- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 23
- 36
Kızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
Tebrikleeeeerrrrrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm tebrikler Allah tamamini getirsin kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla insKızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
Canim gecmis olsun. Benim de bugun sag kasigimda asiri agrim var baya baya artmaya basladi acaba diyorum dis gebelik mi diye kormaya basladim. Sen neler yasamistin dis gebelik belirtisi olarak?4. gün ve hatta 5. gün embriyolarında tek yumurta ikizi olma ihtimali %2 yi geçmiyor ama 3, gün embriyolarında bu ihtimal %10 a kadar çıkıyor.
ben daha önceki dış gebelik geçiridğim hamileliğimde ikizdi ama tüpün ucunda kalmıştı az daha ilerlese rahime düşecekti ama şans işte. ikiz güzel olabilir en azından bir daha çocuk derdine düşmezdik. şimdi tek olacak hayırlısı buymuş diyorum. dondurulmuşumda yok. devlet hastanelerinde dondurmuyorlar
çok iyiiiii tebriklerrrrrKızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
bende sadece lekelenme vardı. değerimde düzenli artmadı 2250 de öğrendim 3. kan testimde 3250 e kadar arttı o günde hemen ameliyata aldılar. tüplerimi almadan ameliyat ettiler kesi atılıp açılıp dikilmiş 6 ay sonra hsg çektirdiğimde herhangi bir problem gözükmemişti.Canim gecmis olsun. Benim de bugun sag kasigimda asiri agrim var baya baya artmaya basladi acaba diyorum dis gebelik mi diye kormaya basladim. Sen neler yasamistin dis gebelik belirtisi olarak?
Tebriklerrr canımm çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşKızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
Ben 19 nisanda transfer oldum, degerim de duzenli arti 4 tane test yaptirdim 123, 340, 701, 1780 oldu. Ama iste kasik agrim basladi sag tarafta baya da bacagima vuruyo. Doktor pzt keseyi gormek icin cagirdi nasil beklicem bilmiyorumbende sadece lekelenme vardı. değerimde düzenli artmadı 2250 de öğrendim 3. kan testimde 3250 e kadar arttı o günde hemen ameliyata aldılar. tüplerimi almadan ameliyat ettiler kesi atılıp açılıp dikilmiş 6 ay sonra hsg çektirdiğimde herhangi bir problem gözükmemişti.
senin kaçıncı günün
1780 de kese görünürdü vajinal ultrasonla baktırman lazım. dış gebeliktede bu şekilde teşhis konur ve haftaya p.tesiyi beklemen böyle bir ihtimalde hayati tehlikeye sebep olur. bence sen yarın git doktora tedbiri elden bırakmamakta fayda var.Ben 19 nisanda transfer oldum, degerim de duzenli arti 4 tane test yaptirdim 123, 340, 701, 1780 oldu. Ama iste kasik agrim basladi sag tarafta baya da bacagima vuruyo. Doktor pzt keseyi gormek icin cagirdi nasil beklicem bilmiyorum
Doktora sordum normal dedi de ben o kadar tedirgin oluyorum ki, zaten cok zor elde ettim kaybetmek dusuncesi en buyuk korkum baska bi sey dusunemiyorum. Pztyi beklemicem ben de buyuk iht. Sabaha gecmezse yarin giderim yoksa cuma gitcem1780 de kese görünürdü vajinal ultrasonla baktırman lazım. dış gebeliktede bu şekilde teşhis konur ve haftaya p.tesiyi beklemen böyle bir ihtimalde hayati tehlikeye sebep olur. bence sen yarın git doktora tedbiri elden bırakmamakta fayda var.
bacağa vuran ağrı hamileliğin etkiside olabilir yani dış gebelik olarak yorumlamamak lazım. tabi insan keseyi görmeden emin olamıyor . bence yarın gittiğinde keseyi görmen mümkün hem içinde rahatlar.
hayırlı olsunKızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)
cnm benim de sol kasığıma vuruyor ağrı rahim genişlediği içinmiş.. tüp bebekte dış gebelik bence düşük bi ihtimal.. kötü düşünme.. içini ferah tut.. ben sandım ki bebeler solda ama ortadalardı... ama ağrı sola vuruyor...Doktora sordum normal dedi de ben o kadar tedirgin oluyorum ki, zaten cok zor elde ettim kaybetmek dusuncesi en buyuk korkum baska bi sey dusunemiyorum. Pztyi beklemicem ben de buyuk iht. Sabaha gecmezse yarin giderim yoksa cuma gitcem
hiç korkma herşey olacağına varıyor. iyi düşün iyi olsun. ben ne zaman aklıma kötü birşey getirsem başıma geldi artık hiçbirşey düşünmüyorum. aslında foruma girmekten bile vazgeçmek lazım. insanı tedirgin eden şeyleri de okuyup yok yere stresse ve kötü düşüncelere kapılıyoruz.Doktora sordum normal dedi de ben o kadar tedirgin oluyorum ki, zaten cok zor elde ettim kaybetmek dusuncesi en buyuk korkum baska bi sey dusunemiyorum. Pztyi beklemicem ben de buyuk iht. Sabaha gecmezse yarin giderim yoksa cuma gitcem
Ben 19 nisanda transfer oldum, degerim de duzenli arti 4 tane test yaptirdim 123, 340, 701, 1780 oldu. Ama iste kasik agrim basladi sag tarafta baya da bacagima vuruyo. Doktor pzt keseyi gormek icin cagirdi nasil beklicem bilmiyorum
Bugün tekrar test yaptiracamHoca Çarşamba tekrarlayacağız dedi ona göre karar verecek ilaçlara devam ediyorum bakalım.. Sen ne zaman test yaptıracaksın bir daha?
Hadi hayirli olsunKızlar sonucum cıktı 36.2 sızce ıyımı ya cok mutluyum varya :)