Haklısın canım ama süreç o kadar yorucu ki insan ister istemez umutsuz oluyor..Benim sonuçlarımi hatırlamıyor musun neden hemen umutsuzluğa kapiliyorsun
Benim hemşire telefonumu aldı aradım dedi ama ben de 4 gibi arıcam. Çarşamba başka yerde mi yapsam testi diyorum. Tıp merkezleri hemen sonuç veriyor.
Canım o kadar bılgım yok bana hatta erken adet olcaksın bıle demedıler normalde ben 35 gundr oluyordum hatta onemsemedım yanı stres yapmadım daha var adetıme dıye bı baktım 21. Gunde adet olmusum hayatımda ılk kez ole erken olmustum yanıBana adetin 10. Günü opu yapıldı canım. Şimdi 22. Gundeyim. Ama tık yok tam 12 gün oldu toplatali. Normal mi acaba bende bi hafta içinde olunuyor saniyordum
Ben de ilkini 8 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum canım artık o kadar yoruldum ki rabbim yardım etsin.. Sağolasın değerleri yazdığın için de Çarşamba gideceğim doktora tekrar bakalım artık inşallah tutunur bebeğim
Gulce27
Bak canim topikleri gezerkenn
Neler buldum.. Allah okadar buyukki degerlere bak.. yeterki ol desin ..belki.moral olur sana diye paylasiyorum.
Gulce27
Neler buldum.. Allah okadar buyukki degerlere bak.. yeterki ol desin ..belki.moral olur sana diye paylasiyorum.
Sen ne güzel bir insansın yaa... Ne mutlu evladına ki senin gibi bir anneye sahip. Ne mutlu kocana ki senin gibi bir eşe sahip... Allah ömrün boyunca Hakkı'nda hayırlısını; hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inşallah.Gulce27
Eki Görüntüle 1829261 Eki Görüntüle 1829261 kizlarrrr dayanamadim test yaptimmm ilk defa boyle ciktii.ayyy sevindim sanki birazzzzz
Oleyyyyyyy bi hamiş daha geliyorrrrr :) tebrik ederim canım erken gebelik testi bu yanılmaz :)Eki Görüntüle 1829261 Eki Görüntüle 1829261 kizlarrrr dayanamadim test yaptimmm ilk defa boyle ciktii.ayyy sevindim sanki birazzzzz
Sen ne güzel bir insansın yaa... Ne mutlu evladına ki senin gibi bir anneye sahip. Ne mutlu kocana ki senin gibi bir eşe sahip... Allah ömrün boyunca Hakkı'nda hayırlısını; hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inşallah.
ayyy sağol canimmm daha kan testi yaptirmadim ama inşallah değerim yuksektir bakalimmAyy cok guzellll bu iki.cizgiyi gormekkkk hayirli olsun canimm Allah tamamina erdirsinnn insallahhhh
bende sana maşallah subhanallah diyorumGulce27
yaaa oylemi diyosunn ay allahim inşallah hep beraber boyle çift çizgiler görelim Yarabbi mm mmOleyyyyyyy bi hamiş daha geliyorrrrr :) tebrik ederim canım erken gebelik testi bu yanılmaz :)
Bugün transferinin 7.günüydü diye hatırlıyorum. Bu çizgiye göre bence değerin 50-60 gibi birşey çıkar evelallahyaaa oylemi diyosunn ay allahim inşallah hep beraber boyle çift çizgiler görelim Yarabbi mm mm
Gulce27
Neler buldum.. Allah okadar buyukki degerlere bak.. yeterki ol desin ..belki.moral olur sana diye paylasiyorum
Allah'ım sana ikiz versin inşallah ne diyeyim sağolasın :) %60 lık birartış da yeter demiş doktorun biri bende tam %60lık artış var Hayırlısı bakalım Çarşamba çok önemli..
Hayırlı olsun ne güzel bi sonuç :) sabahki idrarla mı yaptınız testi yoksa gün içindekiyle de sonuç verir mi bu erken gebelik testleri ?Eki Görüntüle 1829261 Eki Görüntüle 1829261 kizlarrrr dayanamadim test yaptimmm ilk defa boyle ciktii.ayyy sevindim sanki birazzzzz
Canım hayırlı olsun cok mutlu oldum rabbım tamamını erdırsın kacıncı gun embrıyosu kacıncı gundesın merak ettımEki Görüntüle 1829261 Eki Görüntüle 1829261 kizlarrrr dayanamadim test yaptimmm ilk defa boyle ciktii.ayyy sevindim sanki birazzzzz
evet canim 7. Gunumdu bu kadar erken beklemiyordum bende öylesine yapmistimm valla.çok sağol.yaş moral veriyorsun banaBugün transferinin 7.günüydü diye hatırlıyorum. Bu çizgiye göre bence değerin 50-60 gibi birşey çıkar evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?