nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Çok ama çok tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin. Seni uzaktan takip edenlerdenim. Güzel haberi aldım ve nasıl mutlu oldum sana anlatamam. Çabana azmine hayranım. Nasıl umut oldun sen şimdi bana bir bilsennn... Binlerce kez maşallah, Allah nazarlardan korusun inşallah...

Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah. İlk deneme heralde.kendin yapabilirsin çok kolay.göbeğinde 4 parmak uzağına her tarafa vurabilirsin.
Tskle4 canim ilk sefer bakalim bugun aksam 5 30 ikinci ignemi vuracam batiriyorum ama ilerletemedim dun aksam acildeki gorevli yardim etti.

iyi pazarlar kızlar dün benimde opum oldu 2 adet yumurtam toplandı bu sabahta embriyolog aradı 2 adet yumurtanız toplantı ama 1 tanesi döllendi dedi yarın öğlen saat 12 de transferim olucakmış

iyi pazarlar kızlar dün benimde opum oldu 2 adet yumurtam toplandı bu sabahta embriyolog aradı 2 adet yumurtanız toplantı ama 1 tanesi döllendi dedi yarın öğlen saat 12 de transferim olucakmış
Hadi hakkinda hayirlisi cnm ina pozitif sonucu gorur bebisini kucaguna almayi Rabbim nasip eder

Merhaba anne olmak isteyen ve anne olan bayanlar.aranıza yeni katıldım.ben de tüp bebek yaptırdım.ilk denemem 10.gun degerim 155 12.gün 380 ve 15.gün 472 çıktı.bugün de 16.günüm doktor bir şey söylemedi.sadece carsamba günü bir daha test yap dedi.o kadar kötü oldum ki once sevinç ve umut yaşadım şimdide karamsarlık başladı tecrübesi olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum.lütfen bir fikri olan bana yardımcı olsun

Mrb cnm aramiza hosgeldin doktorun durumla ilgili bisi demedimi ilk etapta coo guzel yukselmis bi daha tekrarlarsin ins bi sıkınti yoktur benimde 9.gun 142 11.gun 358 cikmisti doktor testi tekrarlamami istemedi hayirlisiyla yarin keseyi gormeye gidecez Allahim ins bi sıkınti olmaz rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

İyi akşamlar kızlar benim bugün 8.günüm Transferden sonra test yaptım dayanamadım. İkinci çizgi silik çıktı ilaçların etkisinden olabilirmi acaba ne dersiniz foto yükleyemedim

Slm kizlar bugun transferimin 8.gunu bugunden beri bi terleme geliyor bide usume ellerim yanio ama esim dio buz gibi ellerin. Sirtimdan terlio gibiyim ama soguk vucudum sizlerdede boyle birsey oldumu bide gozlerim sanki sisikmis gibi anlamadim bi tuhaf hissediorum

Transferin ilk 7 günü hiçbir belirti yoktu. Ama 8.gün Ateş basmalarım başladı 37 derece ateşlerle gezdim 2 gün sonra yavaş yavaş düzeldi. Birde göz bebeklerim büyüyordu. Sankim aynı şeyleri mi yaşıyorsun

Kızlar bugun benım transferın 12. Gunu 5. Gun embrıyosuydu tek 220 cıktı ıyımı sızce 6. Gun 36 8. Gun 88 cıkmıstı ama aynı saatlerde yapmadım sızce ıyımı

Kızlar bugun benım transferın 12. Gunu 5. Gun embrıyosuydu tek 220 cıktı ıyımı sızce 6. Gun 36 8. Gun 88 cıkmıstı ama aynı saatlerde yapmadım sızce ıyımı
Canım sende 8.gün gibi yapmıştın idrar testini yanlış hatırlamıyosam şu benim testede bi bakıversen

İnşallah yinede umutlanmak istemiyorum cuma günü kanda baktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…