- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 23
- 36
Dualarımdasınız canlarım, inşallah ikinizde hayırlı haberlerle gelirsiniz![]()
Allah razı olsun canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımdasınız canlarım, inşallah ikinizde hayırlı haberlerle gelirsiniz![]()
Senin bebiş doğuştan savaşçı valla tuttu annesini bırakmıyor maşallah :)Bugün aile hekimliğine kan verdim yine çok az yükselmiş bebek konalı bir ay bitti bugün 1988 olmuş![]()
Bugün aile hekimliğine kan verdim yine çok az yükselmiş bebek konalı bir ay bitti bugün 1988 olmuş![]()
Senin bebiş doğuştan savaşçı valla tuttu annesini bırakmıyor maşallah :)
canını sıkma inş. yoluna girecektir kalp atışını duydunuz mu ???Bugün aile hekimliğine kan verdim yine çok az yükselmiş bebek konalı bir ay bitti bugün 1988 olmuş![]()
Doktor ne dedi peki canım?
canını sıkma inş. yoluna girecektir kalp atışını duydunuz mu ???
benimde 13 nisanda transferim olmuştu dün gittim kalp atışını henuz duyamadık 6+3 adet tarihini baz alırsak 6+1 hafta kimilerinde çok gecikebiliyormuş 8 haftaya kadar
Umudum kalmadı artık diğer tahlilin üstünden 5gün geçti iki katı zor yükselmiş 919du diğeri moralim çok bozuldu
cnm ablamında hoş onun normal yolluydu ama bu değeri çok çok az katlanmıştı sonuç yigenim çok sağlıklı normal canını sıkma pozitif düşünmeye ihtiyacın var
Yine de annelik duygusunu tatmissin.Rabbim evladını size bağışlasin. Hayırlı ömürler versin. Ben o duyguyu bir kere yaşasam nasıl olurdum bilemiyorum. O yüzden hayırlısı demen en güzeli.Degerim 2 den 0 a dusmus, demekki vakti zamani gelmedi.. hepimizin hakkinda hayirlisi diyelim..yapacak bisey yok hersey Allah tan..
Doktorumun haberi yok canım şimdi aldım sonucu netten o bana kan verme daha demişti ultrasondan takip edecekti perşembe belli olur artık herşey
Düzensizleşmesi normal bir süre sonra canım ya doktor bana da ilk hamileliğimde sadece 3 kere test yaptırmıştı fazlası stresten başka bir şey değil sıkma artık canını..
Kızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
hemşireler sürgü veriyor normalde, neden sana vermemiş hemşire anlamadım, saçmalamış. Bende transferden tuvalete gittim, embriyolar bundan düşmez, eğer ıkınmadıysan sorun olmaz canımKızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi
Ben de çok şaşkınım valla :) 2 embriyo konmuş olsaydı kesin ikiz derdim de tek embriyo kondu işte 15 gün sonra anlıycaz artık neler olduğunu :)
Degerim 2 den 0 a dusmus, demekki vakti zamani gelmedi.. hepimizin hakkinda hayirlisi diyelim..yapacak bisey yok hersey Allah tan..
Yok ıkınmadım hatta tutmaya calıstım hemen kalktımhemşireler sürgü veriyor normalde, neden sana vermemiş hemşire anlamadım, saçmalamış. Bende transferden tuvalete gittim, embriyolar bundan düşmez, eğer ıkınmadıysan sorun olmaz canım
Hayırlısı olsun cnm ne yapalım bence senin ikinci kendiliğinden gelicek naz yapıyor sdc benim etlimde ilk kızı normal olmuş sonra senin kadar ara verip istediler olmamış senelerce tam tüpe başlayacakları ay hamile kaldı sonra üçüncüde kendiliğinden daha hemen geldi ikinciyle üçüncü arasında sadece 1.5 yaş var sende bekleyip bekleyip sonra kucağın doluverecek inşallahAmin Allah razi olsun canim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.. kizim normal olmustu 5 yil ara verdik 6 yildir 2. Olmuyor:)
Hiç bşy olmaz tatlım onlar artık o kadar emin bir yerde ki annelerini öyle kolay kolay bırakacakları bir yer değil canını sıkma bol bol dua etKızlar yaaa transferden sonrasında çok sıkışık tim ben sonda istedim hemşire çok sağlıklı olmadığını çok sıkışık değilsin tutmaya çalış dedi 2 kez istedim ikisinde böyle söyledi odadan çıktı bende artık hiç tutmaya hale geldim tuvalete kalktım hatta giderken bile altına kaçırdım çok sıkışık değilsin dedi birde.embriolar düşmüştür şimdi kafama çok takıldı boşuna mi bekliyorum ben Oysaki doktor yerleştirilen sonra çok guz l oldu demişti rahim kalınlığında falanda çok beğenmiş ikinci denemem buda yaaaa bilgisi olan varmi