nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bugün tekrar test yaptiracam
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Ben de birazdan doktora kontrole gidiyorum bugün 14.günüm kan testi yeniliycez çok korkuyorum değer iyi yükselmedi ya da düştü diye pozitifi görmekte yetmiyormuş bizim korkularımız doğurana kadar devam edicek herhalde Allah hepimizin yardımcısı olsun

eğer şansın varsa kesinlikle 2 tane embriyo koydur...

İki koydurmak daha mantıklı canım 4 denemem var hepsinde iki tane transfer edildi ilk ikisi hiç tutmadı 3.teki tuttu 4.de teki tuttu hemde kaliteli embriyo hepsi bende de sorun olmadığı halde o kadar kişi ikiz hamile kalıyor neler okuyoruz bu sitede ne mucizeler o senin kısmetinde varsa her şekilde dünyaya gelir son karar sizin elbet şimdiden hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar selam;
dun goreustum doktorla neden olmadıgı ıle ılgılı embrıyodan kaynaklı olabılecegını soyledı. yumurta kalıtemın arttırmak gerekıyormus ılaçlar verdı bana. sızınde tavsıye edecegız onerılerınız var mı ? 2. denememde daha cok yumurta sglam embrıyo elde etmek ıcın. tavsıyelerınızı beklıyorum.

Embriyolara cgh yani gen testi yaptırabilirsin canım. Ama biraz maliyetli..

:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?

Embriyolara cgh yani gen testi yaptırabilirsin canım. Ama biraz maliyetli..
gen testıyle ılgılı degılde benım yumurta rezervım dusuk o yuzden az embrıyo elde edılmıstı gecenkı 10ve7 hucrelı olmus. onlareda tutmadı zaten. yumurta rezervımı yukseltmem lazım

:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?
Sanmıyorum canım. İlk denememde de şimdiki denememde de aynı şekilde çıkıyor atıklar. İlki negatifti ikinci pozitif.. Bence o iyi emilmemiş bünyelerde oluyordur. Yaptıktan sonra kalkıp yürümek lazım. Yürümeyip yatılıyorsa iyi emilmiyordur ve büyük topraklar halinde geri geliyordur.

Anladım canım. Artık jel den bile belirti aramaya başladım. Kafa gitti

gen testıyle ılgılı degılde benım yumurta rezervım dusuk o yuzden az embrıyo elde edılmıstı gecenkı 10ve7 hucrelı olmus. onlareda tutmadı zaten. yumurta rezervımı yukseltmem lazım
Benim derdim de tam tersi pkolu olduğum için bende de yumurta bolluğundan geçilmiyor ama bir işe yaramıyor işte. Azı da sıkıntı fazlası da. Rezerv azlığına ne iyi gelir bilmiyorum maalesef canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…