su an hicbir belirti yok canim ne lekelenme,agri,goguslerde şişkinlik sadece arada batma hissi oluyor.çok heyecanliyim ama test gününü bekleyemicem.sende varmi belirti??
İnsan tahlil yapmadığı sürece umudu devam ediyor. Ben o yüzden hiçbir test yapmadım. Hatta olumsuz sonuç görmektense hiç mi test yapmasam acababu. Tedaviyi de çok geç denememizin sebebi bu. Her ay bir umutla geçti beş yıl. Velhasıl umut güzel bir şey.
Ben bir hafta daha evde durucam fırsatını bulmuşken kafa dinlemek iyi gelecek
aynı merkezdeyiz,ve siz benden öndesiniz tedavide.Ben de merakla sizin sonucu bekliyorum.İnşallah hayırla sonuçlanırBenım 5. Gun embrıyosu ve 5. Gunum tek embrıyo konuld dogru dıyosun ama ben yapmasam da annem ve esım bana kzıyolar daha benım ılk denemem bıde cok merak edıyolar o yuzden
İnş canım bende heycanla beklıyorum bakalım ılk işim buraya yazmak olacak zaten :)aynı merkezdeyiz,ve siz benden öndesiniz tedavide.Ben de merakla sizin sonucu bekliyorum.İnşallah hayırla sonuçlanır
Sen hangı asamadasın canım merak ettım :)aynı merkezdeyiz,ve siz benden öndesiniz tedavide.Ben de merakla sizin sonucu bekliyorum.İnşallah hayırla sonuçlanır
Yarın opum var Canım.aret hoca sana neden 2 embriyo transfer etmedi?Sen hangı asamadasın canım merak ettım :)
Bir de sen de dekort kullanıyor musun?Sen hangı asamadasın canım merak ettım :)
Seninle ayniyiz 5. Gun emriyosu 14 mayista test yapcam tam gununde cunku o gun ozel gun oglumun dogum gunuKizlar benimde 5.gün embriyosu bugünde 6.günüm sali günü test yapmaya düşünüyorum ne dersiniz???
Benim geçen kinde 10. Gun 11 . Cikmisti 12. Gun yukselmedi dustu 2 cikmisti sonucun 50 nin uzerindeyse sorun yokturArkadaşlar benim bir sorum daha olucak tüp bebektede geç tutunma denen şey oluyor mu benim 10. Gün değerim biraz düşük olunca acaba diyorum gerçi çok mantıklı gelmiyor ama
Evet kullanıyorum canımBir de sen de dekort kullanıyor musun?
Cunku yasım 21 ve ılk denemem dıye bı tane koydu canım sana opudan sonra transfer edıcekmı yoksa adetını bekleyıp bıdahakı aymı koyacak bana ole yaptıYarın opum var Canım.aret hoca sana neden 2 embriyo transfer etmedi?
İnşallah cnm.. doktora bu kadar mı dedim.. Sağ salim büyüsünler de yüzlerini seçebilelim inş... İnşaalah birbirlerinden hiç ayrılmazlar.. resmen mucize..
Kizlar ya gene 2 cikti yaf :) ayin 10 a kadar yolu var :))
Merhaba kızlar test günüydü bugün çok şükür 5. Gün emriyosu 10 gün değerim 341 inşallah katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?