amiiiiin amiiiiiinnn aynen öyle hayal kurmaya baslıyorum geri olmazsa cok heveslenmeyim diyorum sureki vucudumu dinlemekten sıkıldım etrafımdaki herkes cok umutlu onalrın umutlu olması beni daha cok uzuyor olmazsa diye.2, denemem buda bnm dondurulmuslarla denedık bu sefer
Benimde bugun 7. Gunum aramizda bi gun var :) benimde ara ara adet agrilarim var ama progestronu vajinadan atinca adet agrim gidio kasillarimda aara ara batma var ama artik hayirliso cok zor beklemektransefrin 6, günündeyim adet gunum normalde bugun tahlil gunu yaklastıkca nedendir bilmem karamsarlasmaya basladım
Rabbim içini rahatlatsın Can'ım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursunSlm kizlar benim negatif oldu malesef 0.25 cikti okadar cok belirtim vardiki 4. Gunden beri kasik agrim vardi bugunlerde dahada cogalmisti hamileyimdir bu sefer dedim ama negatif yani belirtiler bos ilaclarin ignenin etkisi anladim sakin belirti aramaya calismayin hersey nasip
Benimde bugun 7. Gunum aramizda bi gun var :) benimde ara ara adet agrilarim var ama progestronu vajinadan atinca adet agrim gidio kasillarimda aara ara batma var ama artik hayirliso cok zor beklemek
Maşallah. Hayırlı olsun canım. Kaçıncı günKizlarrrrrr yasasinnnnnn 630 cikti allahima bin şükür.nasil.deger sizce hamislerrr???tüm olmayan arkadaslarimada en kisa zamanda ver yarabbimm hep dua edicem sizede kuzularrr
tesekkur ederim canim 11.gunMaşallah. Hayırlı olsun canım. Kaçıncı gün
630 cikti canimmmLadyblonde Can'ım sonucun ne oldu
630 cikti canimmm
Maşallahhhhh subhanallah ikizler tutmuş deseneKizlarrrrrr yasasinnnnnn 630 cikti allahima bin şükür.nasil.deger sizce hamislerrr???tüm olmayan arkadaslarimada en kisa zamanda ver yarabbimm hep dua edicem sizede kuzularrr
benim çift embriyo seninde oylemiydi??Çok iyi değerin benim 486 idi
ayyyy sağol.kuzummm amin hep beraber saglikla inşallah.bakalim ikizmi acaba??Maşallahhhhh subhanallah ikizler tutmuş desenedeğerin çok güzel canım rabbim daim etsin inşallah.
Ay ins agzindan bal damliyor Allahim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insCanım ümitlendirmrk gibi olmasın ama benim de hep öyleydi ve halende öyle cirino jeli kullanınca adet ağrılarım kesiliyor.bence seninki de tuttu.
Tebrikler cnm gozun aydin darisi isteyipte olmayan herkesin basina insKizlarrrrrr yasasinnnnnn 630 cikti allahima bin şükür.nasil.deger sizce hamislerrr???tüm olmayan arkadaslarimada en kisa zamanda ver yarabbimm hep dua edicem sizede kuzularrr
aminnnnnnnnnnnnnTebrikler cnm gozun aydin darisi isteyipte olmayan herkesin basina ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?