nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Ya bana nasıl bir embriyo kaç tane vs. Bilgisi verilmedi. şüphe dolu bir transfer

Nasil yani sormadinmi kac embriyo kacinci gun embriyosu felan bisi demedilermi birde embriyo raporu bir kagit orda embriyonun butun ozellikleri yazan ve fotorafinin oldugu bi belge vermedilermi

sen test yaptın mı oyle cok agladım ama elıme gelen bırsey yok hıc tutunmamıs yanı 0,100 bugun3 de doktorumla gorusecegım neden olmadı bundan sonrakı aşamalar neler onları konuscagız.

Cnm hakkinda boylesi hayirliymis imtihanin devam ediyor sukret ve bol dua et bizimde dualarimizda olacaksin ins ikinci denemede pozitif sonuc alirsin rabbim emeginin meyvesini tatdirsin ins

Cnm stres yapma yukselmis iste ne guzel yavas gelisiyodur bebegin olacak ins sevinmelisin doktorun bisi demiyormu bu konuda
Çarşamba tekrarla zaten senin test günün yarındı dedi canım şimdi artık önemli olan katlaması dedi ama hiç umudum yok

Nasil yani sormadinmi kac embriyo kacinci gun embriyosu felan bisi demedilermi birde embriyo raporu bir kagit orda embriyonun butun ozellikleri yazan ve fotorafinin oldugu bi belge vermedilermi
Sözlü olarak söyledi doktor. Bir fotoğraf verdi o kadar. Kaliteli iki embriyo transferi yaptık dedi. Kalan embriyo hakkında bile 3 gün sonra aradım bilgi aldım. 18 yumurtadan dondurulan olamamış çok canım sıkılmıştı.

Çarşamba tekrarla zaten senin test günün yarındı dedi canım şimdi artık önemli olan katlaması dedi ama hiç umudum yok
Canım elfat'ın da dediği gibi bence 5.gün transferleriyle karşılaştırma değerini. 3.gün için bence kötü bir değer değil. İnşallah çarşambaya iyice yükselir değerin bol bol dua edelim.

Canım elfat'ın da dediği gibi bence 5.gün transferleriyle karşılaştırma değerini. 3.gün için bence kötü bir değer değil. İnşallah çarşambaya iyice yükselir değerin bol bol dua edelim.

Evet canım Allah yardımcım olsun artık duaya kaldı işimiz

Ama hayir oyle dusunme bak benim doktorum bastan beri tedaviye basladigimizdan beri hep pozitif dusunmemi olumlu olmami istiyordu simdi bende senden isteyecem lutfen pozitif dusun sevin mutlu ol olumlu dusun kendini strese sokarak bebege kotu etki yapacaksin yani daha test gunune varmis yarin ins dahada yukselecek dualarimiz seninle

Test gününde ilk kez test yaptığını düşün. Ve değerin o zaman yüksek görünecek gözüne. Fazlasıyla erken yapmışsın.

Canini sıkma ins iki embriyon sana simsiki tutunur her merkezde ayni islemiyo demekki hakkinda hayirlisi benimkinde hep surekli onlar arayip bilgi veriyorlardi

Canini sıkma ins iki embriyon sana simsiki tutunur her merkezde ayni islemiyo demekki hakkinda hayirlisi benimkinde hep surekli onlar arayip bilgi veriyorlardi
Tranfere kadar bilgi verdiler. Sonrasında embriyo dondurma istiyorduk dönüş yapmadılar .ben aradım. İnşallah aminnnn. Bir daha denemek için maddi gücümüz şuan yok. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin hepimize

İnşallah. Erken ama bir ihtimal diye testi yaptırıyoruz. Ben sağlık ocağına verdim kan o da belki bugün belli olmaz dediler şaka gibi ya

Bize de yarın çıkar sonuçlar dediler. Ama bizim doktor sonuç bekliyor dedik ozaman 4 gibi arayin dedi sağlık ocağında ki doktor.

Değerlerimi yazayım canım
11. 42.90
14. 120 çok sevindim olması gerektiği gibi yükselmişti
16. 180
19. 350 üç günde yarısı kadar artış
24. 919 beş günde 3 katı kadar bende beklemedeyim kese var büyümede olmuş biraz ama hiçbir şey belli değil daha
Diğer gebeliğim çok güzeldi artışlar süper ama ne oldu 9haftalık kalbi durmuş 11.haftada kontrolde öğrendik apar topar kürtaj oldum allah verecekse her türlü doğar canım boşuna üzme kendini ben üzülmüyorum artık sadece bekliyorum üzülmek çare değil boşuna kendimizi yıpratıyoruz zaten tüp bebek yaptırmak yeteri kadar ağır daha çok yük koymayalım omuzlarımıza

Bize de yarın çıkar sonuçlar dediler. Ama bizim doktor sonuç bekliyor dedik ozaman 4 gibi arayin dedi sağlık ocağında ki doktor.
Benim hemşire telefonumu aldı aradım dedi ama ben de 4 gibi arıcam. Çarşamba başka yerde mi yapsam testi diyorum. Tıp merkezleri hemen sonuç veriyor.

Ben de ilkini 8 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum canım artık o kadar yoruldum ki rabbim yardım etsin.. Sağolasın değerleri yazdığın için de Çarşamba gideceğim doktora tekrar bakalım artık inşallah tutunur bebeğim

Allah razı olsun canım duaya çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…