- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
canim predictor early al en yakin sonucu o veriyormusssKızlar dunku yaptıgım test bugun baktımkı ıkıncı cızgı hayalet gıbı bole cok az cıkmıs bugun yıne yaptım ama markadan farkedıyo heralde bırı surelap bırı comfort dıye bugunku yaptıgımda varmı yokmu ınceleyınce bellı oluyo bakalım ıns olmustur aksam belkı kan testı yaparım
aminnnnn sende benle ayni gundun sanirim dimi?? Aslında idrar test yapabilirsin sende kesin sonuç vermiyor zatenn
Eki Görüntüle 1829261 Eki Görüntüle 1829261 kizlarrrr dayanamadim test yaptimmm ilk defa boyle ciktii.ayyy sevindim sanki birazzzzz
Ya simdi bugun daha 6. Gunum cıkması zaten ımkansız bugun karısıyo kana ama gozukuyo yanı bıdaha para vermek ıstemıyorum kan tahlılı yaptırırm en kesın sonuccanim predictor early al en yakin sonucu o veriyormusss
Benimde 19 mayis cnm cumartesi olfu transferim 15 gun sonra adet olmazsan haber ver dedi. Seninde adet agri gibi agrilarin varmi birde kacinci gun embriyosuKızlar merhaba dün transferim oldu iki tane embriyo koyuldu ikiside birinci kalitede dedi doktorum 20 mayıs test günüm
teşekkür ederimoleyyyy...tebrik ederimmm...
ben dayanamadimm bekle o zaman tatlimmmbenim de bugün 7. günüm ama cesaretim yok eşimde kızıyo cumayı bekleyelim diye. Şimdi negatif görürsem çok üzerim kendimi.
İlk bu. Beş yıldır evliyiz ve hiç gebelik olmadı.
Şimdi aradı hemşire. Negatif dedi. Ama iki gün daha var umudunu kaybetmeden inşallah
ben dayanamadimm bekle o zaman tatlimmm
valla idrar testi kesin sonuç vermez diye çok umutlanmadan yaptim bi cesaret geldi iste.bakalim onemli olan kan testi.teşekkür ederimmHelal olsun nasıl cesaret 7.günün de test yapman.
Tbrkler
Canım bugün sol kasığımda çok hafif ara ara batma oluyo 3.gün embriyosuBenimde 19 mayis cnm cumartesi olfu transferim 15 gun sonra adet olmazsan haber ver dedi. Seninde adet agri gibi agrilarin varmi birde kacinci gun embriyosu
Benimde sag kasigimda oluyor ama suan adrt agrilarim gibi agrim anlamadim ins bebislerimiz bizimledir benimde 3.gun embriyosu bu aradaCanım bugün sol kasığımda çok hafif ara ara batma oluyo 3.gün embriyosu
Bana da ikinin altında negatif dedi. Ama iki gün daha var. Bir umut...Sonuç geldi 0.1 .. Kısmet değilmiş
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin inşallahaminnnnn sende benle ayni gundun sanirim dimi?? Aslında idrar test yapabilirsin sende kesin sonuç vermiyor zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?