nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bana bahceci anadolu yakasındaki raporlu fiyat 3050 dediler bir kez de doktora muayene oluyormus sun onun parası+ilaç parasi

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE
Osen tedavide
sukedisi HAMILE
angel-devil HAMILE
echomare
ferbe1 HAMILE
kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek önümüzdeki aya inşallah
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 HAMILE
Gulce27 Katlanmasını bekliyoruz
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 13 mayıs test
ahha tedavide
Z zeynep bal önümüzdeki aya inşallah
zemre123456 HAMILE
@cerenbuyukunlu önümüzdeki aya inşallah
84 busra önümüzdeki aya inşallah
@Ayka5555HAMILE
L Laylay26 HAMILE
almiraroza 19 mayıs test
topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 20 mayıs test
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE
E Evvel_1 HAMILE
@Seyda235 önümüzdeki aya inşallah
Ladyblonde HAMILE
E ela bahar önümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
N naznaz34 önümüzdeki aya inşallah
elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE
ortanca01 HAMILE
SLaYeR_07 HAMILE
E elfat 11 mayıs test
derinn
E esilaerva11 14 mayıs test
Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..

Beklenen gun geldi doktorum ayin 10 da yaptir demisti ne garipki negatif oldugunu bile bile tekrar kan vermek, iç sesim belki yukselmistir derken, mantigim gidip eline verecekler diyor negatif kagidini hayirlisi bakalim

benimde öyle geliyor canım arada..banada doktor normal dedi..ilk başlarda çok takıyodum ama artık hiç takılmıyorum..Rabbimden tek dileğim sağlıklı hayırlı inançlı güleryüzlü nuryüzlü anne baba sözü dinleyen evlatlar nasip etmesi...

benimde senle aynı durumdu yumurta rezervim az ve kalite düşük 3 .güne zor gitti yumurtalar doktorun ne ilaç verdi.bide bi sonraki denemeyi ne zaman için önerdi.

Beklenen gun geldi doktorum ayin 10 da yaptir demisti ne garipki negatif oldugunu bile bile tekrar kan vermek, iç sesim belki yukselmistir derken, mantigim gidip eline verecekler diyor negatif kagidini hayirlisi bakalim
Olsun canım. Ben de yarın senin gibi olucam.

Kızlar cuma günü opu var pazartesi kontrole gittiğimde 20 den fazla yumurta alırız dedi doktor.sizce bu ay transfer yapilir mi?

benimde senle aynı durumdu yumurta rezervim az ve kalite düşük 3 .güne zor gitti yumurtalar doktorun ne ilaç verdi.bide bi sonraki denemeyi ne zaman için önerdi.
İlaç olarak bıosteron , balıkyagı kapsulu verdı bırde adet duzneleyıcı verdı bırde kılo vermem gerekyıormus 10 kılo fazlalıgım var onun ıcınde bır ıklaç verdı ama aklımda degıl ısmı 2ay sonra baslayabılırız dedı.

Kızlar bisey sorcam aranızda bilenler vardır benim 5 mayıs gunu test gunumdu kan vermeye gittim ve sonuç 0.1 di . doktorum arayıp telefonda soylemisdi sonucu . ama bana 1 hafta sonra tekrar gel bir test daha yapalim benim çok hastam var dedi ilkin test gunu negatif cikip 1 hafta sonra testi tekrarladiklarinda pozitif sonuc alan cok dedi. Ben pek inanmadım beni rahatlatmak için soyledigini dusundum cunku telefonda negatif sonucu duyunca baya kotu olmusdum . bugun test yapali 5 gün oldu ve ben hala adet olmadim . İnanmaya basladim acaba gercekden doktorun soyledigi dogru olabilirmi

Canım benimki kmyasal oldu değerim düşüyor

bi kan testi daha yaptırsan canım kesin sonuç vermez mi ilaçları bıraktın mı

bana da q10 enzim,ace selenyum ve solgarın resrevatrol verdi. Ayrıca ben arısütü bal polen karışımı kullanıyorum. Bide benim b12 ve d vitamini testi yapmamı istedi inanılmaz düşük çıktı sonuçlarım bide o vitaminleri kullanıyorum D vitamini eksikliği kalitesiz yumurta yapıyormuş onlara da baktır bence.

canım gözün aydınnn allahım ikizmi yaa maşallah değerin çok güzel artmış süperr
Sağol canım şükür rabbime bu günleri de gösterdi :)
Değer bana da yüksek gibi geldi ama doktor kese görmeden sadece değere bakıp birşey diyemem dedi. Bana tek embriyo transfer edilmişti ancak tek yumurta ikizi olabilir o da düşük bi ihtimal sesi doktor. Çok merak ediyorum bende 15 gün nası geçicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…