Kızlar değerim 90,7 nasıl :)
Kızlar değerim 90,7 nasıl :)
Ayyy alemsin canımmm çok güldümm hemşireye gelsinnOlması gerektiği gibi çok şükür kimyasal diyen hemşireye gelsin
Evet canım ben de başkentte yaptırdım.. Ama olmadıEvet canim ilk tup denememdi hulusi hocadaydim. Sen de mi baskette yaptirdin?
Allah tamamına erdirsin superKızlar değerim 90,7 nasıl :)
Canim bende tüp bebege başlıcam adetimi bekliyorum klomen gecen ay yumurta bile geliştirmedi bende igneyle asilama yapalim deyince tüpe karar verdim bende. Sasirdim drunun klomen vermesine ama inss allah emeklerinin karsiligini verir tatlı bir bebisleistanbul tüp bebek merkezinde suzan hanıma ama çok asık suratlı ya biz bişey sormadan konuşmuyo falan
Başlarda ümitsizdin ama bak Allah nasıl müjdelendirdi seni.. İnşallah Rabbim devamını da sağlıkla ilerletsin..Kızlar değerim 90,7 nasıl :)
Evet canım ben de başkentte yaptırdım.. Ama olmadıbizim sorunumuz eşimden.. Transferde hoca çok ümitli konuştu ama kısmet değilmiş demekki.. Siz neden tüp bebek yaptırdınız?
Canim benim sag tupum rahme yapisikti ocakta ameliyat oldum. Esimde de sayi cok dusuktu ve ileri hizli yoktu. Asilamalarda bile yetmiyodu ama biz zorla istemistik. O yuzden yapildi tup bebek. Bi de biz dna hasarina da baktirmistik ona yonelik de tedavi gordu esim. Spermde dna hasari yuksek olunca da tutmuyomus tup bebek. Gerci size de mikro yapilmistir iyisini secmislerdir. Vazgecmeyin insallah ikincisi tutar, olasilik daha yuksek oluyo diyolarEvet canım ben de başkentte yaptırdım.. Ama olmadıbizim sorunumuz eşimden.. Transferde hoca çok ümitli konuştu ama kısmet değilmiş demekki.. Siz neden tüp bebek yaptırdınız?
bugün hafiften kasık ağrım ve bel ağrım vaaaarrrKoırkuyorumm teste 2 gün kaldı
Hadi inşallah ii şeylerin mujdecisidirbugün hafiften kasık ağrım ve bel ağrım vaaaarrrKoırkuyorumm teste 2 gün kaldı
İnşallah arkadaşım eşimin de benim de gözlerimiz yaşlı bakıyoruz birbirimize.. Bizde de sayı ve hareketlilik çok düşük.. Bize hangi doktora gittiysek direk tüp bebek dediler. Tutmamasında da vardır bi hayır.. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.. Benim gibi olmayanlardı tez zamanda hayırsıyla sağlıkla sevindirsin...Canim benim sag tupum rahme yapisikti ocakta ameliyat oldum. Esimde de sayi cok dusuktu ve ileri hizli yoktu. Asilamalarda bile yetmiyodu ama biz zorla istemistik. O yuzden yapildi tup bebek. Bi de biz dna hasarina da baktirmistik ona yonelik de tedavi gordu esim. Spermde dna hasari yuksek olunca da tutmuyomus tup bebek. Gerci size de mikro yapilmistir iyisini secmislerdir. Vazgecmeyin insallah ikincisi tutar, olasilik daha yuksek oluyo diyolar
Keciboynuzu kurune baslasana, zaten sizin ikinci 3 ay sonra falan olur. Ben cok inandim keciboynuzuna. Hem kurunu yaptim, hem tozunu alip esimin sutune kahvesine her seyine kattim. Kesinlikle olumlu etkiliyo, bizim sayi da hareketlilikde gozle gorunur artmisti. O kur de zaten 2-3 ay sonra kendini gostermeye basliyoİnşallah arkadaşım eşimin de benim de gözlerimiz yaşlı bakıyoruz birbirimize.. Bizde de sayı ve hareketlilik çok düşük.. Bize hangi doktora gittiysek direk tüp bebek dediler. Tutmamasında da vardır bi hayır.. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.. Benim gibi olmayanlardı tez zamanda hayırsıyla sağlıkla sevindirsin...
Korkma canım olağan şeyler bunlar bebek tutunduğu zamanda ağrı oluyor rahim genişliyormuş ondan oluyormuş canım
Biz de yaptık ama düzenli yapmadık.. Düzenli yapmaya başlayalım inşallah olumlu etkiler ...Keciboynuzu kurune baslasana, zaten sizin ikinci 3 ay sonra falan olur. Ben cok inandim keciboynuzuna. Hem kurunu yaptim, hem tozunu alip esimin sutune kahvesine her seyine kattim. Kesinlikle olumlu etkiliyo, bizim sayi da hareketlilikde gozle gorunur artmisti. O kur de zaten 2-3 ay sonra kendini gostermeye basliyo
Valla canim yeri geliyo insanin esi bile o bekledigi anlayisi gostermiyo sanki tek benim cocugum olacakmis gibi. Uztune ustluk ilaclardan midir nedir herkesin her soyledigi batiyodu bana. Annem bile en cok iyiligimi isteyendir ona bile transferden sonra ne kadar patlamistim her dedigine cemkiriyodum kadinin. Kendi annem ve kardesin disinda kimseye soylememistik biz de. Bi tek isyerinde oda arkadasima soylemistim, hastaneye cok fazla gidilip geliniyo idare etsin diye. cok yipratici bi surec, hem endiseler, hem ilaclarin etkisi. Allah kimseye bunlari yasatip kucagini bos birakmasin insallah.Kızlar içime bir kasvet çöktü çok kötü hissediyorum kendimi hep bşyler ters gidiyor çare üretmekten yoruldum oyun oynamaktan yoruldum galiba. kimseye diyemiyorum kimse bilmiyor ama beni bir taraftan çekiştiren işim ve amirlerim bir taraftan evin sorumluluğu( kimse bilmediği için her işe eskisi gibi koşturuyorum kimseden yardım isteyeniyorum bir de transfer sonrasına birşey kalmasın diye iki kat iş yapıyorum) bir taraftan ağrıdan kıvransam da belli etmeden hayatımı sürdürmem aileler vs vs derdimi anlatabileceğim kimse yok yeni tedaviye başlayan arkadaşlara tavsiyem herkese sakın ola ki söylemeyin ama size destek olacak ya anne abla kardeş veya arkadaş bir iki kişi bari bilsin beni çok yıpratıyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?