nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar opudan sonra adetim olmam gereken zamanda mı olur yoksa iğnelerden dolayı düzensizlik yaşanır mi?cevaplarsaniz çok sevinirim.

canım bende cuma son ilaçalrımı kullandım test sonucum düşünce kimyasal dendi ilaçları bırakrım hala adet olmadım.bugün aradım hemşire normal bir birbucuk hafta gecikir dedi pazarteside olmazsa tekrar görüşelim dedi

Ikinci denememizde de hüsrana uğradım. Olmadı ,yine anne olmaya yaklaşamadım

Kızlar opudan sonra adetim olmam gereken zamanda mı olur yoksa iğnelerden dolayı düzensizlik yaşanır mi?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Benim opudan sonra, daha adet tarihim gelmeden hastalanmıştım canım. Hemşire söylemişti zaten normal tarihinden önce olursun diye.

Canım inan çok üzüldüm .ne diyecegimi bilemiyorum şuan.umudunu kaybetme inş bizde anne olacağız .o güzel duyguları bizde yasayacagiz.

Ben 3 ay kullandım canım doktoruna sor istersen o daha iyi bilir ben kendi kafama göre kullandım çünkü

Ikinci denememizde de hüsrana uğradım. Olmadı ,yine anne olmaya yaklaşamadım

Olduktan sonra gitmesi inan çok daha zor canım onu görmek kalbini duymak allah güç kuvvet versin inşallah tekrar denersiniz hepimiz evlat kokusunu duyarız

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyimm. Cuma günü kese gormeye gitcez nasipse bugün bel ve kasık agrim var acaba sizlerdede oldumu böyle korkuyorum

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyimm. Cuma günü kese gormeye gitcez nasipse bugün bel ve kasık agrim var acaba sizlerdede oldumu böyle korkuyorum
Ben de 5+0 haftalığım, bugüne kadar hiçbir şikayetim yoktu ama bugün sağ kasığımın orda ince ve derinden sürekli devam eden bi sızım oldu. Dün doktor istirahat et demişti zaten hemen uzandım. 2 saat sonra falan geçti çok şükür. Rahim büyürken onu taşıyan damarlar mı ne varmış onlar geriliyormuş. Normal sanırım artık bu tarz ağrılar çekmemiz. Sabah ben de çok panik oldum ama şimdi geçti çok şükür.

Bende korktum dış gebelik olur DİE inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duysak biraz daha rahatliycam senin kan değerin kaç çıktı cnm

bugün hafiften kasık ağrım ve bel ağrım vaaaarrr Koırkuyorumm teste 2 gün kaldı
Canım varya bence sen hamılesın cnku topak topak gerı gelıyo jel demıstın bendende 2 gundur gerı gelıyo jel naparsam yapım yuruyus yapıyorum rdıyorum normalde hıc gelmezdı gelmeye basladı

Bende korktum dış gebelik olur DİE inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duysak biraz daha rahatliycam senin kan değerin kaç çıktı cnm
Aklımdan geçenleri yazmışsın valla hayırlısıyla bi görsek bebişlerimizi..
Benim tek embriyo transferi canım, 10.gün 380,8 14.gün 3.423
Senin kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…