Evet canım eczaneye "erken gebelik testi" dersen verir. Ben mesela Predictor Early adında bir test kullandım. Varsa onu almanı öneririm. 20 TL fiyatı. Sana çubuklarını resmini de gönderiyorum. Üstteki 7.gün yaptığım alttaki 9.gün yaptığım test.O ayri bir testmi oluyor bilmiyorum bu benim ilk denemem zaten o yuzden cok bilgi sahibide dgilim erken gebelik testi diye
O ayri bir testmi oluyor benim ilk denemem oldugundan bilgi sahibi degilim pek erken gebelil testi diyerekmi aliyoruz testi
Canım sonuç çıkmadı mı dahaCanım biraz önce kan verdim bekliyorum 11 gibi çıkar herhalde, umarım ykselmiştir dün adet günümdü ama tabi ilaçlar engellediği için olmadım. Allah'ım hayırlısını versin ne diyeyim.. Sen ne yaptın?
Yaaa Cnm cok uzuldum gercektennn rabbimin vardir bir bildigi hakkinda hayirlisi bu imiş .. insallah birdaki denemende tutunurlar ..
Kizlar bende kahverengi lekelenme oldu şimdide.hic fikri olan yokmu????iyi mi kotu mu bilemiyorum
Canımm inan kalbim acıdı, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorumKIZLAR BEN CTESI TEST YAPTIM SONUC NEGATIF 0,100 CIKTI SONUCUM
Tamam canim sagol bide bu testten alip deneyim ozamanEvet canım eczaneye "erken gebelik testi" dersen verir. Ben mesela Predictor Early adında bir test kullandım. Varsa onu almanı öneririm. 20 TL fiyatı. Sana çubuklarını resmini de gönderiyorum. Üstteki 7.gün yaptığım alttaki 9.gün yaptığım test.
Evet canım ecz
Evet canım eczaneye "erken gebelik testi" dersen verir. Ben mesela Predictor Early adında bir test kullandım. Varsa onu almanı öneririm. 20 TL fiyatı. Sana çubuklarını resmini de gönderiyorum. Üstteki 7.gün yaptığım alttaki 9.gün yaptığım test.
Kızlar sonucum çıktı 44,70 cumartesi 27 idi ve bugün 11. Günüm hamile değilim galiba
Eğer 3.gün embriyosu transfer edildiyse, 3 gün kadar da içerde büyümeye ve bölünmeye devam ediyor canım. Ancak 4.günden itibaren tutunma başlar.Tamam canim sagol bide bu testten alip deneyim ozaman
Birde sormak istedigim bikac bisey var bilgi sahibiysen cvp verbilrsen sevinirim benim dondurulmus embriyo transferi oldu bu embriyolar transferden kac gun icinde tutunurlar ilk 2 gun icinde tutundugu soylenildi ama pek bilgim yok benim transferin ilk 2 gunu kasiklarimda bi agirlik vardi 2inci gun sabahtan kasiklarimda agri falan oldu suan bi belirtim yok acaba bu belirtilerden tutmusmudur diye umutlanmalimiyim
Kızlar sonucum çıktı 44,70 cumartesi 27 idi ve bugün 11. Günüm hamile değilim galiba
Canım değer 2 günde hemen hemen 2 katına çıkmış hemen kötü düşünme lütfen. Kimyasal gebelik olsa düşüşe geçerdi diye düşünüyorum. Ben burda çok okudum yavaş yükselen ama sağlıklı doğum yapan.. Lütfen enerjini yüksek tut canım.Kızlar sonucum çıktı 44,70 cumartesi 27 idi ve bugün 11. Günüm hamile değilim galiba
Kaçıncı gün transfer oldu? Ben olsam mutlu olurdummmKızlar sonucum çıktı 44,70 cumartesi 27 idi ve bugün 11. Günüm hamile değilim galiba
Benim 11.gün 42.90 falandı yavaş yavaş yükseliyor 919 oldu perşembe günü kesede var bu perşembe tekrar kontrole gidicem umudunu kaybetme
Canım değer 2 günde hemen hemen 2 katına çıkmış hemen kötü düşünme lütfen. Kimyasal gebelik olsa düşüşe geçerdi diye düşünüyorum. Ben burda çok okudum yavaş yükselen ama sağlıklı doğum yapan.. Lütfen enerjini yüksek tut canım.
Kaçıncı gün transfer oldu? Ben olsam mutlu olurdummm
Ya bana nasıl bir embriyo kaç tane vs. Bilgisi verilmedi.Evet cnm verildi
sen test yaptın mı oyle cok agladım ama elıme gelen bırsey yok hıc tutunmamıs yanı 0,100 bugun3 de doktorumla gorusecegım neden olmadı bundan sonrakı aşamalar neler onları konuscagız.Yaaa Cnm cok uzuldum gercektennn rabbimin vardir bir bildigi hakkinda hayirlisi bu imiş .. insallah birdaki denemende tutunurlar ..
nasıp degılmıs dedım ne yapayım cok agladım ama elıme gelen bırsey yok bugun 3de goruseceguım bakalım bundan sonra nasıl tedavı uygulanacak dıye 2. deneme ıcın. demek kı dıyorum benım ıcın hayırlısı boyleymıs.Canımm inan kalbim acıdı, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorumkendini üzme falan demeyeceğim aksine üzül yasını tut ama sonra yeniden ayağa kalk ve Allahtan ümidini kesmeden denemeye devam et lütfen. Unutma ki bizler hiç sorunsuz anne olmuş annelerden bile henüz çocuğumuz olmadığı halde daha çok anneyiz! Rabbim yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?