nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

O ayri bir testmi oluyor bilmiyorum bu benim ilk denemem zaten o yuzden cok bilgi sahibide dgilim erken gebelik testi diye

O ayri bir testmi oluyor benim ilk denemem oldugundan bilgi sahibi degilim pek erken gebelil testi diyerekmi aliyoruz testi
Evet canım eczaneye "erken gebelik testi" dersen verir. Ben mesela Predictor Early adında bir test kullandım. Varsa onu almanı öneririm. 20 TL fiyatı. Sana çubuklarını resmini de gönderiyorum. Üstteki 7.gün yaptığım alttaki 9.gün yaptığım test.

Eklentiler

• image.jpeg
    18,2 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar bende kahverengi lekelenme oldu şimdide.hic fikri olan yokmu????iyi mi kotu mu bilemiyorum

Canım sonuç çıkmadı mı daha

Yaaa Cnm cok uzuldum gercektennn rabbimin vardir bir bildigi hakkinda hayirlisi bu imiş .. insallah birdaki denemende tutunurlar ..

Canım hakkinda hayırlısı lütfen moralini yüksek tut senin morallerine ihtiyacimiz var ve sana.bak bir evlat nassip etmis allahim ona saglik versin. Bizle bu duyguyu hic tatmadik bile ama mücadele ediyoruz.lutfen topla kendini sende bak benimde olmadi.birdahaki aya birlikte güzel sonuçlar alacagiz inş.

KIZLAR BEN CTESI TEST YAPTIM SONUC NEGATIF 0,100 CIKTI SONUCUM
Canımm inan kalbim acıdı, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum kendini üzme falan demeyeceğim aksine üzül yasını tut ama sonra yeniden ayağa kalk ve Allahtan ümidini kesmeden denemeye devam et lütfen. Unutma ki bizler hiç sorunsuz anne olmuş annelerden bile henüz çocuğumuz olmadığı halde daha çok anneyiz! Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Tamam canim sagol bide bu testten alip deneyim ozaman
Birde sormak istedigim bikac bisey var bilgi sahibiysen cvp verbilrsen sevinirim benim dondurulmus embriyo transferi oldu bu embriyolar transferden kac gun icinde tutunurlar ilk 2 gun icinde tutundugu soylenildi ama pek bilgim yok benim transferin ilk 2 gunu kasiklarimda bi agirlik vardi 2inci gun sabahtan kasiklarimda agri falan oldu suan bi belirtim yok acaba bu belirtilerden tutmusmudur diye umutlanmalimiyim

Kızlar sonucum çıktı 44,70 cumartesi 27 idi ve bugün 11. Günüm hamile değilim galiba

Eğer 3.gün embriyosu transfer edildiyse, 3 gün kadar da içerde büyümeye ve bölünmeye devam ediyor canım. Ancak 4.günden itibaren tutunma başlar.
5.gün embriyosu transfer edildiyse 2 gün içinde tutunma tamamlanmış olur.
Bende 7.güne kadar belirti namına hiçbir şey olmamıştı. O yüzden ne ağrı yoksa tutunmadı denebilir ne de ağrı var kesin tutundu denebilir. İnşallah güZel haberleri alırsın tez zamanda:)

Kızlar sonucum çıktı 44,70 cumartesi 27 idi ve bugün 11. Günüm hamile değilim galiba
Canım değer 2 günde hemen hemen 2 katına çıkmış hemen kötü düşünme lütfen. Kimyasal gebelik olsa düşüşe geçerdi diye düşünüyorum. Ben burda çok okudum yavaş yükselen ama sağlıklı doğum yapan.. Lütfen enerjini yüksek tut canım.

Benim 11.gün 42.90 falandı yavaş yavaş yükseliyor 919 oldu perşembe günü kesede var bu perşembe tekrar kontrole gidicem umudunu kaybetme

Gerçekten mi ya peki ondan önce yaptırmış mıydın hiç? Cumartesi 27 çıktı ya o benim canımı sıkıyor..

Kaçıncı gün transfer oldu? Ben olsam mutlu olurdummm

Ama 2 katı olsa en az 50 olması gerekmez miydi?

3. Gün transferi canım değer çok düşük nasıl sevineyim

Cnm stres yapma yukselmis iste ne guzel yavas gelisiyodur bebegin olacak ins sevinmelisin doktorun bisi demiyormu bu konuda

Yaaa Cnm cok uzuldum gercektennn rabbimin vardir bir bildigi hakkinda hayirlisi bu imiş .. insallah birdaki denemende tutunurlar ..
sen test yaptın mı oyle cok agladım ama elıme gelen bırsey yok hıc tutunmamıs yanı 0,100 bugun3 de doktorumla gorusecegım neden olmadı bundan sonrakı aşamalar neler onları konuscagız.

nasıp degılmıs dedım ne yapayım cok agladım ama elıme gelen bırsey yok bugun 3de goruseceguım bakalım bundan sonra nasıl tedavı uygulanacak dıye 2. deneme ıcın. demek kı dıyorum benım ıcın hayırlısı boyleymıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…