nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

transfere sıkışık girdiğimiz için tranfer sonrası hemen sürgü verdiler..ben 4 saat yattım hareketsiz..hatta bu 4 saat içinde bir kez daha geldi ondada sürgü verildi..sanada verilmeliydi..

allah razı olsun cnm insallah raabbim hepimizin yardımcısı olsun

transfere sıkışık girdiğimiz için tranfer sonrası hemen sürgü verdiler..ben 4 saat yattım hareketsiz..hatta bu 4 saat içinde bir kez daha geldi ondada sürgü verildi..sanada verilmeliydi..
kesinlikle eger tutmazsa hakkımı hiç helal etmiyorum cok sıkısık degilsin dior birde sen mi bileceksn ben mi hersey cok ta yolunda gitmişti inşallah elim bos dönmem eve

kesinlikle eger tutmazsa hakkımı hiç helal etmiyorum cok sıkısık degilsin dior birde sen mi bileceksn ben mi hersey cok ta yolunda gitmişti inşallah elim bos dönmem eve

inşallah canım..sen gönlünü ferah tut..bol bol dinlen..bol bol dua et...

istanbul tüp bebek merkezinde suzan hanıma ama çok asık suratlı ya biz bişey sormadan konuşmuyo falan

Benim dr emre bey. Bir kere kontrol zamanımda konferansı varmış, mecbur suzan hanım ilgilendi. Hakikatten hiç bir bilgi vermiyor. Zorla bir laf alıyorsun ağzından. Mesela emre bey her gittiğimde endometrium kalınlığını, yumurtaların adedini boyutunu her şeyi ben sormadan söylüyor, nasıl bir yol izleyeceğimizi, ilaçlarımı tek tek tarif ediyor. Soracak soru bulamıyorum çoğu zaman.
Suzan hanıma gitmediğim için çok memnun olmuştum o gün.
İnşallah gerek kalmaz ikinciye ama eğer gerek olursa ya emre beyi yada aret beyi tercih et canım. Emin ol farkı anlayacaksın

Sonucu ne zaman alacaksın canım arkadaşın dediği gibi doktor bile anlayamıyor da o nerden anladı hiç aldırış etme canım

1 gibi çıkar herhalde geçenlerde öyle çıkmıştı.. Haklısın aslında da değer düşük olunca herkes olumsuz düşünüyor demek ki..

L

canım içini ferah tut bende çok sıkışıktım nerdeyse yapıcaktım transferden önce.stresten geldi birde su içmiştim çok sıkışıktım.transfer sırasında hemşireye dayanamıyorum dedım kaçırsanız olur normal hiç kasmayın bile dedi düşün.düşmez onlar annesii sen rahat ol :)

evet canım Q10 ve d vitamini b12 kullandım canım yumurta kalitesinde etkili canım bu vitaminler
canım bişey sorucam sana Q10 dan kaç kutu kullandın bana bir kutu yazdı doktorum oda 15 günlük .bu süre yeterlimi tekrar yazdırmam gerekir mi? çünkü bana verilen d ve b vitaminleri 2 ay kadar sürücek içinde fazla var. Bu süre zarfından Q10 bitmiş oluyo tekrar alsam mı bilemedim. birde bu ilaçları kullandıktan ne kadar süre sonra tüp bebek yaptırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…