• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Biz de yaptık ama düzenli yapmadık.. Düzenli yapmaya başlayalım inşallah olumlu etkiler ...
Her aksam taze taze yap, 1 bardagini gece 1 bardagini da sabah kalkinca icsin. Yediklerine de dikkat etsin saglikli beslenmek de cok faydali canim. Bizim neslin sorunu bu galiba. Bi kac arkadasimin esinde de bu sorun var o kadar cogaldi ki ne yazik ki

Kızlar progestan kapsül kullanan varmı aranızda fitil olarak. Sabah 2 akşam 2 olarak kullanıyorum ben. İlk günler sıkıntı yoktu ama dünden beri hep geri geliyor, Katı yağ gibi suylada temizlenmiyor pis pis. Günlerdir birikti içerde ondan mı geri geliyor ki..
Ben kullaniorum cnm gunfe 3 kere ikiser kapsul 4.gunumdeyim daha bana doktor tamponn kullanabilirsin dedi geri akabilir dedi ben tampon illk gunlerde kullandim amaa rahat edemedim ister ustemez geliyor geri birazda olsa afedersin idrar yaoarken fellan birsey olmaz bence

Valla canim yeri geliyo insanin esi bile o bekledigi anlayisi gostermiyo sanki tek benim cocugum olacakmis gibi. Uztune ustluk ilaclardan midir nedir herkesin her soyledigi batiyodu bana. Annem bile en cok iyiligimi isteyendir ona bile transferden sonra ne kadar patlamistim her dedigine cemkiriyodum kadinin. Kendi annem ve kardesin disinda kimseye soylememistik biz de. Bi tek isyerinde oda arkadasima soylemistim, hastaneye cok fazla gidilip geliniyo idare etsin diye. cok yipratici bi surec, hem endiseler, hem ilaclarin etkisi. Allah kimseye bunlari yasatip kucagini bos birakmasin insallah.
Doğru diyorsun cnm kimse bizi biz gibi anlayamaz evde bakıcımız var kadınla yüzyüze bakıyoruz sürekli hergün bizde ama haberi yok evimde bile bşyleri gizliyorum ilaçlarımı bile gardolabıma sakladım görmesin diye yrn transferim var inşallah. okulda teftiş var diye bana bgn söylüyorlar diyemiyorum ki ben gelemem sırf bu yüzden transferi sabahtan öğleden sonraya aldırdım onada inşallah vaktinde yetişebilirim transfere daha çok çok şeyler var ama bizim imtihanımız da buymuş ne yapalım allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hem bu dünya da hem diğer dünya da :(
Kızlar bende bu sabah opu oldum ve 9 yumurtam toplandı şuan dinleniyorum. Yarın kaç tane döllenmiş ve ne zaman teansfer yapılcak onun bilgisini alıcam. Dualarınızda benide eksik etmeyin
Hayırlı olsun cnm bende pzrts oldum 11 toplandı 9 una işlem yapmışlar 6 su döllenmiş bgn aradı embriyolog 3 tanesinin gelişimi güzel ama yrna kadar yine kesin bşy diyemeyiz dedi kısmet bakalım hayırlısı olur inşallah

Kizlar benim bugun transferimin 4.gunu adet agrim var sanki bife bas agrisi benim adete yakin basim cok agrir bende uzuldum tutmadi yine gervci tup bebekte birinci denemem ama oturuo agladim:cry:asilamada yaptirdik olmadi cok yoruldum bi ara oluo sanki tuttu bebisim benle diye kendimi iyi hiissediorum bazende olumsuz dusuncelere kapiliorum Rabbim bizlerin yuzlerini guldursun ins buradan baska icimi dokucek beni anliyacak kimsemde yok esimle konusuyorum ama oda hep ayni seyler bak bu sefer olucak olmazsa uzme kebfini fln filan

Kizlar benim bugun transferimin 4.gunu adet agrim var sanki bife bas agrisi benim adete yakin basim cok agrir bende uzuldum tutmadi yine gervci tup bebekte birinci denemem ama oturuo agladim:cry:asilamada yaptirdik olmadi cok yoruldum bi ara oluo sanki tuttu bebisim benle diye kendimi iyi hiissediorum bazende olumsuz dusuncelere kapiliorum Rabbim bizlerin yuzlerini guldursun ins buradan baska icimi dokucek beni anliyacak kimsemde yok esimle konusuyorum ama oda hep ayni seyler bak bu sefer olucak olmazsa uzme kebfini fln filan
Öyle düşünme cnm adetten önce başağrısı hormonlardan oluyor ve biz tedavideyken bir senelik hormonu bir ayda alıyoruz o yüzden baş Ağrı'n başlamıştır üzme kendini çok normal yani zaten ilaçları bırakmadan adet olamazsınki sen üzülürsen bebişlerinde üzülür yazık kıyamam onlara :)
Birde demeyi unuttum benim kızımda ki gebeliğimde iki ay çektim adet Ağrı'sı gibi bir ağrı korkma yani olağan şeyler

Ben kullaniorum cnm gunfe 3 kere ikiser kapsul 4.gunumdeyim daha bana doktor tamponn kullanabilirsin dedi geri akabilir dedi ben tampon illk gunlerde kullandim amaa rahat edemedim ister ustemez geliyor geri birazda olsa afedersin idrar yaoarken fellan birsey olmaz bence

sendede geliyosa normal ozaman. Ben acaba yeteri kadar itemiyor muyum diye tereddüt etmiştim.

Öyle düşünme cnm adetten önce başağrısı hormonlardan oluyor ve biz tedavideyken bir senelik hormonu bir ayda alıyoruz o yüzden baş Ağrı'n başlamıştır üzme kendini çok normal yani zaten ilaçları bırakmadan adet olamazsınki sen üzülürsen bebişlerinde üzülür yazık kıyamam onlara :)
Birde demeyi unuttum benim kızımda ki gebeliğimde iki ay çektim adet Ağrı'sı gibi bir ağrı korkma yani olağan şeyler
Tamam cnm cok sagol biraz olsun icime su serptin:KK15:

Bir tüp bebek serüveni sona erdi. Bir daha dener miyim hiç bilmiyorum. Tek bildiğim olacağı varsa normal yollarla da olur. Rabbim buradaki herkesin gönlüne göre versin. Hoşçakalın.
Hepimizn hakkında hayırlısı rabbim dualrımız kabul eyler ihşallah. niye bi daha denemeyi düşünmüyorsun? ilk denemen mi benimde ilk denemem olmadı 2.deneme için hazırlıklara başladık bile niye böyle umutszu konuştuğunu merak ediuorum özel değil ise

Bir tüp bebek serüveni sona erdi. Bir daha dener miyim hiç bilmiyorum. Tek bildiğim olacağı varsa normal yollarla da olur. Rabbim buradaki herkesin gönlüne göre versin. Hoşçakalın.

Pes etme canım benim ne olacağım belli değil ama şimdiden tekrar denerim diyorum ve 5. olacak Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

Kizlar cahilligime verin lutfen bisey sorucam haziranda tüp bebek tedavisine baslicamda diyelimki bebek oldu hamilelik sürecinde baska doktorami geciliyor yani hani gittigim yer bnm memorialin tup bebek merkezi hastanesi farklı bir bina gebelik sürecinde kontrole ayni dra gidebiliyormuyuz ay sacma bi sorumu oldu blmyrm ama merak ettim

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE:nazar::anneadayı:
Osen Osen tedavide
sukedisi sukedisi HAMILE:nazar::anneadayı:
angel-devil angel-devil HAMILE:nazar::anneadayı:
echomare echomare
ferbe1 ferbe1 HAMILE:nazar::anneadayı:
@kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek :KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
P princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
betheone betheone
demir6133 demir6133 HAMILE:nazar::anneadayı:
Gulce27 Gulce27 Katlanmasını bekliyoruz :KK68:
berceste_ berceste_
zelibon zelibon HAMILE:nazar::anneadayı:
hayat15 hayat15 13 mayıs test
ahha ahha tedavide
@zeynep bal:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
zemre123456 zemre123456 HAMILE:nazar::anneadayı:
@cerenbuyukunlu:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@84 busra :KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@Ayka5555HAMILE:nazar::anneadayı:
L Laylay26 HAMILE:nazar::anneadayı:
almiraroza almiraroza 19 mayıs test
@topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 20 mayıs test
eszinbb07 eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE:nazar::anneadayı:
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE:nazar::anneadayı:
E Evvel_1 HAMILE:nazar::anneadayı:
@Seyda235:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
Ladyblonde Ladyblonde HAMILE:nazar::anneadayı:
E ela bahar :KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
C Cnsrhn1907 HAMILE:nazar::anneadayı:
N naznaz34 :KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
elfel elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE:nazar::anneadayı:
ortanca01 ortanca01 HAMILE:nazar::anneadayı:
SLaYeR_07 SLaYeR_07 HAMILE:nazar::anneadayı:
E elfat 11 mayıs test
derinn derinn
E esilaerva11 14 mayıs test
Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..
Size zahmet listeden siliverin beni..olumsuz sonuclandi. Simdi buara hic bisey yapmak istemiyorum acikcasi :KK43:tesekkur ederim hersey icin...

Kizlar cahilligime verin lutfen bisey sorucam haziranda tüp bebek tedavisine baslicamda diyelimki bebek oldu hamilelik sürecinde baska doktorami geciliyor yani hani gittigim yer bnm memorialin tup bebek merkezi hastanesi farklı bir bina gebelik sürecinde kontrole ayni dra gidebiliyormuyuz ay sacma bi sorumu oldu blmyrm ama merak ettim
Canim o senin doktoruna kalmis bazi doktorlar devam etmiyo. Benimki devam edecek mesela

Hadi gözümüz aydın 2 kat artmış çok şükür :halay:

Olması gerektiği gibi çok şükür kimyasal diyen hemşireye gelsin

canım gözün aydın...dahada artsın inşallah...sımsıkı tutunsun kuzucuklar...

Allah tamamına erdirsin super

Başlarda ümitsizdin ama bak Allah nasıl müjdelendirdi seni.. İnşallah Rabbim devamını da sağlıkla ilerletsin..

Allah razı olsun kızlar çok şükür iyi gidiyor gibi bir de cuma yapacağız testi o da ikiye katlarsa tamamdır :)

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE:nazar::anneadayı:
Osen Osen tedavide
sukedisi sukedisi HAMILE:nazar::anneadayı:
angel-devil angel-devil HAMILE:nazar::anneadayı:
echomare echomare
ferbe1 ferbe1 HAMILE:nazar::anneadayı:
atav melek:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
P princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
betheone betheone
demir6133 demir6133 HAMILE:nazar::anneadayı:
Gulce27 Gulce27 HAMILE:nazar::anneadayı:
berceste_ berceste_
zelibon zelibon HAMILE:nazar::anneadayı:
hayat15 hayat15 13 mayıs test
ahha ahha tedavide
zeynep bal:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
zemre123456 zemre123456 HAMILE:nazar::anneadayı:
cerenbuyukunlu:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
84 busra:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@Ayka5555HAMILE:nazar::anneadayı:
L Laylay26 HAMILE:nazar::anneadayı:
almiraroza almiraroza 19 mayıs test
3 33elifnaz33 20 mayıs test
eszinbb07 eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE:nazar::anneadayı:
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE:nazar::anneadayı:
E Evvel_1 HAMILE:nazar::anneadayı:
Seyda235:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
Ladyblonde Ladyblonde HAMILE:nazar::anneadayı:
ela bahar:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
C Cnsrhn1907 HAMILE:nazar::anneadayı:
elfel elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE:nazar::anneadayı:
ortanca01 ortanca01 HAMILE:nazar::anneadayı:
SLaYeR_07 SLaYeR_07 HAMILE:nazar::anneadayı:
derinn derinn
E esilaerva11 14 mayıs test

Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..

Kızlar bisey soracagim sizlere ben gecen hafta test yaptim yani test gunumdu ve negatifdi o gun igneleri birakmami soyledi doktor . İgneleri birakali 1 hafta oldu ve ben hala adet olmadim.negatif sonuc alanlar sizler kac gun sonra adet oldunuz . bilgisi olan varmi igneleri birakdikdan kac gun sonra adet olunur :KK64:

Kızlar bisey soracagim sizlere ben gecen hafta test yaptim yani test gunumdu ve negatifdi o gun igneleri birakmami soyledi doktor . İgneleri birakali 1 hafta oldu ve ben hala adet olmadim.negatif sonuc alanlar sizler kac gun sonra adet oldunuz . bilgisi olan varmi igneleri birakdikdan kac gun sonra adet olunur :KK64:
Ben 6 gün sonra adet olmuştum canım. Senin de eli kulağındadır meraklanma canım

Back