• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Ben de birazdan doktora kontrole gidiyorum bugün 14.günüm kan testi yeniliycez çok korkuyorum değer iyi yükselmedi ya da düştü diye :KK17: pozitifi görmekte yetmiyormuş bizim korkularımız doğurana kadar devam edicek herhalde :KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnm git ve guzel haberlerle don ins

:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?

Hayir cnm bende arasira oluyor hemde rengide kahverengi koyu bi sekilde ufak parcalar halinde oluyo jelin kalintisi doktora sordum ondan korkma normaldir dedi ama cok rahatsiz edici bi durum

Hmm pazartesi gec degilmi kese muaynesi icin benimde 27 nisan transferdi pazartesi gunu muayneye gel dendi gozukurmu acaba kafama takildi
Bilmiyorum ki bizimki deger 1000 in ustune ciktiktan sonraki 12. Gun cagiriyo. Belki kalp atisini da mi duyariz diye dusunuyo hic bi fikrim yok

Günaydın kızlar dün opu oldum eve gelince 2-3 saat kadar ütü yaptım sonrasında çok ağrım oldu böyle olacağını tahmin etmemiştim bgn iyiyim şükür oturup kalkarken brz acıyor o kadar ama kızım kucağımdan hiç inmiyor transferden sonra ne yapcam hiç bilmiyorum dualarınızı bekliyorum bugün merkezden arıcaklar bebelerimin kaçı döllendiğini söylemek için anneleri kurban olur o minnaklara:)
İnşallah canım yaa şimdi verdim kanı sonucunu bekliyoruz :KK17:
Haydi hayırlı haberler cnm Allah yüzünü güldürsün
Bilmiyorum ki bizimki deger 1000 in ustune ciktiktan sonraki 12. Gun cagiriyo. Belki kalp atisini da mi duyariz diye dusunuyo hic bi fikrim yok
Kızımda sadece değerin ikiye katlayıp katlamadığına bakılmıştı 12. Ve 14. Gün sonra 10 gün sonra keseyi gördük hemde karnımdan baktı ama kalp atışı pek değere bakmaz en erken 6. Hafta en geç 8. Hafta dolunca duyulur cnm Dr işi garantilemek için geç çağırıyor başka bir kadın doğumcuya gidip daha erken görebilirsin

:Kızlar günaydınnn. Hamile arkadaşlar özellikle size olacak bu sorum. Crinone jel hamile olmayanlarda topak topak geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Doğruluğu var mıdır sizce?

lor gibi geri geliyor...10 dk yatıyorum..10 dk yürüyorum..doktorum bana öyle demişti...bazen hiç gelmiyor..bazen geliyor...

Kızlar yaa benım ıkıncı denemem bu ama ılkındede bunda da sunu yaptım bısey oldumu bunu yaptım bısey oldumu kafamdan atamıyorum sureklı kendımı dınlıyorum sız neler yapıyorsunz. Kafa dagıtmk ıcın dınlenerek gecırıyorum ama ne bıleyım Allahım tum ısteyenlere ıcındede bana nasıp etsın ınsallah zor bır surec

14.gün 3.423 çıktı kızlarrrrrrr inanamıyorummmmmmmmnn doktoru bekliyoruz yazıcam size gelişmeleri
canım çok güzel katlanmış maşallah..bizim seninle aram iki gün..aynı gün transfer olmuştuk galiba benim 3 gün emriyouydu senin 5 gün inş keseyide görürsün bugün bende cumartesi bahçecideyim inş..

canım çok güzel katlanmış maşallah..bizim seninle aram iki gün..aynı gün transfer olmuştuk galiba benim 3 gün emriyouydu senin 5 gün inş keseyide görürsün bugün bende cumartesi bahçecideyim inş..
canım bahcecıde tup bebek ucretı ne kadar 2016 yılı ıcın

Canlarım hepinize çoook teşekkür ederim. Biliyorum ki bu mutluluğumda sizlerin duası çok önemliydi. Bilinki sizde benim dualarımdasınız. Rabbim anne olmak isteyen tüm kullarına nasip eder inşallah.

Doktor değerin çok güzel tek ya da ikiz diyemem ama değer her zaman kesin cevap değildir dedi. 15 gün sonraya gün verdi. Tek muayene ile Hem kese hem kalp atışı görmek istiyor sanırım.

İki gündür jel çook hafif pembemsi geliyordu, korkma normal ama ıstrahat et dedi. Jeli renkli gelen arkadaşlar yormayın kendinizi sizde.

Back