Selam canim hic alakasi yok. Hic endiselenme
19 nisanda transfer olmustum 20 ya da 21. Gundeyim sanirim
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Ben de birazdan doktora kontrole gidiyorum bugün 14.günüm kan testi yeniliycez çok korkuyorum değer iyi yükselmedi ya da düştü diyepozitifi görmekte yetmiyormuş bizim korkularımız doğurana kadar devam edicek herhalde Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım yaa şimdi verdim kanı sonucunu bekliyoruzCnm git ve guzel haberlerle don ins
:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?
Hayir cnm bende arasira oluyor hemde rengide kahverengi koyu bi sekilde ufak parcalar halinde oluyo jelin kalintisi doktora sordum ondan korkma normaldir dedi ama cok rahatsiz edici bi durum
Bilmiyorum ki bizimki deger 1000 in ustune ciktiktan sonraki 12. Gun cagiriyo. Belki kalp atisini da mi duyariz diye dusunuyo hic bi fikrim yokHmm pazartesi gec degilmi kese muaynesi icin benimde 27 nisan transferdi pazartesi gunu muayneye gel dendi gozukurmu acaba kafama takildi
Haydi hayırlı haberler cnm Allah yüzünü güldürsünİnşallah canım yaa şimdi verdim kanı sonucunu bekliyoruz
Kızımda sadece değerin ikiye katlayıp katlamadığına bakılmıştı 12. Ve 14. Gün sonra 10 gün sonra keseyi gördük hemde karnımdan baktı ama kalp atışı pek değere bakmaz en erken 6. Hafta en geç 8. Hafta dolunca duyulur cnm Dr işi garantilemek için geç çağırıyor başka bir kadın doğumcuya gidip daha erken görebilirsinBilmiyorum ki bizimki deger 1000 in ustune ciktiktan sonraki 12. Gun cagiriyo. Belki kalp atisini da mi duyariz diye dusunuyo hic bi fikrim yok
:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?
canım çok güzel katlanmış maşallah..bizim seninle aram iki gün..aynı gün transfer olmuştuk galiba benim 3 gün emriyouydu senin 5 gün inş keseyide görürsün bugün bende cumartesi bahçecideyim inş..14.gün 3.423 çıktı kızlarrrrrrr inanamıyorummmmmmmmnn doktoru bekliyoruz yazıcam size gelişmeleri
Ooooo masallah masallah cok guzel cıkmıs Allah tamamına erdırsın ınsallah14.gün 3.423 çıktı kızlarrrrrrr inanamıyorummmmmmmmnn doktoru bekliyoruz yazıcam size gelişmeleri
14.gün 3.423 çıktı kızlarrrrrrr inanamıyorummmmmmmmnn doktoru bekliyoruz yazıcam size gelişmeleri
canım bahcecıde tup bebek ucretı ne kadar 2016 yılı ıcıncanım çok güzel katlanmış maşallah..bizim seninle aram iki gün..aynı gün transfer olmuştuk galiba benim 3 gün emriyouydu senin 5 gün inş keseyide görürsün bugün bende cumartesi bahçecideyim inş..
14.gün 3.423 çıktı kızlarrrrrrr inanamıyorummmmmmmmnn doktoru bekliyoruz yazıcam size gelişmeleri
Bilmiyorum ki bizimki deger 1000 in ustune ciktiktan sonraki 12. Gun cagiriyo. Belki kalp atisini da mi duyariz diye dusunuyo hic bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?