Ben akşam saat 6 gibi yapmıştım canım. Yaklaşık 2,5 saatlik bir idrardı.Hayırlı olsun ne güzel bi sonuç :) sabahki idrarla mı yaptınız testi yoksa gün içindekiyle de sonuç verir mi bu erken gebelik testleri ?
sağol canimmm darisi sana inşallah 5.gün embriyosunun 7. GunumdeyimCanım hayırlı olsun cok mutlu oldum rabbım tamamını erdırsın kacıncı gun embrıyosu kacıncı gundesın merak ettım
bunun klibini izleyin bi deeeeeeeeeeAy ben bugün çok duygusalım yaa hamilelik belirtisi midir nedir :) Nil Karaibrahimgil oğlu için bi yazı yazmış ben çok beğendim birazda ağladım :) daha önce okumamış olanlar olabilir sizinle de paylaşmak istedim.
Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran. Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam... Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan?
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi.
Meğer ben Nil Karaibrahimgil, Aziz Arif’sizmişim eskiden. Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş.
Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Aziz Arif.
Meğer babamın dediği gibi bizim için artık, ‘saatli maarif takvimi’ yokmuş, ‘sıhhatli Aziz Arif takvimi’ varmış.
Hoş geldin oğlum.
Aziz ol.
Arif ol.
Amin.
teşekkür ederimmm gün icindekiyle yaptim canimmHayırlı olsun ne güzel bi sonuç :) sabahki idrarla mı yaptınız testi yoksa gün içindekiyle de sonuç verir mi bu erken gebelik testleri ?
Markası nedir bu testin.. Erken gebelik testi diye mi isticezBen akşam saat 6 gibi yapmıştım canım. Yaklaşık 2,5 saatlik bir idrardı.
Gözünuzaydin inşallahEki Görüntüle 1829261 Eki Görüntüle 1829261 kizlarrrr dayanamadim test yaptimmm ilk defa boyle ciktii.ayyy sevindim sanki birazzzzz
Evet canım eczaneye erken gebelik testi demen yeterli. Ben Predictor Early diye bi marka kullandım.Markası nedir bu testin.. Erken gebelik testi diye mi isticez
Arıcam bakalım. Sizin ilk deneme mi? Başka test yaptınız mı daha önce?4gibi ara bi sor, belki söyler.
sagoll canim benimmm.kana bugün baktirmicam çünkü agrim var biraz kasikta ve lekelenmem oldu korkuyorum arabaya binmeye bir iki gün beklim diyorum belki yerleşiyor dur bugün.benim hic belirtim.yoktu aslında ama bu sabah agriyla uyandim ve kahverengi lekelenme oldu sadece bu kadar belirti tatlimmayyyLadyblonde çok sevindiimmm tebrik ederim. Hadi kanda da baktır. ve varsa bize belirtilerini anlatır mısın
ayy inşallah tamamida gelir hepberaberrrrGözünuzaydin inşallah
sagoll canim benimmm.kana bugün baktirmicam çünkü agrim var biraz kasikta ve lekelenmem oldu korkuyorum arabaya binmeye bir iki gün beklim diyorum belki yerleşiyor dur bugün.benim hic belirtim.yoktu aslında ama bu sabah agriyla uyandim ve kahverengi lekelenme oldu sadece bu kadar belirti tatlimm
aminnnnn sende benle ayni gundun sanirim dimi?? Aslında idrar test yapabilirsin sende kesin sonuç vermiyor zatennsıkıca yerleşsin inşallah Allah elimizi boş çevirmesin
Sağol arkadaşım :)Evet canım eczaneye erken gebelik testi demen yeterli. Ben Predictor Early diye bi marka kullandım.
Rica ederim canım ne demek hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhhSağol arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?