Kızlar bende keseyi gordum cok sukur bugün tam 5 haftalık hamisim..darısı başınıza olsun mucizeyi yaşıyorum canlar negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin 5 senelik tüp bebek macerası sonrası 4 negatif tüp denenmden sonra pozitifi gordum çok sukur..
Ayyy masallahhhh canım insallah saglıkla kucagina aldıgın gunleri de gorursun :))) bize de dua et nolurrr :)))Canım pozitif sonuç aldım keseyide gordum çok sukur darısı badina
Tskle4 canim ilk sefer bakalim bugun aksam 5 30 ikinci ignemi vuracam batiriyorum ama ilerletemedim dun aksam acildeki gorevli yardim etti.Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah. İlk deneme heralde.kendin yapabilirsin çok kolay.göbeğinde 4 parmak uzağına her tarafa vurabilirsin.
Hadi hakkinda hayirlisi cnm ina pozitif sonucu gorur bebisini kucaguna almayi Rabbim nasip ederiyi pazarlar kızlar dün benimde opum oldu 2 adet yumurtam toplandı bu sabahta embriyolog aradı 2 adet yumurtanız toplantı ama 1 tanesi döllendi dedi yarın öğlen saat 12 de transferim olucakmış
aminn canım Allah razı olsun cümlemize inşallahHadi hakkinda hayirlisi cnm ina pozitif sonucu gorur bebisini kucaguna almayi Rabbim nasip eder
32 oldummmIns cnm.. Yasim 27 senin?
Merhaba anne olmak isteyen ve anne olan bayanlar.aranıza yeni katıldım.ben de tüp bebek yaptırdım.ilk denemem 10.gun degerim 155 12.gün 380 ve 15.gün 472 çıktı.bugün de 16.günüm doktor bir şey söylemedi.sadece carsamba günü bir daha test yap dedi.o kadar kötü oldum ki once sevinç ve umut yaşadım şimdide karamsarlık başladı tecrübesi olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum.lütfen bir fikri olan bana yardımcı olsun
Transferin ilk 7 günü hiçbir belirti yoktu. Ama 8.gün Ateş basmalarım başladı 37 derece ateşlerle gezdim 2 gün sonra yavaş yavaş düzeldi. Birde göz bebeklerim büyüyordu. Sankim aynı şeyleri mi yaşıyorsunSlm kizlar bugun transferimin 8.gunu bugunden beri bi terleme geliyor bide usume ellerim yanio ama esim dio buz gibi ellerin. Sirtimdan terlio gibiyim ama soguk vucudum sizlerdede boyle birsey oldumu bide gozlerim sanki sisikmis gibi anlamadim bi tuhaf hissediorum
Canım 7.gün idrarda pozitifi görmüştüm. Ben de senin gibi iğne etkisi mi acaba diye düşünmüştüm değilmiş tabi ki :) şimdiye kadar vücudun atmıştır çatlatma iğnesini bu senin kendi beta hcg değerindirİnşallah canım ilaçların etkisi değildir inşallah
Canım sende 8.gün gibi yapmıştın idrar testini yanlış hatırlamıyosam şu benim testede bi bakıversenKızlar bugun benım transferın 12. Gunu 5. Gun embrıyosuydu tek 220 cıktı ıyımı sızce 6. Gun 36 8. Gun 88 cıkmıstı ama aynı saatlerde yapmadım sızce ıyımı
İnşallah yinede umutlanmak istemiyorum cuma günü kanda baktırcamCanım 7.gün idrarda pozitifi görmüştüm. Ben de senin gibi iğne etkisi mi acaba diye düşünmüştüm değilmiş tabi ki :) şimdiye kadar vücudun atmıştır çatlatma iğnesini bu senin kendi beta hcg değerindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?