nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim ikinci transferim bu canım.
İlkinde ilaçları bıraktıktan 6 gün sonra adet olmuştum. Gebelik testini transferin 15.günü yapmıştık ve direk sıfır çıkmıştı yükselme ihtimali yoktu. Senin kaçıncı gün yapıldı en son testin ve değerin kaçtı?

Bende 28 yaşındayım ama 2 koydular canım doktoruna bağlı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım tek çift farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun

Benim de dondurulmuş embriyo transferim adetin 20.gününde yapılmıştı. Ben de çok tereddüt ettim ama çok şükür olumlu sonucu aldık

Kızlar transfer sonrası size yazılı bir belge verildi mi? Bize embriyonun bir tanesinin büyütülmus fotosu verildi. Sizleri merak ediyorum.

Gunaydin arkadaslar bugun 7inci gunuydu transferimin kalkinca idrar testi yapdim dayanamayip ama yok negatif cikti hic belirtimde yok moralim bozuldu iyice

Canım bende sunu merak ediyorum. Sen adetin 20. Günü transfer oldun ya hani ee test tarihin kaç gün sonraydı diğerlerinden daha erken miydi ? Bu arada hayırlı olsun bebis darısı bizim basimiza

Transferden 9 gun sonraydi cnm sgl amin darisi sizin basiniza ins hayirli haberlerinizi aliriz

Benim de 19.gün oldu transfer

Hadi canim insallahhhh yuksek sonucu alirsin.. hemen bizimlede paylas

Sorma geçmiyor günler. Ben şubatta başladım tüp bebeğe uzun protokol oldu birde, 1 ay donduruldu embriyolarım, artık yeter diyorum yani:)

Sabrin sonu selamet olsun ins cnm az kaldi ins bebegin sana sımsıki tutunur

KIZLAR BEN CTESI TEST YAPTIM SONUC NEGATIF 0,100 CIKTI SONUCUM

Canim 12.gun 26 14.gun 19.92 idi.birdahada yaptirmadim.

Gunaydin arkadaslar bugun 7inci gunuydu transferimin kalkinca idrar testi yapdim dayanamayip ama yok negatif cikti hic belirtimde yok moralim bozuldu iyice
Canım eğer 5 TL lik küçük testlerden yaptıysa kesinlikle çıkmaz şuan. O testler genelde adet gecikmesinden sonra net sonuç veriyor. Erken gebelik testi yap ya da direk kan ver canım.

Ben 7.gün erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi net çıkmıştı.

Canim 12.gun 26 14.gun 19.92 idi.birdahada yaptirmadim.
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi canım değer bariz bir düşüş içinde gözüküyor. Doktorun ilaçları da bıraktırdıysa artış olacağını pek sanmıyorum canım benim hiç tutunma olmadığı halde 6 günde reglim gelmişti. Senin tamamen değer sıfırlanıp öyle gelir kanama. O yüzden gün uzarsa korkma canım. İnşallah ikinci de rabbim senin de yüzünü güldürür.

O ayri bir testmi oluyor bilmiyorum bu benim ilk denemem zaten o yuzden cok bilgi sahibide dgilim erken gebelik testi diye
O ayri bir testmi oluyor benim ilk denemem oldugundan bilgi sahibi degilim pek erken gebelil testi diyerekmi aliyoruz testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…