- 22 Ocak 2013
- 404
- 183
- 103
- 38
canım bozma moralini lütfen sonuçta artış var bak .eminim herey yolundadır.sen bebeğigi düşün sadece
Sağol canım yarın doktora gidicem herşey belli olur herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bozma moralini lütfen sonuçta artış var bak .eminim herey yolundadır.sen bebeğigi düşün sadece
Kızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
Transferin hayırlı olsun canım ne Zaman oldu transferin. benim dün gerçekleşti transfer Dr ve hemşire transferden 10 dk sonra wc ye gidebilirsin dedi bana yatmaya bile gerek yok hatta biz psikolojik olarak hasta iyi hissetsin diye yatırıyoruz dedi. Benim içim rahat bence içini ferah tut stres çok zararlı bebişlerin seninle sanırım iki tane olmuş senin anladığım kadarıyla.Kızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
Canım ben hemen gıtmıstım tuvalete ve bı sıkıntı olmadı ve sımdı hamıleyım yanıKızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
Cnm vala bende hic yatmadim transferden sonra birsey olmaz dediler hemen kalktim gezindim birsey akmadi ama bilmiyoeum Allahtab hayirlisi artikkesinlikle eger tutmazsa hakkımı hiç helal etmiyorum cok sıkısık degilsin dior birde sen mi bileceksn ben mi hersey cok ta yolunda gitmişti inşallah elim bos dönmem eve
Yok canim, zaten en fazla 15-20 dk yatip kalkabilirsin diyolar ama ben daha fazla yatmistim. Bizim doktor da yatmanin faydali olacagini dusunmeyenlerden.Başkent hastanesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlar ; transferden sonra sürgü veriyor mu hemşireler???
Yok canim, zaten en fazla 15-20 dk yatip kalkabilirsin diyolar ama ben daha fazla yatmistim. Bizim doktor da yatmanin faydali olacagini dusunmeyenlerden.
Sağol arkadaşım.. İlk tüp bebek denememdi, dün test yaptırdım sonuç negatif.. Bugün test günümdü başkentte ağlaya ağlaya kan verdim.. Hulusi hocada tedavi gördüm.. Senin ilkmiydi?Yok canim, zaten en fazla 15-20 dk yatip kalkabilirsin diyolar ama ben daha fazla yatmistim. Bizim doktor da yatmanin faydali olacagini dusunmeyenlerden.
Yaaa Ayy keşke daha önce sorayım içimi rahatlattı z mutlu oldum şu an tebrik ederim bu arada Allah tamamına erdirsin inaallahCanım ben hemen gıtmıstım tuvalete ve bı sıkıntı olmadı ve sımdı hamıleyım yanı
Evet ikinci denemem bu iki embriyo koyulduTransferin hayırlı olsun canım ne Zaman oldu transferin. benim dün gerçekleşti transfer Dr ve hemşire transferden 10 dk sonra wc ye gidebilirsin dedi bana yatmaya bile gerek yok hatta biz psikolojik olarak hasta iyi hissetsin diye yatırıyoruz dedi. Benim içim rahat bence içini ferah tut stres çok zararlı bebişlerin seninle sanırım iki tane olmuş senin anladığım kadarıyla.
Baskentte yapildi canim hulusi hocadayim. Beraber yaklasik bir yillik gecmisimiz var bir ameliyat iki asilama yaptirdim tupe kadar. Ben kendi adima cok seviyorum doktorumu negatif de olsa yine onla devam ederdim hic baska doktor dusunmedim. Benim raporlu oldu 3000 hastaneye, 600-700 kadar da ilaclara odedik. Muayene ucretleri ce sonraki ilaclar dahil degil tabi bu fiyata. Muayene 122 tl, 10 gun sonra 75 bu sekilde gidiyo ay icindeCanim sen baskent hastanesindemi oldun ?doktorun ismini verirmisin?kacinci denemen .. bende ankaradayim da baska doktorlar arastiriyorum,gatada bi prof bulup ona yaptirmistim benim 2. Oldugu icin ilkinde yapilan ozel tip merkezinde yapildi o yuzden fiyat biraz dustuler 5 binlirayi buldu,sen nekadar odedin,bilgi verirsen sevinirim..
Evet canim ilk tup denememdi hulusi hocadaydim. Sen de mi baskette yaptirdin?Sağol arkadaşım.. İlk tüp bebek denememdi, dün test yaptırdım sonuç negatif.. Bugün test günümdü başkentte ağlaya ağlaya kan verdim.. Hulusi hocada tedavi gördüm.. Senin ilkmiydi?
Hadi gözümüz aydın 2 kat artmış çok şükürKızlar değerim 90,7 nasıl :)