• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Hepimizn hakkında hayırlısı rabbim dualrımız kabul eyler ihşallah. niye bi daha denemeyi düşünmüyorsun? ilk denemen mi benimde ilk denemem olmadı 2.deneme için hazırlıklara başladık bile niye böyle umutszu konuştuğunu merak ediuorum özel değil ise

Pes etme canım benim ne olacağım belli değil ama şimdiden tekrar denerim diyorum ve 5. olacak Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

Sebepsiz infertilite bizimkisi. Her şey maşallah çok güzel ama olmuyor. Tüp bebek denedik olmadı. Doktorlar çocuğunuz normal bir şekilde olur diyor. Artık akışına bırakicaz.

Canım bence ilaçlarla alakalı bir durum bu. Çünkü bende de aynısı var. İlk başlarda böyle değildi, şimdi sanki şişlik gibi yumuşaklık var. Benim transferim yapılmadı henüz, adetime de 13 gün var daha. Yani adetle alakalı değil rahat ol.
Tamam cnm.Allahim hayirlisini nasio etsin sen nerede yaptiriosun tup bebegi ?

Sebepsiz infertilite bizimkisi. Her şey maşallah çok güzel ama olmuyor. Tüp bebek denedik olmadı. Doktorlar çocuğunuz normal bir şekilde olur diyor. Artık akışına bırakicaz.
Bizimde sebepsiz infertilife cnm bende turkiyede klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim 2 sene once ama kimyasal oldu. Sonra 3 kerr asilama yaptirdim olmadi bu ay ilk kez tup bebek yaptirdim 5.gunum bgn ama tuttu gibi bi his yok icimde yurt disinda yasiorum burda yapilinca kendimi rahaymi hissetmiorum niyeyse ole bi his gelio oysa turkiyede klomenle denedigimizde esimle doru duzgun beraber bile olamamistim hemen dus aldim fln aama tuttugunu hissttim ama sonradan ne yaptiysak olmadi :KK51:

Kızlar 9 yumurtam toplanmıştı 5 i döllenme olgunluğundaymış ancak 4 tanesi döllenmiş iyi bir sayı dedi ama bana az geldi sanki Bugün ilk gün olduğu için kesin bişey söylemek için erken dedi yarın bölğnmeye başlayacağından teansfer günüde yarın belli olcakmış sayı olarak iyi dedi ama ne biliyim

Kimyasal gebelik nasil anlasiliyo degerleriniz kacti birde kimyasal gebelik ve dis gebelik arasindaki fark ne
Kimyasal gebelikte degerin birkac kez yuksek cikiyor sonra düşüyor.ilaclari birakip regl olup düşük gerceklesiyor. Dış gebelik daha zormus.bebek rahime degil tuplere ya da baska bir yere yerlesmesi sonucu oluyormus dis gebelikte degerler hep yuksek cikiyor ama kese görünmüyor.

Bugun ruyamda deli gibi kanamam geliyodu eyvah diyodum gitti bebek, hemen doktora kosuyoruz oyle bi sira var ki bi turlu doktoru goremiyorum kapisinin onunde kivranip duruyodum uyandim birden cok sukur ruyaymis dedim. Geri uyuyunca bu sefer yone doktora gidiyorum ultrason cekiyo bize rapor gibi bi sey veriyo, o raporda uc tane kese gorunuyo ama ucu de bos. Yok diyo bosuna sevinmissiniz hamile falan degilsin bu keseler bos diyo. Butun gece ugrastim durdum boyle. Tup bebek tum asamalariyla ne kadar stresliymis. Pozitifi gorunce bile icin rahatlamiyo

Bugun ruyamda deli gibi kanamam geliyodu eyvah diyodum gitti bebek, hemen doktora kosuyoruz oyle bi sira var ki bi turlu doktoru goremiyorum kapisinin onunde kivranip duruyodum uyandim birden cok sukur ruyaymis dedim. Geri uyuyunca bu sefer yone doktora gidiyorum ultrason cekiyo bize rapor gibi bi sey veriyo, o raporda uc tane kese gorunuyo ama ucu de bos. Yok diyo bosuna sevinmissiniz hamile falan degilsin bu keseler bos diyo. Butun gece ugrastim durdum boyle. Tup bebek tum asamalariyla ne kadar stresliymis. Pozitifi gorunce bile icin rahatlamiyo
Cnm kese ne zaman goruncek senin çok stresli gerçekten biz yarın gorcez nasipse

Cnm kese ne zaman goruncek senin çok stresli gerçekten biz yarın gorcez nasipse
Pzt canim benim de. Aslinda cok gec cagirdi bizi yarin gitsem mi diye dusunuyorum ama yarin da gorunmezse bosa gitmis olcam bi de stresim katlanacak. 3 gun daha dayanirim bakalim sonu guzel olsun da

Rüyaların tersi olurmuş canım inşallah güzel haberler alacaksın

Bende sendenim canım pozitifi görmekle iş gerçekten bitmiyormuş. Şimdi de ya dış gebelik ya da boş gebelikse diye kendi kendimi yemeye başladım. Bazen kızıyorum kendime, bugüne kadar pozitifi bile görememiştin çok şükür gördün işte düşünme her şeyi artık diye ama nafile :( sizin gene iyi ben 25 mayısta gidicem kese görmeye Allahım sen sabır ver

Bende sendenim canım pozitifi görmekle iş gerçekten bitmiyormuş. Şimdi de ya dış gebelik ya da boş gebelikse diye kendi kendimi yemeye başladım. Bazen kızıyorum kendime, bugüne kadar pozitifi bile görememiştin çok şükür gördün işte düşünme her şeyi artık diye ama nafile :KK43: sizin gene iyi ben 25 mayısta gidicem kese görmeye Allahım sen sabır ver
Senin de baya gec cagirmis canim cidden Allah sabir versin. Bebege de zarar veriyorum diye korkuyorum ama elden de baska bi dey gelmiyo

6. Haftanin icindeyim canim, iki hafta once ogrendim pozitifi ama test gunumden 3 gun once test yapmistim
Cnm ben gecen hafta perşembe günü öğrendim yarın kese gorcez nasipse senin baya bi geç galiba ultrasonla bakck sana geç olsun da güç olmasın cnm Rabbim hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar 10. Gun kasirta batmam 4. Gunden veri vardi hala var ama bugun belimin arkasinada agri girip cikiyo ara ara olumlumu sizzce kasik tamanda belimin arkasindaki agri biraz korkuttu beni

Back