- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
canim.gozunaydin simdi gördüm çok mutlu oldum.superrrr allah tamamina erdirsinAllah razı olsun kızlar çok şükür iyi gidiyor gibi bir de cuma yapacağız testi o da ikiye katlarsa tamamdır :)
Allah razı olsun kızlar çok şükür iyi gidiyor gibi bir de cuma yapacağız testi o da ikiye katlarsa tamamdır :)
canım bende cuma son ilaçalrımı kullandım test sonucum düşünce kimyasal dendi ilaçları bırakrım hala adet olmadım.bugün aradım hemşire normal bir birbucuk hafta gecikir dedi pazarteside olmazsa tekrar görüşelim dediKızlar bisey soracagim sizlere ben gecen hafta test yaptim yani test gunumdu ve negatifdi o gun igneleri birakmami soyledi doktor . İgneleri birakali 1 hafta oldu ve ben hala adet olmadim.negatif sonuc alanlar sizler kac gun sonra adet oldunuz . bilgisi olan varmi igneleri birakdikdan kac gun sonra adet olunur
Nick • Sondurum
@suigeneris HAMILE
@asdes tedavide
@sukedisi HAMILE
@angel-devil HAMILE
@echomare
@ferbe1 HAMILE
atav melekönümüzdeki aya inşallah
@princess01 HAMILE
@betheone
@demir6133 HAMILE
Gulce27 HAMILE
berceste_
@zelibon HAMILE
@hayat15 13 mayıs test
@ahha tedavide
zeynep balönümüzdeki aya inşallah
zemre123456 HAMILE
cerenbuyukunluönümüzdeki aya inşallah
84 busraönümüzdeki aya inşallah
@Ayka5555HAMILE
@Laylay26 HAMILE
@almiraroza 19 mayıs test
@33elifnaz33 20 mayıs test
@eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
@msy2014 HAMILE
@Evvel_1 HAMILE
Seyda235önümüzdeki aya inşallah
Ladyblonde HAMILE
ela baharönümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
elfel 9 mayıs test
@SPAWNS HAMILE
@ortanca01 HAMILE
SLaYeR_07 HAMILE
@derinn
@esilaerva11 14 mayıs test
Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..
Benim opudan sonra, daha adet tarihim gelmeden hastalanmıştım canım. Hemşire söylemişti zaten normal tarihinden önce olursun diye.Kızlar opudan sonra adetim olmam gereken zamanda mı olur yoksa iğnelerden dolayı düzensizlik yaşanır mi?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Ben 3 ay kullandım canım doktoruna sor istersen o daha iyi bilir ben kendi kafama göre kullandım çünkücanım bişey sorucam sana Q10 dan kaç kutu kullandın bana bir kutu yazdı doktorum oda 15 günlük .bu süre yeterlimi tekrar yazdırmam gerekir mi? çünkü bana verilen d ve b vitaminleri 2 ay kadar sürücek içinde fazla var. Bu süre zarfından Q10 bitmiş oluyo tekrar alsam mı bilemedim. birde bu ilaçları kullandıktan ne kadar süre sonra tüp bebek yaptırdın.
canim.gozunaydin simdi gördüm çok mutlu oldum.superrrr allah tamamina erdirsin
Cnm cok sukur ne guzel katlanmis cumayada ikiyr katlanacak ins hadi hayirli olsun gozun aydin
Ikinci denememizde de hüsrana uğradım. Olmadı ,yine anne olmaya yaklaşamadım
Ben de 5+0 haftalığım, bugüne kadar hiçbir şikayetim yoktu ama bugün sağ kasığımın orda ince ve derinden sürekli devam eden bi sızım oldu. Dün doktor istirahat et demişti zaten hemen uzandım. 2 saat sonra falan geçti çok şükür. Rahim büyürken onu taşıyan damarlar mı ne varmış onlar geriliyormuş. Normal sanırım artık bu tarz ağrılar çekmemiz. Sabah ben de çok panik oldum ama şimdi geçti çok şükür.Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyimm. Cuma günü kese gormeye gitcez nasipse bugün bel ve kasık agrim var acaba sizlerdede oldumu böyle korkuyorum
Kızlar opudan sonra adetim olmam gereken zamanda mı olur yoksa iğnelerden dolayı düzensizlik yaşanır mi?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Canım varya bence sen hamılesın cnku topak topak gerı gelıyo jel demıstın bendende 2 gundur gerı gelıyo jel naparsam yapım yuruyus yapıyorum rdıyorum normalde hıc gelmezdı gelmeye basladıbugün hafiften kasık ağrım ve bel ağrım vaaaarrrKoırkuyorumm teste 2 gün kaldı
Aklımdan geçenleri yazmışsın valla hayırlısıyla bi görsek bebişlerimizi..Bende korktum dış gebelik olur DİE inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duysak biraz daha rahatliycam senin kan değerin kaç çıktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?