Sen çok güçlü bir kadınsın. Bu sınavdan da alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. En tez vakitte rabbim evladına bir kardeş nasip etsin inşallah. Dualarım seninle arkadaşım.
Üzüldüm bitanem Allah olanlara ömür versin inşallah en yakın Zaman'da hayırlı kendiliğinden evlatlar nasip etsinkızın normal yolla mı yoksa tedaviyle mi olmuştu cnm
Gözün aydın canım da neden o kadar uzağa gün vermiş doktorun zaten maşallah değerin çok yüksek benim ki 350de göründü senin ki koca adam :)
canim dualarimdasin inşallah bir dahakine.hayirlisi olsunDegerim 2 den 0 a dusmus, demekki vakti zamani gelmedi.. hepimizin hakkinda hayirlisi diyelim..yapacak bisey yok hersey Allah tan..
Nasil 350 de gorundu anlamadim benimde ikinci testim 358 gozukurmu 1000 nin ustunde vajinal ultrasonla gozukur diye biliyoduk yanlismiyim
Sizin heralde asilama kilomende genelde vazla yumurta gelismez en fazla 2 3selam kızlar benim klomende cumartesi günü bitti dün kontrolüm vardı ama malesef sadece 1 tane yumurtam oluşmuş çok canım sıkıldı
Canım bir önceki mesajını gördüğüm günde şaşırmıştım doktorun neden Klomen verdi ki? Klomen yumurta takibinde kullanılır, tüp bebek tedavisinde ne alakaymış bende merak ettim. Ben de 2 kez Klomen tedavisi oldum, birin de 2 yumurtam diğerinde de tek bir yumurtam gelişti. Çok fazla yumurta yapmaz ki bu ilaç.selam kızlar benim klomende cumartesi günü bitti dün kontrolüm vardı ama malesef sadece 1 tane yumurtam oluşmuş çok canım sıkıldı
Hic caninni skma cnm 1 tane olur kaliteli olur hemde tutar Allahin bilecegi is rabbim yeterki ol desin bir taneylede olur herturlu olurselam kızlar benim klomende cumartesi günü bitti dün kontrolüm vardı ama malesef sadece 1 tane yumurtam oluşmuş çok canım sıkıldı
yok tüp bebek canım dün işte iğneye geçelim dedi 2 tane iğne verdi göbekten vurdum yarın sabah tekrar kontrole gidicemSizin heralde asilama kilomende genelde vazla yumurta gelismez en fazla 2 3
bende anlamadım canım zaten klomeni verdiği gün benim umudum kalmadı zaten yumurta rezervim az benim nie klomenle başladı anlayamadım zaten doktorumuda hiç sevemedim gitti eğer bu ayda olmazsa emre beye geçmeyi düşünüyorumCanım bir önceki mesajını gördüğüm günde şaşırmıştım doktorun neden Klomen verdi ki? Klomen yumurta takibinde kullanılır, tüp bebek tedavisinde ne alakaymış bende merak ettim. Ben de 2 kez Klomen tedavisi oldum, birin de 2 yumurtam diğerinde de tek bir yumurtam gelişti. Çok fazla yumurta yapmaz ki bu ilaç.
Him tamam anladım nasip canim 1 tane bile yetiyo olacagi varsa oluyo allah a kalmis kendimden ornek veryim benim 8 tane 5 gun emriyo dollendi iki iki koydular 2 dir olmadi bu 3 . Benim 2 si de bozulmus yani son sansim cok emriyom vardi ama olmadi simdide pek umutlu degilim bos yani vazla az hersey nasip bugun 8. Gunum inşallah tutmuslardir allah inşallah benim senin herkesin yüzünü güldüruryok tüp bebek canım dün işte iğneye geçelim dedi 2 tane iğne verdi göbekten vurdum yarın sabah tekrar kontrole gidicem
Hakkınızda hayırlısı olsun hangi merkezde hangi doktora yaptırıyorsunuzbende anlamadım canım zaten klomeni verdiği gün benim umudum kalmadı zaten yumurta rezervim az benim nie klomenle başladı anlayamadım zaten doktorumuda hiç sevemedim gitti eğer bu ayda olmazsa emre beye geçmeyi düşünüyorum
Klomenle bir yumurta büyüttü şimdi de iğneye mi başladı?? E iğne etkisiyle şimdiden sonra büyüyecek yumurtalar ile bu bir tane büyümüş yumurta aynı boyutlarda ilerlemez ki bundan sonra. Nerde yaptırıyorsun sen canım doktorun kim?bende anlamadım canım zaten klomeni verdiği gün benim umudum kalmadı zaten yumurta rezervim az benim nie klomenle başladı anlayamadım zaten doktorumuda hiç sevemedim gitti eğer bu ayda olmazsa emre beye geçmeyi düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun hangi merkezde hangi doktora yaptırıyorsunuz
istanbul tüp bebek merkezinde suzan hanıma ama çok asık suratlı ya biz bişey sormadan konuşmuyo falanKlomenle bir yumurta büyüttü şimdi de iğneye mi başladı?? E iğne etkisiyle şimdiden sonra büyüyecek yumurtalar ile bu bir tane büyümüş yumurta aynı boyutlarda ilerlemez ki bundan sonra. Nerde yaptırıyorsun sen canım doktorun kim?
Aslında merkez için iyi şeyler duydum ama doktorun tedavi şekline şaşırdım. Seni de strese sokmak istemiyorum lütfen şaşkınlığımı mazur gör. Bu yolda çok emek ve para harcıyoruz, hiçbir arkadaşım mağdur olsun istemiyorum.istanbul tüp bebek merkezinde suzan hanıma ama çok asık suratlı ya biz bişey sormadan konuşmuyo falan
Evet 350 de göründü vajinal ultrasonda çok küçük gördüm bende binden sonra biliyordum dış gebelikten şüphelendiği için erken baktı doktorum
Neden dis gebelikten suphelendi cnm doktorun
Değerim az yükseliyor canım ondan dolayı perşembe tekrar gidicem inşallah büyümesi normaldir
Dualarımdasınız canlarım, inşallah ikinizde hayırlı haberlerle gelirsinizKızlar yarın testi tekrar edeceğim umarım 44 olan değerim katlanmıştır, dualara ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?