiyoruz ama nasib olmadı hic ..artık tek umudum tup bebek
devlettemi yaptırmalıyım ozelde ne kadar tutar indirimli yaptırma ihtimalim varmı devlet ne kadarını karsılıyor bilgi verebilirmisiniz ne olur
İnşallah aşılaman tutmuştur canım. Tutmadıysa da ben özelde tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim. Süreç zaten yeterince zorlu bir de devlet hastanesinin kalabalığı ve az ilgisi insanı moral olarak düşürebilir. İzmir'de oturuyorsun sanırım ben İstanbul'dayım oralarda bildiğim bir yer olmadığı için tavsiyede bulunamıycam. Ama iyi bir yere gidersen yaklaşık tedavi+ilaçlar 8000 gibi bir rakamı bulabiliyor. Devletten rapor çıkartabilirsen bazı özel yerlerde bu raporlar geçiyor ve indirim yapıyorlar. İşe önce iyi bir merkez bularak başla canım. Zaten doktor sonrasında adım adım yönlendiriyor seni.

Ikı gundur ıgneyı esımle kusum benı goturup vurdurmuyo hastaneye yarın test tarıhımde bakalım nolucak ıns bısey olmamıstır
Bence hemen atla bi taksiye hastaneye gidip iğneni vurdur canım. Bu iğneler ilaçlar hiç ihmale gelmez. Şuan bebeğin tutunmaya çalışıyor ve bu iğne en büyük destekçisi.

İnşallah aşılaman tutmuştur canım. Tutmadıysa da ben özelde tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim. Süreç zaten yeterince zorlu bir de devlet hastanesinin kalabalığı ve az ilgisi insanı moral olarak düşürebilir. İzmir'de oturuyorsun sanırım ben İstanbul'dayım oralarda bildiğim bir yer olmadığı için tavsiyede bulunamıycam. Ama iyi bir yere gidersen yaklaşık tedavi+ilaçlar 8000 gibi bir rakamı bulabiliyor. Devletten rapor çıkartabilirsen bazı özel yerlerde bu raporlar geçiyor ve indirim yapıyorlar. İşe önce iyi bir merkez bularak başla canım. Zaten doktor sonrasında adım adım yönlendiriyor seni.
evet canım izmirdeyim kendi dr. da ozelde canım onunla konusayım en iyisi bu konuyu belki yardımcı olur oda biraz :) tesekkur ederim canım seninde bebegin hayırlı olsun saglıkla alırsın insallah kucagına :KK51:

Korkma cnm bendede vardi ara ara iki gundur yoktu biraz once ufak bisi gordum hatta benimki siyaha bile kaciyo tuhaf bi renk jelle cikiyo parca seklinde topak

Ah be bitanem öyle şey mi olur kusura bakma ama eşinde çocukça hareket etmiş hangi düşüncesinden önemliki o minik yavru etrafında komşun fln yok mu iğne yapabilecek hemen yaptır yrnı bekleme ha kanaman çok değilse korkma Allah'ın izniyle bşy yoktur ama ihmal etmemekte fayda var nazlı bebiş bizimkiler zorla geliyorlar ne de olsa :)

Takip ediyorum surekli arkadaslar.. yeni hamişlerimiz olmus .. cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin kucaginiza almayida nasip etsin ..benimde bugun kontrolum vardi doktora gittigimde basladi kanamam doktor bakmadi kist filan varmi diye yeni tedavi sekli onerdi.. bi kac ay sonra aklima yatarsa o tedavi seklini denerim.. dualarim sizinle..

Takip ediyorum surekli arkadaslar.. yeni hamişlerimiz olmus .. cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin kucaginiza almayida nasip etsin ..benimde bugun kontrolum vardi doktora gittigimde basladi kanamam doktor bakmadi kist filan varmi diye yeni tedavi sekli onerdi.. bi kac ay sonra aklima yatarsa o tedavi seklini denerim.. dualarim sizinle..
Canımm hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hangi tedavi tez cevap verecekse seni ona yönlendirsin inşallah. Buralarda yokluğun hissediliyor :cry: sen de benim dualarımdasın..

[/QUOTE]
canım benim isim yanlış yazılmış heralde listeye :KK48: ben de hamileyim insaallah, 2. gün transferi yapıldı, 12. gün degerim 250 çıktı :anneadayı::KK200::halay::KK36:

Kizlar merhaba bizde bugun tedaviye basladik rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin. Size 2 sey soracam
Gonal denen igne bayagi yakti normalmi bide igneleri kendiniz mi vuruyorsunuz ben zorlandim hastanede vuruldum kolay bi yontem var mi belirlediginiz.

Back