Kızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
allah razı olsun cnm insallah raabbim hepimizin yardımcısı olsunHayırlısı olsun cnm ne yapalım bence senin ikinci kendiliğinden gelicek naz yapıyor sdc benim etlimde ilk kızı normal olmuş sonra senin kadar ara verip istediler olmamış senelerce tam tüpe başlayacakları ay hamile kaldı sonra üçüncüde kendiliğinden daha hemen geldi ikinciyle üçüncü arasında sadece 1.5 yaş var sende bekleyip bekleyip sonra kucağın doluverecek inşallah
Hiç bşy olmaz tatlım onlar artık o kadar emin bir yerde ki annelerini öyle kolay kolay bırakacakları bir yer değil canını sıkma bol bol dua et
kesinlikle eger tutmazsa hakkımı hiç helal etmiyorum cok sıkısık degilsin dior birde sen mi bileceksn ben mi hersey cok ta yolunda gitmişti inşallah elim bos dönmem evetransfere sıkışık girdiğimiz için tranfer sonrası hemen sürgü verdiler..ben 4 saat yattım hareketsiz..hatta bu 4 saat içinde bir kez daha geldi ondada sürgü verildi..sanada verilmeliydi..
allahım yardımcın olsun insallahYa kızlar çok zor durumdayım nolur dua edin
kesinlikle eger tutmazsa hakkımı hiç helal etmiyorum cok sıkısık degilsin dior birde sen mi bileceksn ben mi hersey cok ta yolunda gitmişti inşallah elim bos dönmem eve
Gulce27 günaydın canım kan verdin mi güzel haberini bekliyorum inşallah
Nerden anlamis hemen ya doktor bile kesin bi sey soylemezkenVerdim canım kan alan hemşire kimyasal gebelik gibi seninki dedi, moralim bozuldu
istanbul tüp bebek merkezinde suzan hanıma ama çok asık suratlı ya biz bişey sormadan konuşmuyo falan
Nerden anlamis hemen ya doktor bile kesin bi sey soylemezken
Verdim canım kan alan hemşire kimyasal gebelik gibi seninki dedi, moralim bozuldu
Ne bileyim ya canım çok sıkkın bitse şu belirsizlik artık yetti yani..
Sonucu ne zaman alacaksın canım arkadaşın dediği gibi doktor bile anlayamıyor da o nerden anladı hiç aldırış etme canım
1 gibi çıkar herhalde geçenlerde öyle çıkmıştı.. Haklısın aslında da değer düşük olunca herkes olumsuz düşünüyor demek ki..
Kızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
Yükselmiştir allahın izniyle boşuna üzme kendini
canım bozma moralini lütfen sonuçta artış var bak .eminim herey yolundadır.sen bebeğigi düşün sadeceBugün aile hekimliğine kan verdim yine çok az yükselmiş bebek konalı bir ay bitti bugün 1988 olmuş
canım bişey sorucam sana Q10 dan kaç kutu kullandın bana bir kutu yazdı doktorum oda 15 günlük .bu süre yeterlimi tekrar yazdırmam gerekir mi? çünkü bana verilen d ve b vitaminleri 2 ay kadar sürücek içinde fazla var. Bu süre zarfından Q10 bitmiş oluyo tekrar alsam mı bilemedim. birde bu ilaçları kullandıktan ne kadar süre sonra tüp bebek yaptırdın.evet canım Q10 ve d vitamini b12 kullandım canım yumurta kalitesinde etkili canım bu vitaminler
İnşallah senin gibi yükselir canım ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?