• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

amiiiiin amiiiiiinnn aynen öyle hayal kurmaya baslıyorum geri olmazsa cok heveslenmeyim diyorum sureki vucudumu dinlemekten sıkıldım etrafımdaki herkes cok umutlu onalrın umutlu olması beni daha cok uzuyor olmazsa diye.2, denemem buda bnm dondurulmuslarla denedık bu sefer

Sende olumlu ol cnm pozitif dusun herseyin hayirlisi olacak ins guzel haberler alacagiz sizden

Slm kizlar benim negatif oldu malesef 0.25 cikti okadar cok belirtim vardiki 4. Gunden beri kasik agrim vardi bugunlerde dahada cogalmisti hamileyimdir bu sefer dedim ama negatif yani belirtiler bos ilaclarin ignenin etkisi anladim sakin belirti aramaya calismayin hersey nasip

transefrin 6, günündeyim adet gunum normalde bugun tahlil gunu yaklastıkca nedendir bilmem karamsarlasmaya basladım
Benimde bugun 7. Gunum aramizda bi gun var :) benimde ara ara adet agrilarim var ama progestronu vajinadan atinca adet agrim gidio kasillarimda aara ara batma var ama artik hayirliso cok zor beklemek

Slm kizlar benim negatif oldu malesef 0.25 cikti okadar cok belirtim vardiki 4. Gunden beri kasik agrim vardi bugunlerde dahada cogalmisti hamileyimdir bu sefer dedim ama negatif yani belirtiler bos ilaclarin ignenin etkisi anladim sakin belirti aramaya calismayin hersey nasip
Rabbim içini rahatlatsın Can'ım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun :(

Benimde bugun 7. Gunum aramizda bi gun var :) benimde ara ara adet agrilarim var ama progestronu vajinadan atinca adet agrim gidio kasillarimda aara ara batma var ama artik hayirliso cok zor beklemek

Canım ümitlendirmrk gibi olmasın ama benim de hep öyleydi ve halende öyle cirino jeli kullanınca adet ağrılarım kesiliyor.bence seninki de tuttu.

Kizlarrrrrr yasasinnnnnn 630 cikti allahima bin şükür.nasil.deger sizce hamislerrr???:anneadayı::KK200::nazar:tüm olmayan arkadaslarimada en kisa zamanda ver yarabbimm hep dua edicem sizede kuzularrr:KK36:
Maşallahhhhh subhanallah ikizler tutmuş desene :halay: değerin çok güzel canım rabbim daim etsin inşallah.

Back