Gulce27
Aklim sende kaldi canim tahlili tekrarladinmi insallahhhh yukselmistir son durumu paylas lutfen
hadi hayirlisi canim inşallah pozitif hbrler aliriz hepberaberSeninle ayniyiz 5. Gun emriyosu 14 mayista test yapcam tam gununde cunku o gun ozel gun oglumun dogum gunu
Ben 6 gun sonra olmustum canımKızlar opu dan kaç gün sıra adet olmak gerekiyor ? Erken olcaksin dediler ama ne gelen var ne giden. Eee artık adet olayım da transfere geçelim dimi
Canım banada 18. Gun koydular ve adetı gec gelenlere gec koyuyolarmıs bana aret bey oyle dedıHayırlı haftalarımız olsun kızlar.
Benim cuma günü transferim olacak. Adetin 19. günü oluyor çok geç değil mi
Cumartesi günü endometrium kalınlığı 10 mm di. Halbuki baya iyi. Niye taa cumaya kaldıki
Hayırlı haftalarımız olsun kızlar.
Cumartesi günü endometrium kalınlığı 10 mm di. Halbuki baya iyi. Niye taa cumaya kaldıki
Bana adetin 10. Günü opu yapıldı canım. Şimdi 22. Gundeyim. Ama tık yok tam 12 gün oldu toplatali. Normal mi acaba bende bi hafta içinde olunuyor saniyordumBen 6 gun sonra olmustum canım
Canım banada 18. Gun koydular ve adetı gec gelenlere gec koyuyolarmıs bana aret bey oyle dedı
Canım bende sunu merak ediyorum. Sen adetin 20. Günü transfer oldun ya hani ee test tarihin kaç gün sonraydı diğerlerinden daha erken miydi ? Bu arada hayırlı olsun bebisCnm ben nisanin 7 sinde adet oldum 27 sinde transferim oldu ayy gunler bi turlu gecmiyodu sanki ama sukur bekledigime degdi bi bildikleri vardir elbet hayirlisi olsun
Cnm ben nisanin 7 sinde adet oldum 27 sinde transferim oldu ayy gunler bi turlu gecmiyodu sanki ama sukur bekledigime degdi bi bildikleri vardir elbet hayirlisi olsun
Hadi inşallah hayirlisi ile güzel sonuçlar alın :)SelAm kızlar. Bende 4gibi sonucu alacam heyecan dorukta
Sizin de 10. Gün dimi? Ayniyiz sanırım.SelAm kızlar. Bende 4gibi sonucu alacam heyecan dorukta
Canım merak etme benim 21. Gün oldu tuttu çok şükür hemde ikiz :)) bende çok geç tutmaz diye düşünmüştüm hemde kalınlıkta 5. Gün öncesi 9.2 mm idi.. Doktorlar en iyisini biliyorHayırlı haftalarımız olsun kızlar.
Günaydın kızlar ben de şimdi sağlık ocağına gidicem. Belki kan veririm. Ne zor birşey yaaaa
Canım biraz önce kan verdim bekliyorum 11 gibi çıkar herhalde, umarım ykselmiştir dün adet günümdü ama tabi ilaçlar engellediği için olmadım. Allah'ım hayırlısını versin ne diyeyim.. Sen ne yaptın?
SelAm kızlar. Bende 4gibi sonucu alacam heyecan dorukta
Canım merak etme benim 21. Gün oldu tuttu çok şükür hemde ikiz :)) bende çok geç tutmaz diye düşünmüştüm hemde kalınlıkta 5. Gün öncesi 9.2 mm idi.. Doktorlar en iyisini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?